Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
BARHonda έγραψε:Ρε μάγκες το F1TV σας παίζει; Από το κινητό με 4G έχω spinning Pirelli

< >

Εδω καλα παιζει κι απο το κινητο κι απο το desktop. Αλλα ειμαι με wifi και καλωδιο αντιστοιχα...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#697091 Εχωμε κανένα κουπόνι έκπτωσης για το F1TV?
Δεχόμεθα και πμ

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#697093 Τρέχει μια προσφορά με 25%. Όχι κι άσχημα, αλλά μην ξεχνάμε πως την πρώτη χρονιά υπήρχαν πάρα πολλά θέματα, δεν ξέρω αν έχουν λυθεί. Εγώ πολλές φορές έκλαψα και αυτά τα 12€ που είχα πληρώσει.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Νίκος Παππάς έγραψε:Εχωμε κανένα κουπόνι έκπτωσης για το F1TV?
Δεχόμεθα και πμ

Redmi Note 8 Pro

Νομιζω καπου ειδα F1TV25
Άβαταρ μέλους
By g8777
#697102 https://www.motorsport.com/f1/news/mercedes-first-trouble-bahrain-f1-test/5693151/

ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ. :x :x :x

Μονο υπερωριες και εκτος εδρας και εμβολια κοβιντ :whistlink: ξερουν να ζητανε !!!

Και ο Λυκος καθε πρωτη του μηνα ντουκου, ουτε γροσσι δεν χρωσταει. :x :x :x

Παλι θα παλεψει εναντιον ολων ο Λουης, παλι τον πολεμαει το συστημα. :s_cry :s_cry :s_cry

Δεν πειραζει, εφτα φορες τους γαζωσε και τις υπολοιπες 2 τον λυγισαν με |λογοκρισία|. :iconcool:

edit

Δεν τον λυγισαν με [λογοκρισια] :s_hang αυτες οι [λογοκρισια]μας εφαγαν γαμω το [λογοκρισια] της [λογοκρισια].

edit 2:

Εδω κοιτα το [λογοκρισια], συνεχιζει να [λογοκρισια], [λογοκρισια] το [λογοκρισια] και το [λογοκρισια] που το [λογοκρισια] αυτο και τον [λογοκρισια] που το εφτιαξε μην του [λογοκρισια] κανα [λογοκρισια]

edit 3:

:s_hang :s_hang :s_hang
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#697108 Μη μου συγχυζεσαι Τζι. Το "προβλημα" "ετυχε" στην πρωινη βαρδια του Μποττας. Μεχρι το απογευμα θα ειναι ολα ετοιμα για το Λουη ΣΟΥ.

Με λιγα λογια αρχισαν τον ψυχολογικο πολεμο στο Φινλανδο για να καταλαβει οτι θα ειναι παλι ο #2 της ομαδας. Ομως υπολογιζουν χωρις τον ξενοδοχο. Χωρις το mind training που δηλωσε οτι εκανε τους τελευταιους μηνες ο Μποττας :ninja:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#697111 Γιωργη πως σου φαινονται η αμμοβεεε οι ελευθερες δοκιμες ως τωρα; Επειδη οι υπολοιποι ειναι μυρωδιαδες, εμενα ακου, ενα πραγμα αφηνει πολλες υποσχεσεις για το μελλον. Τα εφτα δεκατα διαφορα του Μαζεπιν απο τον Σουμι Jr. :shifty:

Ελπιζω ο Μαζεκινγκπιν να μην διακατεχεται απο την παροιμιωδη ψυχραιμια των συμπατριωτων του. :eat: :eat: :eat: :eat: :eat:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#697175 Ευχαριστώ για την βοήθεια, ο MEGAS ήταν γρηγορότερος, έστειλε πμ στο δίλεπτο!!

Ωραία φάση η εφαρμογή, αλλά δεν παει μπροστά ρε παιδί και είναι σπαστικό το πως το δείχνει στην τηλεόραση.

Αυριο θα δοκιμάσω από τον browser της LG

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By ripper
#697176 Βάσει της πρώτης ημέρας είναι φανερό ότι θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα με τον Max κακό χρόνο να έχει.
Η Μερκεντε δεν τον γλιτώνει τον υποβιβασμό.
Ο Νικήτας είναι ένα κράμα Σουμαχερ (με ΑΕΛ στο μικρό) με Κλαρκ (Κεντ).
Πάμε για το ψύχραιμο διάβασμα της δεύτερης μέρας :superman:

Πολύ μικρός χρόνος δοκιμών πάντως, μια κακή μέρα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.