g8777 έγραψε:Απαντησε μου τοτε στην ερωτηση του ενος εκατομμυριου δολλαριων.
Με ποιο δικαιωμα αποκταμε το θρασος να συγκρινουμε τον Ιταλικο λαο με αυτο το γυφταργιο που κατοικει στην Ελ-λας;
Θα ειχε ποτε τα καυκαλα ο ελληνιολης να γυρισει -τηρουμενων των αναλογιων ετσι; Μην με κουρασεις με μπατζετ κλπ κλπ- αναλογου υφους σειρα; Ο Ελ-λιν(ατσα) τηλεθεατης ειναι σε βαρια καταστολη εδω και δεκαετιες, ουσιαστικα δεν ωριμασε ποτε περαν του φωτορομαντζου στυλ Αγνωστος Πολεμος . Τουλαχιστον ο Ιταλος γνωριζει την σαπιλα του δημοσιου βιου και δεν κολωνει να την ξεμπροστιασει παγκοσμιως , ειτε προκειται για ταινια ειτε για βιβλιο ειτε για τηλεοραση.
Για το λουρι ΜΕΦΑΓΕΣ ΤΑ ΣΚΩΤΙΑ.
Ειμαι μπροστα απο winbank , στειλε ενα pin να σου βαλω τα λεφτα ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ.
Corto Maltese έγραψε:Νομίζω ότι έχασες μία συλλαβή![]()
Corto Maltese έγραψε:Δε μου είχε ξανασυμβεί αλλά δεν ήθελα να δω το τελευταίο επεισόδιο Suburra γιατί δεν ήθελα να δω αυτό που φανταζόμουν ότι θα γίνει. Τελικά δεν έγινε ακριβώς ότι περίμενα, αλλά και πάλι. Σειράρα.
Πολύ καλά πάει και το Snowpiercer.
; Αλλιως μας τα ελεγε η ταινια. Στην σειρα υποτιθεται βλεπουμε την μεταμορφωση του καραφλομουστα σε αυτον που μας παρουσιασε η ταινια, ή οχι; Ξεκιναει μια χαρα, με τα αναδιπλουμενα τα κινητα και τα Νοκια τα 3210 και λες α, ωραια, ειναι prequel. Οσο προχωραει η σειρα η σταδιακη εμφανισιακη αλλαγη του mousatou σε προϊδεαζει για το μπασιμο στην ταινια. 

Corto Maltese έγραψε: Ίδια μάρκα άμπαλος με τον Ασίμοφ
Αστουριανος αγορ..κερδιζει ολα τα πρωταθληματα απο το 2005 μεχρι σημερα.
Corto Maltese έγραψε:Ξεκολλάτε ρε με την ταινία. Είστε οφ τόπικ ρε αμπάλια. Ίδια μάρκα άμπαλος με τον ΑσίμοφΝα αγιάσει ο στόμας σου ρε Κορτο.!!!

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]