Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#703589 Καμία παρεξήγηση.
Σε περιέγραψα ακριβώς απάνω.
Αν αύριο σου πει ο ιεροψάλτης aka άνθρωπος των παγκόσμιων οργανισμών και φίλος του Αβραμόπουλου, ότι τα εμβόλια είναι placebo και ότι μόνο η πενταπλή μάσκα σε σώζει, τότε θα πεις και θα πράξεις τα καθέκαστα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#703590 Ναι αν μου πει κάτι ο ιατρικός σύλλογος της χώρας θα το ακούσω ακόμα και αν ο πρόεδρος του λέγεται Καραμπιζμπικης.

Εσύ που έχεις το επιστημονικό υπόβαθρο να αναλύεις Δρ. Ιωαννίδη απ' το πρωτότυπο μπορείς να κάνεις άλλη ανάγνωση και ανάλυση των δεδομένων.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Dimitris_P έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Ούτε για τους επιτρέπεται η μετακίνηση μεταξύ περιφερειών.

Αν ισχύει το αντίθετο πείτε το μου να φύγω μεθαύριο και να γυρίσω τη Μ. Βδομαδα.

< Note 8 >
Δεν τα 'χεις κανονίσει με Εργάνη;
Πέραν της πλάκας και του όποιου rage κάνω στο φουμπου, δεν μ' αρέσει να κάνω κατάχρηση της ιδιότητας μου. Δεν το θεωρώ σωστό. Αλλά η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Πέρυσι θυμάμαι περπατούσα στη Βεάκη, και η εικόνα ήταν αποκαρδιωτική. Δεν λέω, φέτος χαίρομαι που έχει ζωή αλλά η εικόνα στις 00:30 να βλέπω πάρτυ που δεν γίνονταν ούτε το 2019, με νευριάζει.

< Note 8 >
Άβαταρ μέλους
By axel12p
Giuseppe Busso έγραψε:Υπάρχουν άνθρωποι που πάνε τυφλά by the book. Χαρακτηριστικό παράδειγμα έχω έναν φίλο μου Άγγλο, σχεδόν 60 ετών άνθρωπος, με τη γυναίκα του και το κοριτσάκι του (ανήλικη). Τον έχω γνωρίσει σε διακοπές στην Ελλάδα, έχουμε συναντηθεί Αγγλία και ξανά στην Ελλάδα. Όταν πριν καιρό μιλήσαμε για το τι κάνω και πως πάει, μου έλεγε για το φόβο του ιού και έβριζε λέγοντας ηλίθιους τον κόσμο που κουράστηκε, δεν φοράει μάσκα, δεν προσέχει κλπ γιατί έτσι, γιατί δεν του άρεσε. Μόλις η Αγγλία άνοιξε προχθές την εστίαση, πρώτος πρώτος έβαλε φώτο με τραπέζωμα και μπίρες. Άντε βγάλε άκρη εσύ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τον συλλογισμό σου με τον Άγγλο φίλο σου.
Στις αρχές Ιανουαρίου η Αγγλία είχε σχεδόν 70.000 κρούσματα την ημέρα. Σήμερα, με το 50% του πληθυσμού εμβολιασμένου, τα κρούσματα είναι κάτω από 1.800 και οι θάνατοι μόλις 4!
Θεωρώ απόλυτα λογικό να κράζει αυτούς που δεν πρόσεχαν όταν η πανδημία ήταν στην χειρότερη φάση της και από την άλλη να μην φοράει μάσκα και να διασκεδάζει, όταν πλέον τα κρούσματα έχουν μειωθεί τόσο πολύ και πλέον είναι και ο ίδιος εμβολιασμένος.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
EDDIE_147 έγραψε: δώστε στον κόσμο να καταλάβει ότι ούτε γριπουλα είναι ούτε "ξεμπερδεψαμε" μπας και σταματήσουν να γιολαρουν παντελονατα.

Δεν παίζει...
Για κάποιον λόγω πιστεύτε ότι η πλειοψηφία θα έπρεπε να φοβάται και να είναι κλειδαμπαρωμένοι απ' τον Νοέμβριο.
Είναι το ίδιο fail σκεπτικό με αυτούς που "προσπάθησαν" να το εφαρμόσουν.
Κανείς και πουθενά δεν το έκανε κι ούτε θα το κάνει για να προστατευτεί από κάτι σαν αυτό.

mousatos έγραψε:Τα μπαρμπάδια στη Sweden εμβολιάστηκαν όμως, εδώ χαΛΛΛΛαρά, τζάμπα φαϊ και διακοπές στη Σωτηρία . Κι όποιον πάρει ο χάρος.

