Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#651820 Ε αυτό, μια χαρά. Θα έχει μια γεύση το καινούριο φίλτρο, μετά φεύγει (ή την συνηθίζεις).
Άβαταρ μέλους
By Zorz
drdino έγραψε:Τι περιμένεις από μια κανάτα δηλαδή, να σου λέει ανέκδοτα; Εμείς έχουμε εδώ και χρόνια, την βρίσκω αδιάφορη, όπως και κάθε σκεύος δηλαδή, αλλά κάνει την δουλειά της.

Παραβλέπεις τη σημασία της κανάτας στο νεοελληνικό φολκλόρ.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

:rtfm:
Άβαταρ μέλους
By NiTse
drdino έγραψε:Ε αυτό, μια χαρά. Θα έχει μια γεύση το καινούριο φίλτρο, μετά φεύγει (ή την συνηθίζεις).

Και εγώ που την έχω νομίζω τελικά ότι το δεύτερο συμβαίνει τη συνηθίζεις.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#652633 Διάβασα την αγορά του GeoF1 και την αιτιολόγησή (βλ. συνεχής αναβολή προμήθειας/τοποθέτησης φίλτρου στη βρύσξ) της και πείστηκα... οπότε αγόρασα μία από τα ίδια :) Παρέλαβα προχθές και σήμερα "ανέλαβε υπηρεσία" :lol:

Επιτέλους, νεράκι από τη βρύση χωρίς εξάρτηση από εμφιαλωμένο...
Άβαταρ μέλους
By 224v
#652645 Τα ψυγεία με παγάκια και βρυσάκι, έχουν ένα φίλτρο μέσα που αλλάζει. Έχει αποτελεσματικότητα η πρέπει να περνάει πρώτα και από γενικό Φίλτρο δικτύου το νερό?

< Note >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Serf έγραψε:Διάβασα την αγορά του GeoF1 και την αιτιολόγησή (βλ. συνεχής αναβολή προμήθειας/τοποθέτησης φίλτρου στη βρύσξ) της και πείστηκα... οπότε αγόρασα μία από τα ίδια :) Παρέλαβα προχθές και σήμερα "ανέλαβε υπηρεσία" :lol:

Επιτέλους, νεράκι από τη βρύση χωρίς εξάρτηση από εμφιαλωμένο...

Τωρα το ειδα! Μεγεια!!

Εγω 10 μερες μετα μπορω να πω οτι εχει γινει αναποσπαστο κομματι στην καθημερινοτητα μου.
Πλεον δεν νιωθω γευση.
Αντιθετα δοκιμασα απο την βρυση σημερα και μου φανηκε πολυ χαλια!!!
Αντε τωρα να τσιμπησουμε καμια 6αδα φιλτρα!
Άβαταρ μέλους
By italakias
#653015 Βρε γκεακο,και σε μια απλη κανατα να βαλεις το νερο,σε λιγες ωρες το χλωριο θα εξατμιστει.
Αλκα δεν μπορειτε διαφορετικα,πρεπει να λειτουργησει το καταναλωτικο σας ενστικτο.

Παντως εγω σου προτεινω χαλκινη κανατα,σκοτωνει αποδεδειγμενα ολα τα μικροβια, οπως ακριβως επιναν οι αρχαιοι ημων προγονοι.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#702437 Σε καινούρια εγκατάσταση έχει νόημα αντί για φίλτρο με χωριστό βρυσάκι να βάλεις κάποιο φίλτρο που θα φιλτράρει όλο το νερό, η δε θα έχει καμία πίεση το νερό για την καθημερινή χρήση;
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#702446 Προφανώς τα δύο αριστερά μπαίνουν δίπλα στο υδρομετρο και το φυσίγγιο κάτω από τον πάγκο από όπου θα περνά μόνο κρύο νερό
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
popolaros έγραψε:Προφανώς τα δύο αριστερά μπαίνουν δίπλα στο υδρομετρο και το φυσίγγιο κάτω από τον πάγκο από όπου θα περνά μόνο κρύο νερό

ΠΡΟΦΑΝΩΣ!

Τι specs έχουν βρε...