- 19 Απρ 2021, 00:01
mirage έγραψε:Dimitris_P έγραψε:Γιατί να μην ξεκινήσει κάποιος με ένα απλό ώστε να μάθει πραγματικά το πέταμα χωρίς τα κομφορ και τις προστασίες των καλών; Κι ας πέσει.
Γιατι να ξοδέψει λεφτα χωρις λόγο κάποιος για κάτι που πρακτικά δεν ειναι αυτο που θελει και ίσως και να απογοητευτεί;
Εγω απλά θα πω στον bebes, θυμισου τα BT ακουστικά.
χαχα, αν σου πω οτι αυτό ακριβώς σκέφτηκα οταν "στάθμιζα' τα γεγονότα; (μακαρι βέβαια η ενασχόληση μου με τα drones να εχει το ίδιο οικονομικο αποτελεσμα με τα ΒΤ, βγήκα κερδισμένος σχεδόν 2-3€

)
Μίλησα με ενα ξάδερφο στην Αθήνα που ασχολείται χρόνια και εχει κανει και επαγγελματικες δουλειες με drones. Βεβαια αυτός ασχολείται με αρκετά μεγάλα, αλλά με κατατόπισε.
Το " ελάχιστο" για να ασχοληθώ θα ειναι αυτο που πρότεινε ο κιλο, το Dji Mavic mini. Βγήκε τωρα το 2, οπότε οι τιμες πεφτουν ακόμα και αν σκεφτω για καινούριο. Βέβαια αυτός μου έθεσε και άλλα "προαπαιτούμενα", αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να ανέβω άλλο οικονομικα, τουλάχιστον τώρα.
Οπότε κοιτάω για μτχ Dji, ωστε να εχει και μια μεταπωλητική αξία αν θελήσω να το δώσω ή να το αναβαθμίσω.
Βέβαια ο ξάδερφος με άγχωσε λίγο οταν άρχισε να μου λέει για τις άδειες, για το που επιτρέπεται να πετανε και που οχι, στο εξωτερικο που θα ήθελα να τραβήξω κάποια πλάνα πρέπει να ρωτάω και να παίρνω άδεια ανάλογα με τη χώρα εύκολα ή δύσκολα... Μέχρι και ασφάλεια κάνουν για τα drone τους... Θα διαβάσω λιγο τι ισχύει επίσημα και ίσως το ξανασκεφτώ.
Κινέζικο του 50ρικου αποκλείστηκε απο τις επιλογές πάντως.
Scooby