- 27 Απρ 2021, 18:48
Anonymous Founder έγραψε:Και σε λίγες μέρες ανοίγουν τα πάντα
Άργησαν να ανοίξουν και για αυτό φτάσαμε ως εδώ. Και αντί όλους αυτούς τους μήνες να ενισχυθεί το ΕΣΥ, κυρίως στην πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας και έπειτα στα Νοσοκομεία (δευτεροβάθμια) για να μην αναγκάζονται να πηγαίνουν για ψύλλου πήδημα εκεί ο κόσμος, γίνονταν στρατηγικές με καμπύλες, τεθλασμένες, παραλληλόγραμμα από "ειδικούς" και ο βασικός πυλώνας για τη μη εξάπλωση του "φονικού" ιού, ήταν τα μέτρα, τα νέα μέτρα, τα έξυπνα μέτρα και λοιπά.
Για πολλοστή φορά θα πω μέχρι να μαλλιάσει και η γλώσσα μου (πέρα από τη χούφτα μου), ότι ακριβώς αυτή η στρατηγική, αυτά τα μέτρα, σκότωσαν τον παπππούλη, τη γιαγιάκα, το μπαμπά και τη μαμάκα σας. Η Κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς γιατί οδήγησε σε σπιράλ θανάτου 10+ χιλιάδες συνανθρώπους μας για την ώρα και ακόμη ψάχνετε να βρείτε τι έφταιξε. Δεν με νοιάζουν τα παραδείγματα άλλων χωρών. Ξέρω πως λειτουργεί και συμπεριφέρεται η Ελλάδα.
Φέρθηκε εγκληματικά γιατί η Ελληνική Κοινωνία τι είναι νομίζετε; μια χύτρα είναι.
Κάθε μέρα ο Κούλης "καίει" ένα Μάτι.
Κάποιος συνωμοσιολόγος θα έλεγε βέβαια ότι αυτές οι εγκληματικές επιλογές που οδήγησαν στο σπιράλ θανάτου, δεν ήταν από αμέλεια αλλά δόλιες.
Δεν πειράζει μωρέ. Τι είναι 8-9 χιλιάδες συντάξεις που γλίτωσε ο Κούλης. Να σας σώσει τα παππούδια σας ήθελε. Η πρόθεση μετράει παίδες.