Γενικά έχει απογοητεύσει πολλούς το CM, στο βαθμό όπου χρησιμοποίησαν δουλειά εθελοντών, τσάμπα, για να στήσουν εταιρεία στις πλάτες τους...
Ακριβως. Οσο για την Lollipop, κατσε να δουμε το OxygenOS και κραζουμε μετα.
Γενικά έχει απογοητεύσει πολλούς το CM, στο βαθμό όπου χρησιμοποίησαν δουλειά εθελοντών, τσάμπα, για να στήσουν εταιρεία στις πλάτες τους...
stavrosg έγραψε:To Lollipop πουθενά![]()
![]()
Φυσικα βοηθησε και το τιτανοτεραστιο φλοπ με τις Nexus συσκευες που μάλλον δεν εχουν αποδεκτά specs απο την πλειοψηφια του κοινου... πολλώ δε μαλλον τιμολογηση.

sknipper έγραψε:Με ταμπλετ, 2 τηλέφωνα, mp3, ένα led φωτάκι και όλο και κάτι άλλο θα υπάρχει που να θέλουν όλα 5V ρεύμα σκέφτομαι μήπως πάρω έναν φορτιστή με 4-5 παροχές ώστε να είναι όλα τα καλώδια έτοιμα επάνω και να μην έχω βάλε βγάλε. Είδα κάποια και λένε ότι έχουν και έξυπνο σύστημα που αναγνωρίζει τη συσκευή και ανάλογα τη φορτίζει κλπ κλπ. Όλα καλά ακούγονται αλλά διαβάζοντας τα σχόλια βλέπω ότι μερικές φορές αρχίζουν να χάνουν μία μία τις παροχές.... Τι λέτε να πάρω τέτοιον πολυφορτιστή και αν ναι ποιον προτείνετε;Δε μου απαντάτε και είμαι με το δάχτυλο στην παραγγελία.... Να προτιμήσω με ξεχωριστό τροφοδοτικό (λέω μήπως είναι πιο αξιόπιστα με το βαρύ τροφοδοτικό), να πάρω με τα USB στη σειρά στη στενή επιφάνεια ή στην αποπάνω επιφάνεια... Μάρκες μάλλον Anker ή Tecknet ή ό,τι προτείνετε.
http://ecx.images-amazon.com/images/I/8 ... L1500_.jpg
sknipper έγραψε:Δε μου απαντάτε και είμαι με το δάχτυλο στην παραγγελία.... Να προτιμήσω με ξεχωριστό τροφοδοτικό (λέω μήπως είναι πιο αξιόπιστα με το βαρύ τροφοδοτικό), να πάρω με τα USB στη σειρά στη στενή επιφάνεια ή στην αποπάνω επιφάνεια... Μάρκες μάλλον Anker ή Tecknet ή ό,τι προτείνετε.
The Ace έγραψε:Όλα όσα κοιτάω δίνουν μέχρι 2,4Α ανά θύρα με έξυπνο κύκλωμα φόρτισης και προστασία. Μερικά αποτελούνται από 1 κομμάτι και καλώδιο στην πρίζα (ή συνδέονται απευθείας στην πρίζα που δεν θέλω) ενώ άλλα έχουν ξεχωριστό τροφοδοτικό άρα υπάρχει επιλογή (απλά χάνουν σε φορητότητα που για μένα δεν είναι σημαντικό).sknipper έγραψε:Δε μου απαντάτε και είμαι με το δάχτυλο στην παραγγελία.... Να προτιμήσω με ξεχωριστό τροφοδοτικό (λέω μήπως είναι πιο αξιόπιστα με το βαρύ τροφοδοτικό), να πάρω με τα USB στη σειρά στη στενή επιφάνεια ή στην αποπάνω επιφάνεια... Μάρκες μάλλον Anker ή Tecknet ή ό,τι προτείνετε.
Τι εννοείς "με ξεχωριστό τροφοδοτικό" ? Ποια είναι η άλλη επιλογή ? (και ελπίζω να μην πεις να παίρνει ρεύμα από USB θύρα)....μάλλον εννοείς να μην είναι ενσωματωμένο στο σώμα του φορτιστή. Αν θέλεις USB charger, προφανώς θα πρέπει να έχει καλή και γερή τροφοδοσία, δεν έχει σημασία αν είναι ξεχωριστό, δες απλώς πόσα A μπορεί να βγάλει. Υπολόγισε ότι με ταυτόχρονη χρήση όλων των παροχών, θα θες 2Α ανά παροχή (για tablets ή smartphones). Άρα για x παροχές θα πρέπει να μπορεί να δώσει 2x amperes. Αν λοιπόν πας σε φορτιστή με 4-5 παροχές, θα θες τροφοδοτικό για τουλάχιστον 10Α έξοδο (και πιθανότατα θα είναι εξωτερικό, άρα να και η απάντησή σου)
corsair έγραψε:Γενικά έχω την εντύπωση πως τα προβλήματα με τις εκδόσεις του Android αντι να μειώνονται αυξάνονται. Αυτο το μοντέλο που οποτε του καπνίσει του κατασκευαστή να χτυπάει update και να κακοποιει το Android με δικές του εμετικές εμπνεύσεις θα επρεπε να ειχε λάβει ενα τελος.
rx8_drifter έγραψε:Στο μοτοφολα ακόμα να έρθει το update πάντως
The Ace έγραψε:Αν όσα κοιτάς δίνουν μέχρι 2,4Α ταυτόχρονα σε όλες τις θύρες τους, τότε είσαι κομπλέ, απλώς διαλέγεις αναλόγως προσωπικού γούστου ή/και βολέματος στο κουβάλημα/μορφή/σχήμα κλπΌχι 2,4Α ταυτόχρονα αλλά κοιτάω όλες οι θύρες να υποστηρίζουν προστασία, κύκλωμα και μέγιστα αμπέρ. Σε μέγεθος και αυτά με τα ενσωματωμένα δεν είναι μεγάλα. Το θέμα μου είναι αν το ξεχωριστό τροφοδοτικό πλεονεκτεί ή όχι.
Μια απειροελάχιστη μικροπιθανότητα για υπερθέρμανση του σώματος του charger λόγω του ενσωματωμένου τροφοδοτικού θα μπορούσε να σε απασχολήσει αν και εφόσον θα το δουλεύεις σε ζεστό περιβάλλον ή κοντά σε πηγές θερμότητας (καθώς σε αυτή τη περίπτωση η συνολική παροχή amperes θα μειωθεί). Από την άλλη όμως, το all-in-one μπορεί να είναι πολύ γκουμουτσοειδές για τα γούστα σου ή για τον χώρο που θα το χρησιμοποιείς (αν π.χ. το έχεις πάνω στο γραφείο σου), οπότε να σε βολεύει καλύτερα το ξεχωριστό και περισσότερο διακριτικό.
Στο λέω από τώρα πάντως. Μην ελπίζεις πολλά στο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]