Απλά να ξέρω, μη μας πιάνουν κότσο.
< >

αλλά υποτίθεται τα λάστιχα γίνονται καλύτερα μετά από κάνα 6μηνο από την ημ.παραγωγής. Κάτι σχετικό με τον βουλκανισμό.Scotch έγραψε:Άσε που με το ρυθμό που τα αλλάζω, μικρή σημασία έχουν οι εβδομάδες
Απλά να ξέρω, μη μας πιάνουν κότσο.
< >

Scotch έγραψε:Με γεια!
Αυτό με τη δωροεπιταγή από το ΠΛΑΙΣΙΟ μου το ανέφεραν κι εμένα στη λαστιχερί, όταν άλλαξα τα λάστιχα στο smart και ρώτησα για λάστιχα για το lexus. Τι βάθος χρόνου εξαργύρωσης έχει άραγε;
Μου πρότειναν τα cross climate suv για το lexus. Εγκρίνουμε; Τώρα έχω continental sc5 suv, αλλά έχουν συμπληρώσει 5ετία και 52.000km (σαν καινούργια ωστόσο τα αισθάνομαι).
Giuseppe Busso έγραψε:Scotch έγραψε:Με γεια!
Αυτό με τη δωροεπιταγή από το ΠΛΑΙΣΙΟ μου το ανέφεραν κι εμένα στη λαστιχερί, όταν άλλαξα τα λάστιχα στο smart και ρώτησα για λάστιχα για το lexus. Τι βάθος χρόνου εξαργύρωσης έχει άραγε;
Μου πρότειναν τα cross climate suv για το lexus. Εγκρίνουμε; Τώρα έχω continental sc5 suv, αλλά έχουν συμπληρώσει 5ετία και 52.000km (σαν καινούργια ωστόσο τα αισθάνομαι).
Ευχαριστώ παίδες.
Για το βάθος χρόνου της δωροεπιταγής, έψαξα, αλλά δεν βρήκα κάποια πληροφορία.
Τα CrossClimate SUV πήρα το "ρίσκο" και τα έβαλα στο Τiguan πριν 2+ χρόνια.
Ρίσκο γιατί είναι 4 εποχών. Αλλά έχουν πιο "θερινά" χαρακτηριστικά από ότι "χειμερινά".
Ο πατέρας μου είναι υπερευχαριστημένος.
Επανέρχομαι στα ελαστικά του Λέοντα. Και εγώ έτσι έλεγα. Μόλις έκανες λίγα χλμ και ειδικά αυτό το μήνα μόλις σταμάτησαν τα χιόνια και τα κρύα και η θερμοκρασία σκαρφάλωσε στους 20, το τελειωμένο Bridgestone κράταγε. Απλά μόλις βάλεις το καινούριο, καταλαβαίνεις αμέσως τη διαφορά παλιού vs νέου.
Τσέκαρε και τα Pirelli Scorpion Verde All Season
Και για να προσθέσω κάτι σε αυτά που έγραψα και με[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]