Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
#704415 220.000 εμβολιασμούς μέχρι 20/4 εκ των οποίων οι 60Κ περίπου 2η δόση, από ένα κρατίδιο που μέχρι περισυ δεν είχε ΕΣΥ και διαθέτει 4 κρατικά νοσοκομεία δεν το λες και άσχημο.

< >
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By NiTse
Ove20 έγραψε:
Βέβαια άλλο εμβολιασμός σε 11 εκ. λαού (Ελλάδα), άλλο σε 875k (Κύπρος). Το πάμε καλά που λες είναι σχετικό όταν κι εδώ Ελλάδα είμαστε από Μ. Εβδομάδα στους 40-49 και παράλληλα ανοίγει και το 30-39 (μόνο με ΑΖ όμως).

Είδα και μια ανάρτηση χθες που έλεγε ότι ίσως την σπάσουν την κατηγορία σε 40-44 και 45-49 οπότε ίσως η Μ. Παρασκευή να μην ισχύει για όλους τελικά.
Άβαταρ μέλους
By skous
dimik έγραψε:220.000 εμβολιασμούς μέχρι 20/4 εκ των οποίων οι 60Κ περίπου 2η δόση, από ένα κρατίδιο που μέχρι περισυ δεν είχε ΕΣΥ και διαθέτει 4 κρατικά νοσοκομεία δεν το λες και άσχημο.

< >
Εικόνα
Compared to?
Στην Ελλάδα τα νουμερα είναι ελαφρώς καλύτερα.

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#704422 Παρόμοια τα νούμερα, αλλά η Κύπρος ξεκινούσε με το μειονέκτημα να μην έχει οργανωμένο ΕΣΥ. Γενικώς σε όλη την Ευρώπη τα νούμερα είναι πολύ χαμηλά, με τις γνωστές εξαιρέσεις του ΗΒ και της Σερβίας που είναι και εκτός ΕΕ.
Άβαταρ μέλους
By dimik
skous έγραψε:
dimik έγραψε:220.000 εμβολιασμούς μέχρι 20/4 εκ των οποίων οι 60Κ περίπου 2η δόση, από ένα κρατίδιο που μέχρι περισυ δεν είχε ΕΣΥ και διαθέτει 4 κρατικά νοσοκομεία δεν το λες και άσχημο.

< >
Εικόνα
Compared to?
Στην Ελλάδα τα νουμερα είναι ελαφρώς καλύτερα.

< >

Compared to Cyprus as we know it

< >
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#704440 Προς το παρόν κάνει πάρτυ η Δ.Α.Π στις πλατείες, με την ευγενική χορηγεία του ακαταδίωκτου της ΕΛΑΣ :lol:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
Ove20 έγραψε:Βρήκα τελικά self tests με σάλιο (τα άλλα εξαφανίστηκαν στο 11ευρο που κόστιζαν) και πήρα 10 να έχω. 5,5 ευρώ το ένα. Υποφερτά θα έλεγα. Τι ζούμε ρε φίλε.

Για που?
Τι να τα κάνεις?
Άβαταρ μέλους
By skous
Anonymous Founder έγραψε:Παρόμοια τα νούμερα, αλλά η Κύπρος ξεκινούσε με το μειονέκτημα να μην έχει οργανωμένο ΕΣΥ. Γενικώς σε όλη την Ευρώπη τα νούμερα είναι πολύ χαμηλά, με τις γνωστές εξαιρέσεις του ΗΒ και της Σερβίας που είναι και εκτός ΕΕ.

Δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα, υπάρχει το ΓΕΣΥ εδώ και 1+ χρόνο.

Και δεν καταλαβαίνω ποιο το μειονέκτημα γενικώς, έχει 5-10 ξέρω εγώ εμβολιαστικά κέντρα ανα μεγάλη πόλη και όλα οκ.
Δηλαδή Ελλάδα που έχει οργανωμένο ΕΣΥ, ποιό είναι το πλεονέκτημα; ή μια χώρα χωρίς ΕΣΥ, ποιο το μειονέκτημα εάν που ότι στα Χ νοσοκομεία κάνουμε εμβόλια;

Εκτός εάν το μειονέκτημα είναι οτι ίσως δεν είναι όλοι εγγεγραμένοι στο ΓΕΣΥ; Αλλά νομίζω μετά απο 1+ χρόνο λειτουργίας οι περισσότεροι θα είναι ήδη μέσα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
MIXOStsi έγραψε:
Ove20 έγραψε:Βρήκα τελικά self tests με σάλιο (τα άλλα εξαφανίστηκαν στο 11ευρο που κόστιζαν) και πήρα 10 να έχω. 5,5 ευρώ το ένα. Υποφερτά θα έλεγα. Τι ζούμε ρε φίλε.

Για που?
Τι να τα κάνεις?

Θα μας τρελάνεις; Εγώ για να μπω στο γραφείο, απαιτείται να έχω πρόσφατο self-test.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#704533 Σχεδόν μηδενική αξια εκτός αν γίνεται κάθε μέρα που και πάλι δεν ξέρω.

< >
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#704534 Ναι βρε άνθρωπε...
Αυτό ρωτάω. Είναι για λόγω εργασίας, θέλει να τα μοιράζει στα παιδάκια τι?

Απαιτείται να έχεις αποτέλεσμα τεστ ΚΑΘΕ φορά που μπαίνεις, τα οποία τα αγοράζεις εσύ?
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#704559 Σ'εμάς απαιτείται κάθε Δευτέρα να έχουμε αρνητικό αποτέλεσμα από self-test, όταν επιστρέφουμε στο γραφείο μετά από μία εβδομάδα τηλεργασίας.
Στο γραφείο έχουμε ατομικά γραφεία ο καθένας και μόνον εκεί μπορούμε να βγάλουμε την μάσκα.
Σε διαδρόμους και αν μιλάμε μεταξύ μας, μόνον με μάσκα.
Το τεστ είναι το δωρεάν που ισχύει κάθε εβδομάδα για τους εργαζόμενους από την κυβέρνηση, δεν πληρώνω κάτι.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#704601 Είδες που έχει βάση η ερώτηση μου στον Ove20?
Γιατί έψαχνε self test?
Γιατί τα πλήρωσε?
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#704602 "Με το πρώτο κρούσμα της ινδικής μετάλλαξης να εντοπίζεται στην Ελλάδα την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 και άμεσα να επιβεβαιώνεται από τον ΕΟΔΥ, την ώρα που όπως όλα δείχνουν – στη χώρα προέλευσής του – έχει μεγάλη μεταδοτικότητα, εντείνεται η ανησυχία ενόψει Πάσχα."

Μπα!! Φαίνεται πως κάποιοι έχουν το γονιδίωμα κι αναγνωρίζουν και τις μεταλλάξεις. :roll:
Άβαταρ μέλους
By Ove20
MIXOStsi έγραψε:Είδες που έχει βάση η ερώτηση μου στον Ove20?
Γιατί έψαχνε self test?
Γιατί τα πλήρωσε?

Για να μπορέσω να πάω στους γονείς και στα αδέρφια μου το Πάσχα. Έως 9 άτομα δεν είπαν; Δεν θα πάω χύμα. Αυτό θα κάνουν και αυτοί βεβαίως.