https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Corto Maltese έγραψε:Αν η Μερκ είχε δύο Μπότες θα μας φαινόταν τόσο διαστημόπλοιο;
Corto Maltese έγραψε:Αν η Ρεντ Μπουλ είχε δύο Πέρες;
Corto Maltese έγραψε:Το αμάξι χωρίς οδηγό είναι ένα σταματημένο κομμάτι λαμαρίνας ή ανθρακονήματος.
REALZEUS έγραψε:Ας δούμε τα Πρωταθλήματα. Τα τελευταία 30 χρόνια, η μόνη περίπτωση που δεν πήρε το WDC κάποιος οδηγός που είχε το καλύτερο μονοθέσιο ήταν το 1999 με τον Irvine, που έλεος δηλαδή που θα το έπαιρνε ο "παραλίας" (ο Σούμι θα το είχε πάρει άνετα αν δεν είχε σπάσει το πόδι του), το 2006, που η αξιοπιστία πρόδωσε την Ferrari, και το 2008 με την ατυχία του Massa, αν και πήραμε το καλό Πρωτάθλημα.
(ειχε wet set up αν δεν κανω λαθος)
), ο Μαξ το παλευει...Να ειναι και ο Περεζ εκει κοντα για να παιζουν τις στρατηγικες...
Ακομα τα βλεπω τα απονερα του. Λυσσαξαν χτες, σαν τον Ιζνογκουντ χοροπηδαγαν μολις ξεκολλησε απο την αμμοπαγιδα ο Λουης.
“It meant taking risks, and the other car is a Mercedes in front of him. In any driver’s development, for a young driver, you must never lose this global perspective.
“So yeah, lots to learn for him I guess.”
Πιστευω οτι σε λιγα χρονια θα εχει την ελαχιστη αυτογνωσια που απαιτειται ωστε να ξερει ποτε πρεπει να τα παρατησει και να μην φθειρει τον Μυθο του.

Grand slam για τον Russell, μεγαλη εμφανιση, με τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]