Forum για τη Formula 1

Θα αφήσει ιστορια στην Φ1?

16
21%
16
21%
5
6%
5
6%
16
21%
16
21%
2
3%
2
3%
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
George_Prix έγραψε:Δεν ξερω αν θα του δινει ή αν θα του κοβει δεκατα, παντως δεν την πηρε παρθενα. Η κυρια Πικε εχει ηδη ενα παιδακι με τον Κβιατ.

Εικόνα

Ποιος ψάχνει παρθένα δηλαδή; Το παιδί καταλαβαίνω πως είναι ένα ζήτημα, αλλά σε αυτά τα λεφτά, ούτε αυτό είναι θέμα.
Δεν είμαστε στο 1950 ξέρω γω... :s_shout
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:Ποιος ψάχνει παρθένα δηλαδή; Το παιδί καταλαβαίνω πως είναι ένα ζήτημα, αλλά σε αυτά τα λεφτά, ούτε αυτό είναι θέμα.
Δεν είμαστε στο 1950 ξέρω γω... :s_shout

λολ πλακα κανω!!! Δυστυχως (γιατι εχω και κορη :s_cry ) πλεον για παρθενες ψαχνουμε μονο στα λυκεια (για να μην πω γυμνασια και με πειτε υπερβολικο). Το ειπα για να δωσω εμφαση στο οτι ηρθε δευτερος ο Μαξ μετα τον Κβιατ. Οπως κι ο Αλονσο ειναι εδω και χρονια με την τεως του Ροσσι :lipsealed:

Αλλα αν επιτρεπεται να πω την αποψη μου στα σοβαρα, τις προτιμω με λιγα χιλιομετρα. Ουτε να μπλεκεις με στρωσιμο του μοτερ, ουτε να παρεις κανενα με πολλα χιλιομετρα και να εισαι για ρεκτιφιε στα κοντα.

Συμπαθατε με, αλλα αυτη τη "μπρουταλ" αμπελοφιλοσοφια την ειχα βγαλει πιτσιρικας. Τοτε που δεν ειχαμε πολιτικαλι κορρεκτ τροπους... Τοτε που το στρωσιμο των αυτοκινητων θεωρουνταν πολυ πιο σημαντικο (και χρονοβορο) σε σχεση με σημερα. Πλεον οσο περνανε τα χρονια ομως, που μου εχει φυγει πλεον ολη αυτη η "βαρβατιλα", που εχω αποκτησει τροπους και που κοντευω τα 50 χρονια, το ρητο αλλαζει ελαφρως σιγα σιγα. Τωρα κατι σε στυλ "η καθε μια εχει τη χαρη της" ή "ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει" που κοροιδευα καποτε, μου ακουγονται πιο λογικα :lol:

Καποτε βεβαια κοροιδευα και τα αυτοματα αμαξια (ελεγα οτι ειναι για τους παππουδες και τις γυναικες) και τωρα θελω να παρω αυτοματο αμαξι. Ελπιζω να ειναι γιατι πλεον πραγματι υπερτερουν τα αυτοματα κι οχι γιατι ειμαι ενας ακομη παππους :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#692180 Εκανα το λαθος και ποσταρισα κατι που αφορα μονο τα σαρκοβορα θηλαστικα. Το βραδυ θα κανω την προσευχη μου και θα ζητησω συγνωμη απο το θεο για το ρατσισμο που επεδειξα με το συγκεκριμενο ποστακι :sorry:

Οποτε για να ειμαστε ον τοπικ με το Μαξ κι επισης πολιτικαλι κορρεκτ, θα ποσταρω μια αξιολατρευτη φωτο για ολα τα υπολοιπα θηλαστικα. Ο Μαξ με την αδελφη του Βικτορια και τα ανηψακια του. Μετα τη φωτο ο ιδιος ο Μαξ ειπε την προσευχη, εκανε το σταυρο του και σερβιρισε την καλοψημενη γαλοπουλα. Ο ΘΕΟC MAZI CΟΥ λεβεντη μου :s_empathy

Εικόνα

Και για να μην αφησω παραπονεμενο το σαρκοβορο το φιλο μου τον Τζι, σας εχω και μπονους. Πισω στο παραθυρο αντανακλαται ο πατερας Γιος (ο γνωστος σαρκοβορος χιμσελφ), να πινει μια τζουρα απο το ουισκι του (οχι το πανακριβο που κεραστηκε ο Λουης, αλλα τεσπα)
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#700248 Το τι έγινε πέρσι με διαφορετικούς τεχνικούς κανονισμούς και ελαστικά λίγη σημασία έχει για το τι θα γίνει φέτος