Σταμάτα να γράφεις ανυπόστατα πράγματα!
Άβαταρ μέλους
By markvag
Giuseppe Busso έγραψε:Καμία παρεξήγηση.
Σε περιέγραψα ακριβώς απάνω.
Αν αύριο σου πει ο ιεροψάλτης aka άνθρωπος των παγκόσμιων οργανισμών και φίλος του Αβραμόπουλου, ότι τα εμβόλια είναι placebo και ότι μόνο η πενταπλή μάσκα σε σώζει, τότε θα πεις και θα πράξεις τα καθέκαστα.

Αυτό που δεν θέλεις να καταλάβεις, είναι πως ο κάθε ΠΟΥ ή CDC αυτά που λέει δεν τα βγάζει ούτη στην τύχη, ούτε από "έρευνα" στα ίντερνετς... Και οι πιθανότητες να είναι σωστές ο ΠΟΥ είναι συντριπτικά περισσότερες από το να είναι σωστός ο πάσα εις (εγώ, εσύ, ο Έντυς, ο g87777777, κτλ). Και φυσικά δεν φτάσαμε στο επίπεδο υγείας που έχουμε σήμερα από το τι έλεγε ο φίλος του κάθε Σαβραμόπουλου ή από την άποψη του καθενός.

Τώρα, αυτό που εγώ δεν έχω καταλάβει, είναι πως θεωρείς πως δικαιώθηκες σε αυτά που έλεγες (πχ τα lockdown δεν δουλεύουν); Ελπίζω το συμπέρασμα να μην έχει βγει από τα μέτρα της ελ κυβέρνησης που προκύπτουν από random word generator.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#703668 Σήμερα άκουσα ίσως το πιο γραφικό :help: .
Οικογένεια πίεζε την γιαγιά του σπιτιού να μη κάνει το εμβόλιο, τελικά η γιαγιά επαναστάτησε και ακούγοντας τις φίλες της και το έκανε. Αποτέλεσμα: η οικογένεια έστειλε τη γιαγιά στο χωριό να κάνει καραντίνα, επειδή έβαλε μέσω του εμβολίου τον ιό μέσα της και φοβήθηκαν ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#703670 Η φάση
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mirage
socratesn έγραψε:Σήμερα άκουσα ίσως το πιο γραφικό :help: .
Οικογένεια πίεζε την γιαγιά του σπιτιού να μη κάνει το εμβόλιο, τελικά η γιαγιά επαναστάτησε και ακούγοντας τις φίλες της και το έκανε. Αποτέλεσμα: η οικογένεια έστειλε τη γιαγιά στο χωριό να κάνει καραντίνα, επειδή έβαλε μέσω του εμβολίου τον ιό μέσα της και φοβήθηκαν ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ :lipsealed:

Win-win. Και εμβόλιο έκανε και Πάσχα στο χωριό θα κανει. :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#703675 Αυτό σκέφτηκα... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#703676 Τα πράγματα πάνε πολύ άσχημα στα νοσοκομεία, αφού ούτε σοβαρή αποκλιμάκωση υπάρχει και τα μέτρα που λαμβάνονται δεν πρόκεται να βοηθήσουν. Και το χειρότερο είναι πως σε λιγότερο από 1 μήνα, θέλουν τα πάντα να είναι ανοιχτά, αφού ξεκινάει η τουριστική περίοδος.
Τώρα, ποιος θα θέλει να έρθει στην Ελλάδα διακοπές όταν υπάρχει τέτοια διασπορά του ιού, με ξεπερνάει.

Κορονοϊός: Πλησιάζει το 100% η πληρότητα των ΜΕΘ στην Επικράτεια
https://www.news247.gr/ygeia/koronoios- ... 07704.html

@GB, θα ξαναπώ με την ευκαιρία, να ηρεμήσεις και να μην υιοθετείς εύκολα το τι λέει ο οποιοσδήποτε. Και κυρίως, μην δίνεις λαβές σε κάποιους που ψάχνουν αφορμές για καυγά.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#703678 Αρκετοί θα θέλουν να ρθούν, ας μη σε ξεπερνάει...

Η πληρότητα όλο και θα πλησιάζει.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#703683 ΟΚ MIXOStsi. Να πω με την ευκαιρία πάντως πως δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θέλεις να γίνει. Να τ'ανοίξουμε όλα και να yolάρουμε όλοι Έλληνες και ξένοι σαν να μην υπάρχει ιός; Το να αποδεχτούμε πως θα πεθαίνει κόσμος;
Αυτοί που θα έρθουν θα δεχτούν να τους εξυπηρετεί κάποιος που πιθανόν θα τους μεταδώσει τον ιό; Και σε συνέχεια αυτού, αντιλαμβάνονται πως αν ασθενήσουν, θα τους διασωληνώσουν εκτός ΜΕΘ μιας και δεν θα υπάρχει διαθεσιμότητα;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#703686 Σύμφωνα με γνωστά πέιπερ, ο ιός έξω δε μεταδίδεται.
Οπότε ας γιολάρουν τουρίστες και ντόπιοι άφοβα.

Κουτάλι μη τους αφήσουμε να γλύψουν και όλα θα είναι μια χαρά.