- 15 Απρ 2021, 12:08
axel12p έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Ο τρόπος που δουλεύουν οι αλγόριθμοι μηχανικής μάθησης είναι αυτός: στην αρχή θα κάνουν λάθη, αλλά όσο περνάει ο καιρός, θα βελτιώνονται και θα φτάσουν κάποια στιγμή σε ένα επίπεδο να μην κάνουν. Ακόμη προφανώς δεν είμαστε εκεί, αλλά αν υπάρχει ένας κατασκευαστής που προηγείται, αυτός είναι η Tesla.
Οι υπόλοιποι, είναι πολύ πίσω.
Έχω την εντύπωση πως η ίδια η Tesla ως εταιρεία λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο!
Όσο για την αυτόνομη οδήγηση, ευχαρίστως να είχα ΤΩΡΑ ένα τέτοιο σύστημα, όταν οδηγώ στην Εγνατία Οδό. 
Θετει ενα πολυ σοβαρο ερωτημα στο τελος.
στην αρχή θα κάνουν λάθη, αλλά όσο περνάει ο καιρός, θα βελτιώνονται και θα φτάσουν κάποια στιγμή σε ένα επίπεδο να μην κάνουν.
Βεβαια το "λαθος" στην προκειμενη περιπτωση μπορει να κοστισει πολυ σοβαρα. Κατ αναλογια με αεροπλανα, δεν νομιζω οτι θα μπορουσες να αιτιολογησεις μια συντριβη αεροπλανου ως "λαθος" του αλγοριθμου. Τωρα αν καποιος ειναι τοσο τολμηρος / αφελης ωστε να διαβαζει Μακελειο μεσα στο Τεσλα του καθως πηγαινει
Πηγη, ε, δοξα και τιμη στις Λάικες των δρομων.

Disclaimer: Το βιντεο ειναι του 2018, ειμαι σιγουρος οτι θα μεσολαβησε η απαραιτητη αναδραση (απο τον κυριο Μπουκουρα;

) και ολα αυτα θα εχουν διορθωθει.
Θα είμαι πάντα με τους ξυπόλυτους , γιατί αυτοί έχουν το δίκιο με το μέρος τους.