Θα μαθαίνουμε κάθε Κυριακή πόσα απίδια χωράει ο σάκος για τον καθένα τους

< >
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#700254 Αν και οι δύο οδηγοί της ομάδας είναι κοντά το Σάββατο , το αμάξι είναι χτισμένο σωστά. Αν τα καταφέρνει μόνο ένας π.χ Λεκλέρ , το αμάξι πάσχει.
Μένει να δούμε πως θα τα πάει ο Πέρεζ στη συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#700255 Καλο το παραμυθι οτι ο Μαξαρος θα σηκωσει κουπα εναντια σε ολους και σε ολα (ενω προφανως η αντιπαθεια προς το προσωπο του περιοριζεται σε εναν στενο κυκλο ανθρωπων με ενα ελαχιστο επιπεδο αισθητικης :shifty: ) αλλα δεν εχει δρακο φετο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#700258 If Max were driving for Mercedes, I’m sure that he would smash Hamilton"

Nelson Piquet says Verstappen would come on top in a direct battle with Hamilton in equal machinery

:hmmm:
Καλα ειναι ο Πικε? Η εχει γερασει? Η τα λεει λογω κορης :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Ove20
Geo f1 έγραψε:If Max were driving for Mercedes, I’m sure that he would smash Hamilton"

Nelson Piquet says Verstappen would come on top in a direct battle with Hamilton in equal machinery

:hmmm:
Καλα ειναι ο Πικε? Η εχει γερασει? Η τα λεει λογω κορης :shifty:

Τι κάνει νιάου νιάου στα μπαλκόνια.
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#700278 Περα απο την ψυχολογια, αυτο για το ποσο ξεκουραστος μου φαινοταν ο Verstappen το ειπα για τη φυσικη του κατασταση. Φαινεται γενικα ΠΑΡΑ πολυ δυνατος πλεον σε ολα.

Οσο για την ωριμότητα που λενε καποιοι, θεωρω οτι ειναι ο ιδιος με παντα. Απλως φετος εχει πολλους λογους παραπανω να εμπιστευεται ο,τι του λενε απο τη Red Bull και επισης πιστευω οτι εχει σεβασμο/φοβο προς συγκεκριμενους οδηγους, πχ Hamilton, Leclerc. Σε ολους τους υπολοιπους θα συνεχισει να φερεται στην πιστα οπως παντα :lol:

Θα εχει πολυ ενδιαφερον να δουμε πώς θα εξελιχθει φετος αυτη η κοντρα που φαινεται οτι υπαρχει μεταξυ Hamilton-Verstappen :eat:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#700285 O Verstappen είχε ήδη από πέρυσι βελτιωθεί αρκετά στην συμπεριφορά του και φέτος ίσως έχει όντως μια ευκαιρία να κλέψει τον τίτλο από την Mercedes. Είναι και η τελευταία(;) χρονιά της Honda, οπότε έχουν σοβαρούς λόγους να θέλουν το κάτι παραπάνω.
Το μονοθέσιο δείχνει πολύ καλό όπως απέδειξε και ο Perez. Θα δούμε τι θα γίνει και στους υπόλοιπους αγώνες.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
Ove20 έγραψε:
Τι κάνει νιάου νιάου στα μπαλκόνια.

:lol: :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#700302 H φυσική κατάσταση του Μαξ ήταν πάντα το δυνατό του σημείο και όχι η απόλυτη ταχύτητά του. Πώς θα μπορούσε να είναι άλλωστε όταν 120 αγώνες σε κορυφαίο αμάξι και έχει πόσες πολ; 3; 3,5; 4,2; Για να πάρει πολ πρέπει να του πάνε όλα καλά και να ευθυγραμιστούν οι δέκα κοντινότεροι γαλαξίες. Και στο FL σιγά τα αβγά. 10 έχει, γκολέμα ραμπότα που λένε και στη Φλώρινα. Το βασικό του ατού είναι ότι πιάνει έναν ταχύτατο ρυθμό και μπορεί να τρέξει 80 γύρους σε αυτόν με τη μέγιστη προστασία των ελαστικών. Τα λέμε τα καλά.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Corto Maltese έγραψε:H φυσική κατάσταση του Μαξ ήταν πάντα το δυνατό του σημείο και όχι η απόλυτη ταχύτητά του.

σταμάτα να γράφεις χαζομάρες