Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...

Θα κάνετε το εμβόλιο?

66
63%
20
19%
3
3%
4
4%
6
6%
6
6%
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#692319 Ναι μεν αναβληθηκαν οι εμβολιασμοι για σημερα, ωστοσο σημερα ειχε ραντεβουδαρα η μανα μου για να κανει αυτο της ΑΖ στο Κ.Ε.Φ.Ο.Κ Λένορμαν. Την πηραν τηλ. κατα τις 12:00 και της ειπαν αν μπορει, να ερθει να το κανει. Απ τα 80 ατομα, μεχρι πριν μιση ωρα που φυγαμε, ειχαν παει τα 32.
Άβαταρ μέλους
By fokion
Ove20 έγραψε:Είδες τι σου κάνει ο ανταγωνισμός.

εβγαλαν EVO 2 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

in other news, και η :inlove: :inlove: που εκανε την πρωτη δοση αν εξαιρεσουμε την πρωτη μερα που καπως ποναγε στο σημειο του εμβολιου, ουτε ουρα εβγαλε ουτε 3ο χερι :lol: :lol: :lol: :lol:

8/3 η δευτερη.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#693277 ναι της pfizer
Εργαζόμενη με μονάδα υγείας ( γηροκομείο )
και οι παππουδες επισεις χαιρουν ακρας υγειας οι οποιοι εκαναν και την δευτερη δοση...

Ασχετο αλλα ειναι ολοκληρη διαδικασία η ιστορια της προετοιμασιας του εμβολιασμου. Μεχρι και mail στη Pfizer στελνεται με το "που ανοιγει η κουτα" με τα serial No, LOT διευθυνση εμβολιασμου κ.α.
Άβαταρ μέλους
By fokion
mousatos έγραψε:Αργήσατε εκεί στο γηροκομείο . έπρεπε να είσασταν από τους πρώτους.

Αυτό το αποφάσισε ο ΕΟΔΥ και όχι η επιχείρηση. Συν οτι έπρεπε να σταλούν από τους οικείους τους οι σχετικές εξουσιοδοτήσεις να κάνουν το εμβόλιο οι συγγενείς τους, ο οποίος ΕΟΔΥ έρχεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και κάνει τεστ στους παππούδες ( όπως και στους εργαζόμενους, οι οποίοι στα μεσοδιαστήματα πάνε σε ιδιωτικό εργαστήριο με έξοδα της επιχείρησης) Δηλαδή χοντρικά κάθε 15 μέρες τεστ είτε έτσι είτε αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#693398 2 φίλοι μου γιατροί που έκαναν την Παρασκευή την 2η δόση μου ανέφεραν ότι ενώ η 1η δόση ήταν μια χαρά, χθες και σήμερα ενοιωσαν κακουχία, σαν περνάς κρύωμα.
Βέβαια πήραν αντιφλεγμονώδη

Επίσης, λόγω του ότι δόθηκαν διευκρινίσεις της Άστρα να ΜΗΝ το κάνουν οι άνω των 65, πλέον εμβολιάζονται οι έως 65 και υπάρχει ένα "κενό" για τους 65-70 το οποίο θα καλυφθεί με άλλο εμβόλιο
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#693452 Είτε με το J&J, που θα πάρει έγκριση σε λίγες βδομάδες, είτε με παραπάνω εμβόλια Pfizer και Moderna, ενώ παίζει και το ενδεχόμενο να αλλάξει η οδηγία του ΕΜΑ. Λογικά ως το Πάσχα όλοι οι 60+ θα έχουν τελειώσει.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#693486 Εμένα τα αδέρφια μου (γιατροί) έκαναν και τη 2η δόση και δεν είχαν καμία παρενέργεια, ούτε αδιαθεσία, πόνους, κτλ.
Άβαταρ μέλους
By Geralt
Hellenic tifosi έγραψε:Είτε με το J&J, που θα πάρει έγκριση σε λίγες βδομάδες, είτε με παραπάνω εμβόλια Pfizer και Moderna, ενώ παίζει και το ενδεχόμενο να αλλάξει η οδηγία του ΕΜΑ. Λογικά ως το Πάσχα όλοι οι 60+ θα έχουν τελειώσει.

μακαρι γιατι εχουν αρχισει και ρεταρουν οι παππουδες (μας) χωρις να δουν εγγονια τοσο καιρο :lol:
με το ζορι πλεον, στην αρχη ηταν παρακαλια, πλεον εχουμε φτασει στις απροκαλυπτες απειλες και καυγαδες για να τους κραταμε μακρυα :(
Άβαταρ μέλους
By g47
#693523 Έκανε η :inlove: τη πρώτη δόση.

Εικόνα

Το τι τραγελαφικα σκηνικα συναντησε μέχρι να μπορεσει να εμβολιαστει..πραγματικα εχω ξεχασει ηδη τα μισα.
Δευτερη δοση απο εκει που δεν θα της εκαναν καθολου (σοβαρη απαντηση σε αλληλογραφια μεσω e-mail οτι δευτερη δοση δεν θα γινει) γιατι δεν ειχαν, τωρα πηγε σε εναμιση μηνα και ενας θεος ξερει τι γινεται με την αποτελεσματικοτητα της πρωτης δοσης τοσο καιρο μετα. :lol:
Δουλευει σε νοσοκομειο στο Λονδινο.
Την κρατησαν 15 λεπτα να τσεκαρουν για αλλεργικη αντιδραση, ολα καλα. Τωρα απλα δε μπορει να σηκωσει το χερι της. :lol:

edit: Ενα ενδεικτικο ωραιο. Κατα την επικοινωνια για το κλεισιμο του ραντεβου, δινεται σε ολους η επιλογη να διαλεξουν εμβολιο.
-Ποιο εμβολια θα θελατε να σας κανουμε?
-Το pfizer παρακαλω.
-Ωραια, δε μπορουμε να σας πουμε ποιο θα σας κανουμε. Εξαρταται ποιο εχουμε διαθεσιμο εκεινη την ημερα.
-Τοτε προς τι η ερωτηση?
-....

Παει στο ραντεβου και δεν ειχαν το pfizer. :lol:

-Θα ηθελα να εμβολιαστω με το pfizer.
-Βεβαιως, θα κλεισουμε νεο ραντεβου.
-Θα το εχετε εκεινη την ημερα?
-Α δε ξερουμε.

Ο αριθμος των ατομων που ερχοταν τσαμπα, επαιρναν αδεια απο τη δουλεια τους (γιατι δεν δικαιολογουσαν απουσια για εμβολιασμο και σε νοσοκομειο να δουλευες :lol: ) και επιαναν θεσεις απο αλλους που ηθελαν να εμβολιαστουν με αυτο που ηταν διαθεσιμο εκεινη την ημερα, ηταν, ας πουμε...μεγαλος.