- 14 Φεβ 2021, 22:44
Anonymous Founder έγραψε:Ποιος ψάχνει παρθένα δηλαδή; Το παιδί καταλαβαίνω πως είναι ένα ζήτημα, αλλά σε αυτά τα λεφτά, ούτε αυτό είναι θέμα.
Δεν είμαστε στο 1950 ξέρω γω... 
λολ πλακα κανω!!! Δυστυχως (γιατι εχω και κορη

) πλεον για παρθενες ψαχνουμε μονο στα λυκεια (για να μην πω γυμνασια και με πειτε υπερβολικο). Το ειπα για να δωσω εμφαση στο οτι ηρθε δευτερος ο Μαξ μετα τον Κβιατ. Οπως κι ο Αλονσο ειναι εδω και χρονια με την τεως του Ροσσι
Αλλα αν επιτρεπεται να πω την αποψη μου στα σοβαρα, τις προτιμω με λιγα χιλιομετρα. Ουτε να μπλεκεις με στρωσιμο του μοτερ, ουτε να παρεις κανενα με πολλα χιλιομετρα και να εισαι για ρεκτιφιε στα κοντα.
Συμπαθατε με, αλλα αυτη τη "μπρουταλ" αμπελοφιλοσοφια την ειχα βγαλει πιτσιρικας. Τοτε που δεν ειχαμε πολιτικαλι κορρεκτ τροπους... Τοτε που το στρωσιμο των αυτοκινητων θεωρουνταν πολυ πιο σημαντικο (και χρονοβορο) σε σχεση με σημερα. Πλεον οσο περνανε τα χρονια ομως, που μου εχει φυγει πλεον ολη αυτη η "βαρβατιλα", που εχω αποκτησει τροπους και που κοντευω τα 50 χρονια, το ρητο αλλαζει ελαφρως σιγα σιγα. Τωρα κατι σε στυλ "η καθε μια εχει τη χαρη της" ή "ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει" που κοροιδευα καποτε, μου ακουγονται πιο λογικα
Καποτε βεβαια κοροιδευα και τα αυτοματα αμαξια (ελεγα οτι ειναι για τους παππουδες και τις γυναικες) και τωρα θελω να παρω αυτοματο αμαξι. Ελπιζω να ειναι γιατι πλεον πραγματι υπερτερουν τα αυτοματα κι οχι γιατι ειμαι ενας ακομη παππους