Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#700852 Μόλις έμαθα ότι επαφή που είχα σε εξωτερικό χώρο το Σάββατο είναι κρούσμα σε εμπύρετη από χθες. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#700861 Πακέτο! Πότε όμως εμφανισε συμπτώματα; Το γεγονός πάντως ότι ήταν σε εξωτερικό χώρο και έχουν περάσει και 7 μέρες μάλλον σημαίνει ότι είσαι ασφαλής.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#700863 Μπορείς πάντα να κάνεις τεστ αλλα 7 μερες μετα δεν θεωρεισαι καν επαφή. Ποτε εμφανισε τα συμπτώματα/βγήκε θετικο το τεστ;
Άβαταρ μέλους
By Ove20
diplomat έγραψε:Μόλις έμαθα ότι επαφή που είχα σε εξωτερικό χώρο το Σάββατο είναι κρούσμα σε εμπύρετη από χθες. :lipsealed:

Για να σου φύγει το άγχος κάνε ένα rapid test ή μοριακό αν έχεις τα 60€ μετά από 5 ημέρες από τότε που την είδες. Σε καμία περίπτωση νωρίτερα. Αν και βλέπω ότι έχει περάσει εβδομάδα από τότε οπότε δεν έχεις θέμα. Αν και ο ΕΟΔΥ λέει για να έχεις πιθανότητες να κολλήσεις πρέπει να είσαι τουλάχιστον 15' μαζί σε απόσταση κάτω των 2μ. Αν φοράγατε μάσκα και οι 2 σωστά τότε τζάμπα αγχώνεσαι.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Hellenic tifosi έγραψε:Πακέτο! Πότε όμως εμφανισε συμπτώματα; Το γεγονός πάντως ότι ήταν σε εξωτερικό χώρο και έχουν περάσει και 7 μέρες μάλλον σημαίνει ότι είσαι ασφαλής.

mirage έγραψε:Μπορείς πάντα να κάνεις τεστ αλλα 7 μερες μετα δεν θεωρεισαι καν επαφή. Ποτε εμφανισε τα συμπτώματα/βγήκε θετικο το τεστ;

Ove20 έγραψε:
diplomat έγραψε:Μόλις έμαθα ότι επαφή που είχα σε εξωτερικό χώρο το Σάββατο είναι κρούσμα σε εμπύρετη από χθες. :lipsealed:

Για να σου φύγει το άγχος κάνε ένα rapid test ή μοριακό αν έχεις τα 60€ μετά από 5 ημέρες από τότε που την είδες. Σε καμία περίπτωση νωρίτερα. Αν και βλέπω ότι έχει περάσει εβδομάδα από τότε οπότε δεν έχεις θέμα. Αν και ο ΕΟΔΥ λέει για να έχεις πιθανότητες να κολλήσεις πρέπει να είσαι τουλάχιστον 15' μαζί σε απόσταση κάτω των 2μ. Αν φοράγατε μάσκα και οι 2 σωστά τότε τζάμπα αγχώνεσαι.

Σε λίγο κατεβάζω στο ΓΟΝΚ την μάνα για PCR. Εάν τους ψήσω ίσως μου κάνουν κι εμένα. Αλλιώς σε κολλητό γιατρό που θα στοκάρει ράπιντ από τη Δευτέρα.

Η επαφή εμφάνισε συμπτώματα προχθές (Πέμπτη). Να σημειώσω ότι η επαφή είχε αρνητικό ράπιντ τεστ την προηγούμενη Πέμπτη, που δε σημαίνει τίποτα βέβαια γιατί εγώ την επαφή την είδα το Σάββατο. Εγώ φόραγα μάσκα, όμως υφασμάτινη γιατί είχα βγει για περπάτημα ο μλκς, η επαφή δε φόραγε τίποτα. Μιλήσαμε για κάτι παραπάνω από 15' στο όρθιο. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#700879 Σύνταγμα έχουν δωρεάν rapid σήμερα. Και στα Μέγαρα αλλά μη φτάσουμε μέχρι εκεί!

Ίδια φάση με εμένα πριν ένα μήνα. Ψυχραιμία.

< Note 8 >
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Giuseppe Busso έγραψε:Απόψε πήρατε το μήνυμα/preview/spoiler alert τι θα δείξει η 8η σεζόν του Greek Contagion στο NetFlix.

16 Οκτώβρη κλείστηκε η Κοζάνη μέσα. 2 εβδομάδες μετά και η υπόλοιπη Ελλάδα.
Πάσχα θα κάνουμε κλεισμένοι. :iconcool:
Είμασταν απρόσεκτοι. Δηλαδή αποφάσισαν 4 μέρες πριν ανοίξουν τα μαγαζιά ότι θα τα ανοίξουν, δεν προσέξαμε (ο Γκεάκος θα πει ότι κάναμε όλοι πορείες) και μας έκλεισαν. :s_bye :s_bye :s_bye

Γ@μ@ μας Χαρνταλιά :s_airkiss :s_airkiss :s_airkiss
Χαρτί Εργάνης, αναχώρηση Μεγάλη Τετάρτη και εδώ που είμαι πια δεν έχω σήμα.

< Note 8 >
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#700882 Με Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και λοιπές κατακόκκινες περιοχές τι παίζει;
Το λιανεμποριο Δευτέρα δεν ανοίγει το καταλάβαμε. Σήμερα και αύριο ισχύουν οι διαδημοτικές με το 6;

< Note >
Άβαταρ μέλους
By dimik
#700887 Μπομπα Κυριακάτικο τραπέζι στους παππούδες στα χωριά...

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
drdino έγραψε:https://www.skai.gr/news/greece/epitrepontai-oi-diadimotikes-metakiniseis-se-thessaloniki-axaia-kai-kozani/amp

Άρα μιλάμε πλέον για καθαρή απελπισία για να το παίρνουν πάνω τους. Χάνουν έτσι το εξιλαστήριο θύμα. Και το επιχείρημα πως κάνουμε ό,τι πουν οι ειδικοί.
:s_roses
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#700890 τωρα στο σκαι καταστηματαρχης λεει οτι θα ανοιξει με αποφαση του συλλογου.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#700906 Κάναμε PCR και οι δύο, αύριο αργά το απόγευμα τα αποτελέσματα.

Έχω 99% κορεσμό, όμως έχω 37.1 Τ. :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#700907 Εσύ την είδες Σάββατο, με μάσκα και έξω. Συμπτώματα έκανε 5 μέρες μετά την επαφή, και ήδη έχουν περάσει 7.

Η λογική λέει ότι και θετικος να βγεις, αλλού το τσίμπησες.