Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

5
45%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
9%
0
N/A
0
N/A
2
18%
0
N/A
1
9%
1
9%
0
N/A
1
9%
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#703396 Σαν γενικό σχόλιο έχω να πω πως η McLaren αρχίζει να θυμίζει σιγά σιγά τον παλιό καλό της εαυτό. Η Alpine είναι μια μικρή απογοήτευση, περίμενα περισσότερα φέτος. Η Honda επίσης δείχνει να έχει φτιάξει πολύ καλό μοτέρ και θεωρώ πως γι'ακόμη μία φορά φαίνεται πως αποχωρεί σε λάθος σημείο. Έχει κάνει όλη την δύσκολη δουλειά και τώρα που πέτυχε φεύγει. Η Ferrari έχει δρόμο. Η Williams δείχνει κάπως βελτιωμένη, αλλά όχι κάτι εντυπωσιακό. Του χρόνου λογικά θα δούμε περισσότερα απ' όλους.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#703403 Δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει αποφαση η Χοντα? Κριμα ρε γμτ....Και εκει στο φτερο που λεει HONDA πλεον και οχι Αστον Μαρτιν ειναι 2 φορες πιο ομορφο
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
ripper έγραψε:Perez και Bottas όταν έμειναν πίσω έκαναν από ελάχιστες μέχρι 0 προσπεράσεις.
Οπότε, πέραν της προφανούς τύχης με την κόκκινη σημαία, το 9->2 ήταν εντυπωσιακό.
Γενικά Hamilton και Max στις μικτές συνθήκες (αν και έκαναν λαθάκια) δείχνουν σχεδόν πάντα την κλάση τους.
Χθες πάντως διαστημικός ήταν άλλος. Απίστευτος αγώνας από τον Norris. Αλάνθαστος, ταχύτατος και πολύ μαχητικός.
Highlight η σχεδόν τριπλή προσπέραση στο βρεγμένο. Από 9ος 6ος σε ένα γύρο.
Παραλίγο να κρατήσει και τον Hamilton πίσω στο τέλος.
BTW έχω την αίσθηση ότι έκανε ένα στρατηγικό λάθος εκεί. Έπρεπε να κρατήσει τον Leclerc στο DRS του όσο ήταν 4ος ο Hamilton.
Βοηθούσε και η υψηλή τελική της McLaren.
Τα κόκκινα δεν ξέρω αν ήταν λάθος, δεν ξέρουμε αν θα μπορούσε να περάσει τον Leclerc. Δούλεψαν πάντως.

ΥΓ: Όλοι όσοι έχουν αλλάξει μονοθέσιο δείχνουν πολύ επηρεασμένοι οπότε ας τους δώσουμε χρόνο.

Διαστημικός ήταν μόνο ο Λεκλέρ και το Σάββατο και την Κυριακή. Μισό λεπτό έριξε του μικρού σε μεικτές συνθήκες που μετράνε τα χέρια. Το λάθος του Νόρις το έκανε και ο Λεκλέρ πάντως και μάλιστα χειρότερο γιατί είναι ίδια ομάδα έπρεπε να το οργανώσουν καλύτερα από το pitwall αλλά τί να περιμένεις από το τσίρκο του Σπιρτούλη. Ακόμα και έτσι, ο ίδιος ο Νόρις είπε ότι έκανε λάθος και πέρασε ο Χάμιλτον, το είδα και στη μετάδοση, ανάμεσα στις δύο Ριβάτσες και το είπα και στον μικρό μόλις έγινε.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Geo f1 έγραψε:Αλονσο αχρωμος ολο το σκ..Εγω εμμενω σε αυτο που ειχα πει. Θελει αγωνες και προσαρμογη για να μας δειξει τον Αλονσο που ολοι ξερουμε...

Ακόμα περιμένουμε πάντως στη Μερτσέντα τον Σούμι που όλοι ξέραμε. :innocent:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#703429 Ειμαι πιο αισιοδοξος γιατι ο Ισπανος ολο τον καιρο που ηταν εκτος Φ1, εκανε πραγματακια (Ιντυ,Λεμαν,Ντειτονα,Ντακαρ)

