Σε περιέγραψα ακριβώς απάνω.
Αν αύριο σου πει ο ιεροψάλτης aka άνθρωπος των παγκόσμιων οργανισμών και φίλος του Αβραμόπουλου, ότι τα εμβόλια είναι placebo και ότι μόνο η πενταπλή μάσκα σε σώζει, τότε θα πεις και θα πράξεις τα καθέκαστα.
Dimitris_P έγραψε:Πέραν της πλάκας και του όποιου rage κάνω στο φουμπου, δεν μ' αρέσει να κάνω κατάχρηση της ιδιότητας μου. Δεν το θεωρώ σωστό. Αλλά η κατάσταση έχει ξεφύγει.Focusman91 έγραψε:Ούτε για τους επιτρέπεται η μετακίνηση μεταξύ περιφερειών.Δεν τα 'χεις κανονίσει με Εργάνη;
Αν ισχύει το αντίθετο πείτε το μου να φύγω μεθαύριο και να γυρίσω τη Μ. Βδομαδα.
< Note 8 >
Giuseppe Busso έγραψε:Υπάρχουν άνθρωποι που πάνε τυφλά by the book. Χαρακτηριστικό παράδειγμα έχω έναν φίλο μου Άγγλο, σχεδόν 60 ετών άνθρωπος, με τη γυναίκα του και το κοριτσάκι του (ανήλικη). Τον έχω γνωρίσει σε διακοπές στην Ελλάδα, έχουμε συναντηθεί Αγγλία και ξανά στην Ελλάδα. Όταν πριν καιρό μιλήσαμε για το τι κάνω και πως πάει, μου έλεγε για το φόβο του ιού και έβριζε λέγοντας ηλίθιους τον κόσμο που κουράστηκε, δεν φοράει μάσκα, δεν προσέχει κλπ γιατί έτσι, γιατί δεν του άρεσε. Μόλις η Αγγλία άνοιξε προχθές την εστίαση, πρώτος πρώτος έβαλε φώτο με τραπέζωμα και μπίρες. Άντε βγάλε άκρη εσύ.
EDDIE_147 έγραψε: δώστε στον κόσμο να καταλάβει ότι ούτε γριπουλα είναι ούτε "ξεμπερδεψαμε" μπας και σταματήσουν να γιολαρουν παντελονατα.
mousatos έγραψε:Τα μπαρμπάδια στη Sweden εμβολιάστηκαν όμως, εδώ χαΛΛΛΛαρά, τζάμπα φαϊ και διακοπές στη Σωτηρία . Κι όποιον πάρει ο χάρος.

Giuseppe Busso έγραψε:Καμία παρεξήγηση.
Σε περιέγραψα ακριβώς απάνω.
Αν αύριο σου πει ο ιεροψάλτης aka άνθρωπος των παγκόσμιων οργανισμών και φίλος του Αβραμόπουλου, ότι τα εμβόλια είναι placebo και ότι μόνο η πενταπλή μάσκα σε σώζει, τότε θα πεις και θα πράξεις τα καθέκαστα.

.
socratesn έγραψε:Σήμερα άκουσα ίσως το πιο γραφικό.
Οικογένεια πίεζε την γιαγιά του σπιτιού να μη κάνει το εμβόλιο, τελικά η γιαγιά επαναστάτησε και ακούγοντας τις φίλες της και το έκανε. Αποτέλεσμα: η οικογένεια έστειλε τη γιαγιά στο χωριό να κάνει καραντίνα, επειδή έβαλε μέσω του εμβολίου τον ιό μέσα της και φοβήθηκαν ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ

Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]