Same_old_story έγραψε:Αύριο δεν θα μπορέσεις να το σβήσεις. Υπάρχει χρονικός περιορισμός, 2 ωρών νομίζω, για να κάνεις διόρθωση (edit)![]()
Όπως βλέπεις υπάρχει τρόπος.
Same_old_story έγραψε:Αύριο δεν θα μπορέσεις να το σβήσεις. Υπάρχει χρονικός περιορισμός, 2 ωρών νομίζω, για να κάνεις διόρθωση (edit)![]()
Corto Maltese έγραψε:Same_old_story έγραψε:Αύριο δεν θα μπορέσεις να το σβήσεις. Υπάρχει χρονικός περιορισμός, 2 ωρών νομίζω, για να κάνεις διόρθωση (edit)![]()
Όπως βλέπεις υπάρχει τρόπος.Ελπίζω ο τρόπος αυτός να εντιτάρει και το δικό σου

mikeerfol έγραψε:Στο σποτάκι του OTE πάντως για τη φετινή χρονιά έχει και F1.. Για ελεύθερο λογικά θα αργήσει όπως πάντα
Corto Maltese έγραψε:Eγω πάντως με android stick στην τηλεόρασή μου είμαι έτοιμος και να πα να γαμηθούνε όλοι τους. Όποιος θέλει λεπτομέρειες σφυράει.
Corto Maltese έγραψε:Eγω πάντως με android stick στην τηλεόρασή μου είμαι έτοιμος και να πα να γαμηθούνε όλοι τους. Όποιος θέλει λεπτομέρειες σφυράει.
και στις διαφημίσεις flash stream για να μην έχουμε κενά.
Bayern7 έγραψε:Και εδώ.
Αν και έχω ΟΤΕtv (που λογικά θα δείξει f1 και φέτος) δεν τους αντέχω με τπτ τους σχολιαστές του.![]()
Οπότε για δοκιμαστικά/κατατακτήριες θα προτιμήσω bbc/sky αν υπάρχει λύση με καλή εικόνα τύπου wiziwig.
Τις Κυριακές Τάκαροκαι στις διαφημίσεις flash stream για να μην έχουμε κενά.
mikeerfol έγραψε:Bayern7 έγραψε:Και εδώ.
Αν και έχω ΟΤΕtv (που λογικά θα δείξει f1 και φέτος) δεν τους αντέχω με τπτ τους σχολιαστές του.![]()
Οπότε για δοκιμαστικά/κατατακτήριες θα προτιμήσω bbc/sky αν υπάρχει λύση με καλή εικόνα τύπου wiziwig.
Τις Κυριακές Τάκαροκαι στις διαφημίσεις flash stream για να μην έχουμε κενά.
Καλά ας περιμένουμε τις ανακοινώσεις γιατί και στον ΟΤΕ πολύ το καθυστερούν...
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]