- Προηγούμενη
- 172 Δημοσιεύσεις
- Σελίδα 8 από 12
- 1
- ...
- 5 ,
- 6 ,
- 7 ,
- 8 ,
- 9 ,
- 10 ,
- 11 ,
- 12
- Επόμενο
sparticle έγραψε:Οι δηλωσεις του Τοτο για τον Ρασελ ειναι -κατα την αποψη μου- εμετικες.
Ηταν σα να διαβαζα «μου ανηκει το τομαρι σου, επομενως επρεπε να κατσεις στα αυγα σου πισω απο εμας».
Μου θυμισε επισης τις τιτανιες μαχες του Bottas οντας οδηγος της Williams το 2014 στην Αυστρια να περασει τη Mercedes.
Εννοείται πως δεν παίζει στα ίσια η Μερκ. Το συζητάμε; Απλά οι Γερμανοί είναι ούγκανα από διπλωματία και ο Τοτός το λέει κιόλας φόρα παρτίδα.
mirage έγραψε:https://twitter.com/GeorgeRussell63/status/1384183159567241223?s=19
Τι να κάνει; Να πάει κόντρα στ'αφεντικό και να χάσει την θέση στην Mercedes από την επόμενη χρονιά;
Προφανώς και ήταν ρίσκο το προσπέρασμα εκεί, αλλά μην ξεχνάμε πως ο Russell οδηγούσε Williams και ο άλλος Mercedes. Χωρίς ρίσκο, δεν θα μπορούσε να περάσει. Και ο Bottas, έκανε φανερά δεξιά, μην αφήνοντάς του αρκετό χώρο.
Το ερώτημα εδώ είναι τι διάβολο έκανε ο Bottas και βρέθηκε να τον προσπερνάει μια Williams. Αυτή την ερώτηση ας μας απαντήση ο Wolf, o Bottas και οι υπόλοιποι.
Για την φάση αυτή καθεαυτή, ο Bottas κινείται αμέριμνος ελαφρώς προς τα δεξιά γιατί δεν περιμένει να βουτήξει ο άλλος εκεί. Μόλις τον είδε έκανε αριστερά. Δεν πήγε να τον κλείσει. Χώρο είχε, για λίγο πάτησαν οι τροχοί στο γρασίδι και τέλος.
Παράτολμη κίνηση του Russel (και αχρείαστη), συμφωνώ με το racing incident.

Anonymous Founder έγραψε:mirage έγραψε:https://twitter.com/GeorgeRussell63/status/1384183159567241223?s=19
Τι να κάνει; Να πάει κόντρα στ'αφεντικό και να χάσει την θέση στην Mercedes από την επόμενη χρονιά;
Προφανώς και ήταν ρίσκο το προσπέρασμα εκεί, αλλά μην ξεχνάμε πως ο Russell οδηγούσε Williams και ο άλλος Mercedes. Χωρίς ρίσκο, δεν θα μπορούσε να περάσει. Και ο Bottas, έκανε φανερά δεξιά, μην αφήνοντάς του αρκετό χώρο.
Το ερώτημα εδώ είναι τι διάβολο έκανε ο Bottas και βρέθηκε να τον προσπερνάει μια Williams. Αυτή την ερώτηση ας μας απαντήση ο Wolf, o Bottas και οι υπόλοιποι.
Αυτο ακριβως. Το κειμενο πιθανον να του το εχει στειλει ο ιδιος ο Τοτο!
@ripper
Δεν καταλαβαινω το «αμεριμνος προς τα δεξια». Για μενα φανερα πηγε να τον κλεισει. Ισως δεν πιστευε οτι θα τον εφτανε τοσο γρηγορα και θα τον περνουσε αερα πατερα. Μονο αυτο μπορω να δικαιολογησω στον Bottas. Οτι δηλαδη κανοντας δεξια μπορει να νομιζε πως ο Russel ηταν ακομα αρκετα πισω και του εδειχνε απο νωρις οτι η πορτα θα ηταν κλειστη.
Αν ομως καταλαβε οτι ερχεται με τετοια φορα, εχοντας κλειδωσει οτι θα την κανει την κινηση και επελεξε και ο ιδιος να κανει δεξια, ε, τοτε το εκανε φανερα για να πεταξει τον αλλον εκτος πιστας. Ο χωρος που του αφηνει ειναι βρεγμενη πιστα και τον αναγκαζει να κανει αποτομα δεξια, ενω ακολουθει αριστερη καμπη.
