Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#70297 42-50-60W για 4-5-6 θύρες σημαίνει ότι καμία δεν υποστηρίζει 2,4 σε όλες τις θύρες ταυτόχρονα (βασικά φτάνει για 2-2,1Α). Αυτό δεν με πειράζει, αρκεί να μην πρέπει να διαλέξω θύρα ανάλογα τη συσκευή, να μπορώ να την βάλω όπου νά΄ναι.
Αυτό με το ξεχωριστό τροφοδοτικό δίνει 12V 4000mA που δεν είναι κακά.
Άβαταρ μέλους
By leonp
#70313 Κανονικά πρέπει να έχουμε δύο φορτιστές για τις συσκευές μας.

Οι φορτιστές που μας προμηθεύουν οι κατασκευαστές υπερφορτίζουν τις μπαταρίες και μειώνουν τον χρόνο ζωής τους.
Ιδίως σε λαπτοπ που ζεσταίνεται η μπαταρία, αν είναι συνέχεια στην πρίζα, σε μερικούς μήνες χαλάει η μπαταρία.

Δυστυχώς ούτε καν πωλούνται φορτιστές για li-ion κινητά, τάμπλετ κλπ που φορτίζουν την μπαταρία στο 70% της χωρητικότητάς της ή περίπου 3,9 βολτ - θα μπορούσε να είναι συνέχεια στην πρίζα και να μη χαλάει ΠΟΤΕ!

Όλοι τις υπερφορτίζουν στα 4,2 βολτ και έχουν 500 κύκλους ζωή.
Ενώ στα υβριδικά αμάξια τις φορτίζουν μέχρι το πολύ 80% της χωρητικότητας και δίνουν 10 χρόνια εγγύηση.
Άβαταρ μέλους
By corsair
leonp έγραψε:Κανονικά πρέπει να έχουμε δύο φορτιστές για τις συσκευές μας.

Οι φορτιστές που μας προμηθεύουν οι κατασκευαστές υπερφορτίζουν τις μπαταρίες και μειώνουν τον χρόνο ζωής τους.
Ιδίως σε λαπτοπ που ζεσταίνεται η μπαταρία, αν είναι συνέχεια στην πρίζα, σε μερικούς μήνες χαλάει η μπαταρία.

Δυστυχώς ούτε καν πωλούνται φορτιστές για li-ion κινητά, τάμπλετ κλπ που φορτίζουν την μπαταρία στο 70% της χωρητικότητάς της ή περίπου 3,9 βολτ - θα μπορούσε να είναι συνέχεια στην πρίζα και να μη χαλάει ΠΟΤΕ!

Όλοι τις υπερφορτίζουν στα 4,2 βολτ και έχουν 500 κύκλους ζωή.
Ενώ στα υβριδικά αμάξια τις φορτίζουν μέχρι το πολύ 80% της χωρητικότητας και δίνουν 10 χρόνια εγγύηση.

fact: δεν μπορείς να ξέρεις την υλοποίηση του κατασκευαστή στο κύκλωμα φόρτισης... οπότε κανεις εικασίες.
fact 2: Εμένα ο φορητός κιολας έχει επιλογή αν θέλω να πηγαινει στο 50% -80% -100% η φόρτιση για μακροημερευση της μπαταρίας. Δεν σημαινει ομως οτι οσοι δεν εχουν επιλογή δεν εχουν καποια ανάλογη πρόβλεψη.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#70329 fact 3: η μπαταρία του laptop εδώ και 5 χρόνια φορτίζει συνέχεια (=είναι πάνω στο ρεύμα all the time) αλλά κρατάει ακόμα ένα 3,5ωρο από το 4ωρο που κράταγε αρχικά.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#70330 Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνω full backup ένα note 3; Το δίνω τη Δευτέρα και θέλω να έχω ένα αντίγραφο (κυρίως των αρχείων) πριν κάνω reset (α, αυτό είναι απλή υπόθεση;).
Άβαταρ μέλους
By corsair
elteo έγραψε:fact 3: η μπαταρία του laptop εδώ και 5 χρόνια φορτίζει συνέχεια (=είναι πάνω στο ρεύμα all the time) αλλά κρατάει ακόμα ένα 3,5ωρο από το 4ωρο που κράταγε αρχικά.

fact 4: δε σε πιστευω
Άβαταρ μέλους
By elteo
#70333 fact 5 : στα @@ μου :lol:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#70339 οφτόπικ

κοίτα Θωμά... :lol:

Εικόνα

ΗP :metalo:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#70374 στη παλιά μου που ακολουθούσα αυτή τη τακτική τα κακάρωσε σίγουρα πριν τα 3.5 χρόνια

πλέον απλά την έχω φορτισμένη στην άκρη για όταν θέλω να δουλέψω εκτός σπιτιού και μου δίνει μια χαρά ένα 4ωρακι
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
Scotch έγραψε:Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνω full backup ένα note 3; Το δίνω τη Δευτέρα και θέλω να έχω ένα αντίγραφο (κυρίως των αρχείων) πριν κάνω reset (α, αυτό είναι απλή υπόθεση;).

Kies?

Προσωπικά έχω σχεδόν τα πάντα σε διάφορα cloud sync... Το μόνο πρόβλημα είναι το σεταρισμα των συγχρονισμων.. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#70450 Οι επαφές είναι στη Google, bookmarks, φωτογραφίες & videoζ επίσης. Την κάρτα μνήμης θα τη βγάλω πριν το δώσω. Τώρα, ό,τι βρίσκεται στη μνήμη του τηλεφώνου θα το κάνω ένα copy-paste στο PC. Ελπίζω να μην ξεχνώ τίποτα.
Η επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις φαντάζομαι γίνεται μέσα από τα settings. Αρκεί για να διαγραφούν όλα φαντάζομαι (;).

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#70454 Εξαιρετικό το Ζ3!

Το μόνο θέμα που αντιμετωπίζω είναι ότι γλιστράει εύκολα και θέλει προσοχή.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#70456 Υπαρχει καποιος flash player συμβατος με το lg v500? Πολλα βιντεακια δεν μου τα ανοιγει ή τα ανοιγει μισομαυρα ..
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Nikos! έγραψε:Εξαιρετικό το Ζ3!

Νίκο να σε ρωτήσω, το μόνο service που έχει η Sony στην Ελλάδα είναι το arvato?
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
QsisVTS έγραψε:
Nikos! έγραψε:Εξαιρετικό το Ζ3!

Νίκο να σε ρωτήσω, το μόνο service που έχει η Sony στην Ελλάδα είναι το arvato?

Εδώ είναι το service, ίδιο με του PS:
211 1980703
https://shop.sony.eu/shop/mimes/openAcc ... el_GR.html