Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Bayern7 έγραψε:...Και ο Αστέρας μας έχει κάνει κάτι κηδείες. Φέτος με τη βοήθεια του διαιτητή μας έκλεψαν τη νίκη.
Πέρσι χάσαμε εκεί μέσα.

Αν δεν έχω καθαρίσει το πρωτάθλημα μέχρι τώρα είναι εξαιτίας αυτών των 2 ομάδων (και της σφαγιαστικής διαιτησίας). Του Ατρόμητου και του Αστέρα Τριπολιτσάς.

Ρε φίλε, είμαι στο γραφείο και γελάω μόνος μου με αυτά που γράφεις, με κοιτάνε οι άλλοι σαν να'μαι τρελός, να'σαι καλά πάντως :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#70103 Αce ετοιμασου να πεσεις απο την καρεκλα τοτενες.

Bayern7
Άβαταρ μέλους
By The Ace
g8777 έγραψε:Αce ετοιμασου να πεσεις απο την καρεκλα τοτενες.

Bayern7

Εγώ τον πάω με 1000 πάντως τον Bayern, σίγουρα αν βρεθούμε σε καμιά συνάντηση θα είναι και γαμώ τα παιδιά :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
g8777 έγραψε:ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

Προετοιμασμένη η κυρία. Κρατάει μεγάλη τσάντα. Ελπίζω να χει και κανα τσουβάλι εκεί μέσα να χωρέσουν τα γκολ που θα μαζέψει. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By g8777
The Ace έγραψε:
g8777 έγραψε:Αce ετοιμασου να πεσεις απο την καρεκλα τοτενες.

Bayern7

Εγώ τον πάω με 1000 πάντως τον Bayern, σίγουρα αν βρεθούμε σε καμιά συνάντηση θα είναι και γαμώ τα παιδιά :thumbsup:

Καλα εννοειται αυτο. :s_yes

Bayern7 έγραψε:
g8777 έγραψε:ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

Προετοιμασμένη η κυρία. Κρατάει μεγάλη τσάντα. Ελπίζω να χει και κανα τσουβάλι εκεί μέσα να χωρέσουν τα γκολ που θα μαζέψει. :shifty:

Τι ειπες ρε για την Μανα ΑΕΚ; :rant:
(Ναι, αυτη ειναι.)

Kovathe εσυ μονο μπορεις να φερθεις σαν κυριος
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#70118 Θα ρίξεις φέτο, θα ρίξεις άαααντε και του χρόνου αλλά μετά μετρημένα τα ψωμιά σου!

Πωπω θα καεί ο ΟΑΚΑς! :metalo: Έρε και να φάτε καμιά ψωλιά από τον Σπυριάρη και τον Άραβα...βρείτε κάνα λαγούμι να κρυφτείτε μετά...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#70123 Στεφανε φορα τα Doc Martens με την χοντρη σολα . Τα ευθυβολα. :shifty: Και ριξτους πριν και απο ενα κιλο βορικο οξυ στο καθενα.

ΡΒΧ θα σας κανουμε τανεσπου.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Deleted User 1 έγραψε:Έρε και να φάτε καμιά ψωλιά από τον Σπυριάρη και τον Άραβα...βρείτε κάνα λαγούμι να κρυφτείτε μετά...

Ρε είδα χθες λίγο τον αγώνα με την Κέρκυρα. Τι τουπέ έχει αυτός ο Μάνταλος;; Έλεος. Πολύ ψηλά τον έχει πάρει τον αμανέ.
Την έχει δει Μέσι; Σκαφτές μπαλιές με ανάποδα φάλτσα και καλά μεγάλος μπαλαδόρος και οι περισσότερες ήταν χαμένες.
Έχανε τη μπάλα και περπατούσε, ούτε καν σκεφτόταν να κυνηγήσει να μαρκάρει κλπ κλπ
Θέλει λίγο τράβηγμα το αυτί μου φαίνεται. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By spyros.s
#70129 εγώ πάντως πήγα το πρωί και αγόρασα μία κανάτα διότι κούπα φέτος δεν θα δω...πόνεσε πολύ στο τέλος ρε γαμώτο... :(
Είμαστε ομάδα με τρελά σκαμπανευάσματα... :x
Άβαταρ μέλους
By g8777
#70137 Μανταλος λεει ο αλλος..
Εικόνα
+

Εικόνα
=

Εικόνα

Oσο μπαλα ειδες απο τους γονεις του , τοσο θα δεις και απ αυτονα.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
mikeerfol έγραψε:Όλη η αλήθεια εδώ :rtfm: :rtfm:

:s_rofl :s_rofl

Το έχω πάρει απόφαση εδώ και καιρό, ο ΚΝ είναι ίσως το μεγαλύτερο troll του ελληνικού διαδικτύου και τα γράφει όλα αυτά για να γελάει με την πάρτη αυτών που τον διαβάζουν, τον πιστεύουν και αρχίζουν να τσακώνονται από κάτω στα σχόλια :s_rofl