Η αντίδραση του λύκου κατ' εμέ δεν θα μπορούσε να είναι λιγότερη καλώς ή κακώς. Σιγά τώρα μην μασήσει τα λόγια του, την ώρα που παίζονται σοβαρές μπίζνες.* Απορία μου είναι βέβαια, αν ο μπινότος θα είχε πράξει ανάλογα σε ένα αντίστοιχο περιστατικό
*Θα μπορούσα να πω πως διακρίνω ψήγματα κωλοπαιδισμού(βάλτε όποια λέξη θέλετε) στον γιώργο τον ράσελ, δεν θα τον έλεγα και χαμηλών τόνων, βράζει το αίμα του τέλος πάντων. Αν ήμουν λύκος, ε, όσο να' ναι θα του έδειχνα πάνω κάτω τι...έρχεται
"Obviously he knew exactly that it was going to be damp there, because we have gone there lap after lap. And I knew as well, and it was just not a place to go in those conditions on slicks.
"But he still went there. It was his choice to go there, I was doing my job trying to defend, and I'm not going to move away and give him the dry patch back. That's how it goes."
Μετά από αυτή την κυνική δήλωση είμαι με το μέρος του Russell.
https://www.motorsport.com/f1/news/bott ... -/6333484/
Έδωσα ενα λινκ προηγουμένως στον Διάκο που περιέχει όλο το ζουμί της υπόθεσης.
It’s quite a big shunt. Our car is a write-off, in a cost cap environment that is certainly not what we needed and probably it’s going to limit upgrades that we are able to do.
Όχι και λίγο . Ζητησε και τα ρέστα ο υπάλληλος, έπρεπε να του θυμίσει κάποιος (ο μάνατζερ του,ουαου) σε ποια ομάδα ανήκει. Σκληρό αλλά αναγκαίο. Το μόνο πρόβλημα που εντοπίζω είναι οι ονομασίες. Είναι Ράσσελ, Μέρκ, Γουίλιαμς όχι Λεκλερκ, Φοράδα,Αλφα Ρομέο.
Τώρα όσον αφορά το "εμετικό" των δηλώσεων (
) , το πλεονέκτημα της Μέρκ (που πηγάζει μάλλον επειδή δεν έχει επίσημη θυγατρική ομάδα) , το να απολογηθεί ο Λύκος επειδή ο Μποττας ήταν κάπου εντός πίστας ( σωστά, έπρεπε να τρέχει στο Μπουρνάζι εκείνη την μέρα), υπομονή παίδες, και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
. τι περίμενε δηλ. να βγάλει όλη τη χρονιά με 1 αλλαγή κιβωτίου ;αυτά περί όμάδων τα ξεκαθαρίζουν από πριν. αλλά κατά πως φαίνεται δεν περίμενε τέτοια χάλια. το λάθος είναι δικό του τότε .
O μικρός πήγε να εντυπωσιάσει το μελλοντικό αφεντικό του και δεν του βγήκε. Και απο μια άποψη τον καταλαβαίνω να ειναι θυμωμένος τοσα χρονια στην Williams αλλα όπως είπε και ο Totto ηταν ενα καλο μάθημα όλο αυτό.
Και λίγος Kimi
https://youtu.be/fXN79tKTZTk
mousatos έγραψε:Αμέρημνος δεν ήταν πάντως, ήξερε πολύ καλά τι έκανε.
"Obviously he knew exactly that it was going to be damp there, because we have gone there lap after lap. And I knew as well, and it was just not a place to go in those conditions on slicks.
"But he still went there. It was his choice to go there, I was doing my job trying to defend, and I'm not going to move away and give him the dry patch back. That's how it goes."
Μετά από αυτή την κυνική δήλωση είμαι με το μέρος του Russell.
https://www.motorsport.com/f1/news/bott ... -/6333484/
Ήταν instant karma που ανάγκασε τον Hamilton να βγει στο βρεγμένο στην Tosa για να του ρίξει γύρο
Δε βλέπω λάθος έτσι όπως το θέτει ο Bottas. Υπερασπίζεσαι θέση, θα πας στο βρεγμένο να αμυνθείς και να δώσεις το στεγνό στον αντίπαλο ενώ είστε και οι 2 με σλικ?
Μανουέλ Καντ: Το ηθικό είναι νόμιμο, αλλά το νόμιμο δεν είναι πάντα ηθικό
Geo f1 έγραψε:Μα ο Μποτας ειχε παει προς αριστερα...(dump track) επρεπε να μεινει εκει και οχι να κανει κινησουλα δεξια...Αλλιως ας εμενε στην αγωνιστικη στεγνη γραμμη (τερμα δεξια)Και όμως σε εκείνο το σημείο η γραμμή του Μπότας είναι περισσότερο στο στεγνό παρά στο βρεγμένο και ακολουθεί γραμμή για να πάει στο πλήρως στεγνό





< >
Η πίστα εκεί κάνει λίγο προς τα αριστερά, ο Bottas μένει στην αγωνιστική στεγνή γραμμή, δεν κάνει τιμονιά για να κλείσει την πόρτα και αφήνει χώρο για το 2ο μονοθέσιο οπότε δεν μπορείς να πεις ότι φταίει.


