Νίκος Παππάς έγραψε:Govus έγραψε:dimik έγραψε:Πάντως τώρα τον συμπάθησα περισσότερο τον μπαρουφάκη γιατί είναι και Hornetάκιας![]()
Και μόνο που "πολιτικός" φοράει κράνος, συνιστά ΤΕΡΑΣΤΙΑ "αλλαγή"...
XJR 1300 εχει ο Βαρουφακης.
Είπα κι εγώ, δεν μου φάνηκε για Hornet.
Μέχρι στιγμής όλα καλά, ακόμη όμως δεν άρχισαν τα δύσκολα. Το ότι υπάρχει διαφορετικό ήθος προς το παρόν, για μένα είναι ολοφάνερο, να δούμε αν θα συνεχίσουν έτσι ή το κάνουν για τα μάτια του κόσμου...
Να κοπούν και σπατάλες στο δημόσιο, αν φύγουν οι "σύμβουλοι" και οι παρατρεχάμενοι είναι εξαιρετικά σημαντικό. Επίσης σημαντικό, να κοπούν παροχές προς τους βουλευτές: αυτοκίνητα, κινητά κλπ, δεν χρειάζονται.
Τα υπόλοιπα, θα τα δούμε στην πορεία.
ΥΓ: Συγνώμη που γράφω καλά λόγια και συγχίζεται ο manosky, αλλά είμαι γνωστός ΕΑΜοβούλγαρος, ληστοσυμμορίτης και πρώην ψηφοφόρος μΠΑΣΟΚ, οπότε δεν εκπλήσσεται...

liostemi έγραψε:The Ace έγραψε:Πέρα από την πλάκα, μόλις όλοι αυτοί συνειδητοποιήσουν τι μετακινήσεις, φόρτο εργασίας και ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα έχουν οι υπουργικές θέσεις, μια χαρά θα αφεθούν στα χέρια των οδηγών, καθήμενοι στα πίσω καθίσματα των -έστω φθηνών- υπουργικών οχημάτων....
...και θα είναι και απολύτως φυσιολογικό, δεδομένου ότι πολλοί δουλεύουν και κατά τη διάρκεια της διαδρομής...
...να ελπίζω ότι δεν θα σχολιασθεί αρνητικά, ή ...ματαιοπονώ?!..
Μείνε ήσυχος...