< >
Ove20 έγραψε:
Βέβαια άλλο εμβολιασμός σε 11 εκ. λαού (Ελλάδα), άλλο σε 875k (Κύπρος). Το πάμε καλά που λες είναι σχετικό όταν κι εδώ Ελλάδα είμαστε από Μ. Εβδομάδα στους 40-49 και παράλληλα ανοίγει και το 30-39 (μόνο με ΑΖ όμως).
dimik έγραψε:220.000 εμβολιασμούς μέχρι 20/4 εκ των οποίων οι 60Κ περίπου 2η δόση, από ένα κρατίδιο που μέχρι περισυ δεν είχε ΕΣΥ και διαθέτει 4 κρατικά νοσοκομεία δεν το λες και άσχημο.Compared to?
< >
skous έγραψε:dimik έγραψε:220.000 εμβολιασμούς μέχρι 20/4 εκ των οποίων οι 60Κ περίπου 2η δόση, από ένα κρατίδιο που μέχρι περισυ δεν είχε ΕΣΥ και διαθέτει 4 κρατικά νοσοκομεία δεν το λες και άσχημο.Compared to?
< >
Στην Ελλάδα τα νουμερα είναι ελαφρώς καλύτερα.
< >

Ove20 έγραψε:Βρήκα τελικά self tests με σάλιο (τα άλλα εξαφανίστηκαν στο 11ευρο που κόστιζαν) και πήρα 10 να έχω. 5,5 ευρώ το ένα. Υποφερτά θα έλεγα. Τι ζούμε ρε φίλε.

Anonymous Founder έγραψε:Παρόμοια τα νούμερα, αλλά η Κύπρος ξεκινούσε με το μειονέκτημα να μην έχει οργανωμένο ΕΣΥ. Γενικώς σε όλη την Ευρώπη τα νούμερα είναι πολύ χαμηλά, με τις γνωστές εξαιρέσεις του ΗΒ και της Σερβίας που είναι και εκτός ΕΕ.
MIXOStsi έγραψε:Ove20 έγραψε:Βρήκα τελικά self tests με σάλιο (τα άλλα εξαφανίστηκαν στο 11ευρο που κόστιζαν) και πήρα 10 να έχω. 5,5 ευρώ το ένα. Υποφερτά θα έλεγα. Τι ζούμε ρε φίλε.
Για που?
Τι να τα κάνεις?

MIXOStsi έγραψε:Είδες που έχει βάση η ερώτηση μου στον Ove20?
Γιατί έψαχνε self test?
Γιατί τα πλήρωσε?
Κάτι που θέλω να μου εξηγήσετε. Σε όλες αυτές τις[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]