Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

5
45%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
9%
0
N/A
0
N/A
2
18%
0
N/A
1
9%
1
9%
0
N/A
1
9%
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By g8777
ripper έγραψε:

Ποινή;

Ριππερ ηταν απο τα πρωτα που σκεφτηκα. Και την πατησα και εγω οπως βλεπεις:

Εικόνα

εχω αναθεωρησει για πολλα σημερα, αναρωτιεμαι ποσες αλλες φορες η παγιωμενη αποψη μας βασιζεται απλα σε αγνοια. :oops:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Giuseppe Busso έγραψε:Σήμερα δίδαξε όπως ο Σένα πριν από 30 χρόνια. Αυτό σήμερα θα μνημονεύεται για χρόνια. Ο Άγγλος έβαλε και αυτό στο παλμαρέ του

Πριν λίγες σελίδες :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By ripper
#703958 Εγώ αυτό που εννοώ είναι ότι δεν απαγορεύεται να βάλεις όπισθεν (απαγορεύεται στα pits), δεν έχει σημασία δηλαδή αν θα ξαναμπεις κανονικά ή με την όπισθεν αλλά αν θα μπεις με ασφάλεια.

Είπαν οι αγωνοδίκες ότι τον κατευθυναν καθόλη τη διάρκεια και δεν υπήρχε μονοθέσιο κοντά, όποτε μπήκε με ασφάλεια.
Αυτό κατάλαβα διαβάζοντας την επίσημη δήλωση και αυτό είχα και στο μυαλό μου για κανονισμό.
Ο αντίλογος δεν κατάλαβα τι υποστηρίζει να πω την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
ripper έγραψε:Ο αντίλογος δεν κατάλαβα τι υποστηρίζει να πω την αλήθεια.

Ότι το καθεστώς FIA/Liberty Media και ο Bernie E από τα sidelines προμοτάρουν/πουσάρουν/σκουοτάρουν τον HAM με την κάθε ευκαιρία, απροκάλυπτα

< >
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#703972 Εγω παλι δεν καταλαβα γιατι μετα την κοκκινη σημαια δεν ειχαμε επανεκκινηση απο σταση, ενω ειχαμε κανονικα στην αρχη με πιο βρεγμενη πιστα και πιο πολλα αυτοκινητα. Κερμα ριχνουν για την αποφαση; :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#704066 Είχε τόση διαφορά στην πρόσφυση καθαρής/στεγνότερης γραμμής με την βρεγμένη/βρώμικη που καλύτερα θα ήταν να ξεκινούσες 5ος παρά 2ος