Το σιγουρο ειναι οτι το 2021 θα ναι κομπαρσος..Και ουτε ποντιουμ θα δουμε οπως πχ περσυ που χτυπησαν αμφοτεροι οι οδηγοι της Ρενω. Επειδη η Αλπιν δειχνει να εκανε βηματα προς τα πισω...(Ή οι αλλοι εκαναν βηματα μπροστα)
Άβαταρ μέλους
By g8777
#703430 Το θεμα ξερεις ποιο ειναι με την Αλπιν; Οτι εφυγαν μαυρα μεσανυχτα τον Αμπιτεμπουλ και τωρα δεν ξερεις καν ποιος ειναι στην θεση του. Σαν να τα παρατησαν μετα την φυγη και του Ντανιελ ( πιθανον να χρεωθηκε το Κυριλος το "αδειασμα" απο τον Ρικ ενω αποτελεσε προσωπικη του επιλογη εξ αρχης).
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Geo f1 έγραψε:Ειμαι πιο αισιοδοξος γιατι ο Ισπανος ολο τον καιρο που ηταν εκτος Φ1, εκανε πραγματακια (Ιντυ,Λεμαν,Ντειτονα,Ντακαρ)

Το σιγουρο ειναι οτι το 2021 θα ναι κομπαρσος..Και ουτε ποντιουμ θα δουμε οπως πχ περσυ που χτυπησαν αμφοτεροι οι οδηγοι της Ρενω. Επειδη η Αλπιν δειχνει να εκανε βηματα προς τα πισω...(Ή οι αλλοι εκαναν βηματα μπροστα)

Η Αλπίν ετοιμάζεται για τους νέους κανονισμούς ξεκάθαρα. Τί θα καταφέρει άγνωστο, αν δεν είχαν τον αρχιγκαντέμη της Φ1 θα υπήρχε αισιοδοξία.
Άβαταρ μέλους
By ripper
Corto Maltese έγραψε:Διαστημικός ήταν μόνο ο Λεκλέρ και το Σάββατο και την Κυριακή. Μισό λεπτό έριξε του μικρού σε μεικτές συνθήκες που μετράνε τα χέρια. Το λάθος του Νόρις το έκανε και ο Λεκλέρ πάντως και μάλιστα χειρότερο γιατί είναι ίδια ομάδα έπρεπε να το οργανώσουν καλύτερα από το pitwall αλλά τί να περιμένεις από το τσίρκο του Σπιρτούλη. Ακόμα και έτσι, ο ίδιος ο Νόρις είπε ότι έκανε λάθος και πέρασε ο Χάμιλτον, το είδα και στη μετάδοση, ανάμεσα στις δύο Ριβάτσες και το είπα και στον μικρό μόλις έγινε.

Χωρίς να θέλω να αδικήσω τον Leclerc (που όντως έκανε φοβερό αγώνα) το μισό λεπτό που λες ήταν όντας μόνος του 3ος, ενώ ο Norris είχε πέσει 9ος μετά την εκκίνηση. Όταν τον άφησε ο Ricciardo έκανε καλύτερους χρόνους από τον Leclerc, μέχρι τους τελευταίους γύρους πριν τα στεγνά που κινήθηκε γρηγορότερα ο Leclerc. Το Σάββατο επίσης ο γύρος του Norris που ακυρώθηκε ήταν πιο εντυπωσιακός. Και τέλος τον πέρασε και καθαρά στην πίστα χωρίς μεγάλη διαφορά pace.
Εννοείται συμφωνώ για το DRS που λες, αλλά εστίασα στους δικούς μου καθότι η McLaren είχε την τελική για να κρατήσει πίσω τον 7κις.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#703467 Ναι, πολύ καλός manager αλλά προφανώς δεν αλλάζει από την μία στιγμή στην άλλη. Και φαίνεται πως όντως πολλές ομάδες , μεταξύ αυτών και η Alpine, έχουν τα μάτια τους ήδη στην επόμενη χρονιά.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
g8777 έγραψε:Γιατι; Καλα ειναι εκει που πλασαρεται παντως. Με Κιμ και Σεμπ, εχει ενδιαφερον η 2η δεκαδα της καταταξης, 7 Πρωταθληματα, Battle of the Bastards. :metalo: :metalo:

:s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

Τεράστιος οδηγός τι να λέμε. Όλοι τον θαυμάσαμε χθες που τα έδωσε όλα.

Σκέψου τον πήρε αγκαλιά μέχρι και ο Θεός Σερ Λούης. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#703548 Οι δηλωσεις του Τοτο για τον Ρασελ ειναι -κατα την αποψη μου- εμετικες.

Ηταν σα να διαβαζα «μου ανηκει το τομαρι σου, επομενως επρεπε να κατσεις στα αυγα σου πισω απο εμας».

Μου θυμισε επισης τις τιτανιες μαχες του Bottas οντας οδηγος της Williams το 2014 στην Αυστρια να περασει τη Mercedes.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#703550 Συμφωνω. Πιστεύω να το εννοούσε μόνο για τον Ράσελ και όχι για όλα τα Mercedes engine cars...

.