Chris έγραψε:Σε χειμωνα αθηνας δε θα γινουν ρεταλια σε μια σεζον τα χειμερινα;
). Στο Land Rover φοράω πάντα M&S (τώρα έχει πάνω άγρια off road, Yokohama Geolandar με σήμανση 3 Peak Mountain with a snow flake). Για το Daihatsu 4χ4 έχω 2 τετράδες, δεν του φόρεσα φέτος την χειμερινή τετράδα (Bridgestone Blizzak), μια χαρά πάει με τα θερινά Goodyear Efficient Grip Performance στους 5-10 Κελσίου. Θα μας πει τώρα ο Καραμανλάκος τι λάστιχα να φορέσουμε με το ζόρι στην Ελλάδα που χιονίζει 1 φορά στα 2-3 χρόνια;
Focusman91 έγραψε:Και άντε πες ότι εφαρμόζεται, ποιος μας εγγυάται ότι τον Απρίλιο θα τα βγάζουν όλοι, ακόμα κι αν γίνεται έλεγχος?
"Έδωσα 300€, έλα μωρέ τι θα συμβεί μια χαρά κρατάει...."
< Note 8 >
Και όχι απαραίτητα σε φθηνά οχήματα... Κατακαλόκαιρο, 45 βαθμοί υπό σκιά και το αμάξι φοράει χειμερινά...

Focusman91 έγραψε:Φυσικά.... Μεταχειρισμένα εισαγωγής που ο πωλητής δεν ασχολήθηκε καθόλου με το λάστιχα φοράει....
< Note 8 >
Focusman91 έγραψε:Φυσικά.... Μεταχειρισμένα εισαγωγής που ο πωλητής δεν ασχολήθηκε καθόλου με το λάστιχα φοράει....
< Note 8 >

markvag έγραψε:Focusman91 έγραψε:Φυσικά.... Μεταχειρισμένα εισαγωγής που ο πωλητής δεν ασχολήθηκε καθόλου με το λάστιχα φοράει....
< Note 8 >
Όχι απαραίτητα... Μπορεί ο οδηγός να πήγε για κανονική αλλαγή ελαστικών τον Δεκέμβριο, ο λαστιχάς να του πρότεινε χειμερινά και να μην έχει περάσει καν από το μυαλό του Ελ ότι τα χειμερινά δεν κάνουν για 40 βαθμούς υπό σκιά "αφού έχουν πέλμα" και τα κλωτσάει και είναι καλά.
πενηντα χρονια, ποτε περασανε;) πηγα στο περιπτερο και πηρα ενα νεο περιοδικο που κυκλοφορησε με το τιτλο "4ΤΡΟΧΟΙ".DAP έγραψε:Σαν σημερα πριν πενηντα χρονια (Μα και οι οδηγοί είναι διαφορετικοί σε παιδεία, όπως και οι δρόμοι πλέον ειδικά οι τελευταίοι ταχείας κυκλοφορίας είναι μονότονοι, και βαρετοί σε μεγάλες αποστάσεις.πενηντα χρονια, ποτε περασανε;) πηγα στο περιπτερο και πηρα ενα νεο περιοδικο που κυκλοφορησε με το τιτλο "4ΤΡΟΧΟΙ".
Σημερα το πρωι αγορασα και το επετειακο τευχος.
Ιδιος ο τιτλος αλλα ποσο διαφορετικο περιεχομενο,οσο διαφορετικα ειναι τα αυτοκινητα του 70 με τα σημερινα και οσο διαφορετικοι ειμαστε και οι αναγνωστες του......

είχε αρχίσει η απόσυρση έτσι δεν είναι;... ήταν η εποχή που πούλαγες το μεταχειρισμένο σου σχεδόν όσο το είχες αγοράσει καινούργιο λόγω των υποτιμήσεων της δραχμής ,θα ήταν ενδιαφέρον να βρεις πόσο είχε η 33 το 1988 καινούργια .
Grand slam για τον Russell, μεγαλη εμφανιση, με τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]