Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#692696 Χρήση της υπηρεσίας της οδικής βοήθειας, είναι πιθανό σε μελλοντικό ασφάλιστρο να αυξήσει το κόστος? Και αν ναι, σε κάθε εταιρεία ? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Alex K
#692699 Από όσο ξέρω η αύξηση είναι ασήμαντη με βάση αυτά που προσφέρει, ασφάλεια κλπ. Στην hellas direct που είμαι δεν αυξάνει σημαντικά το κόστος.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
socratesn έγραψε:Χρήση της υπηρεσίας της οδικής βοήθειας, είναι πιθανό σε μελλοντικό ασφάλιστρο να αυξήσει το κόστος? Και αν ναι, σε κάθε εταιρεία ? :hmmm:

Δεν το έχω ακούσει πουθενά αυτό πάντως, ούτε μου έχουν πει κάτι. Πιο παλιά που είχα θέμα στην μηχανή με την μπαταρία και την μίζα, τους είχα καλέσει 3 φορές σε μια χρονιά, ίσως και 4 και δεν μου είχαν πει κάτι. Στην Interamerican ήταν.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Alex K έγραψε:
dimviii έγραψε:εχουμε εκπτωτικο κωδικο για hellas direct?

Ναι γράψε στο πεδίο ΥΕΡ4810

Alex K έγραψε:Από όσο ξέρω η αύξηση είναι ασήμαντη με βάση αυτά που προσφέρει, ασφάλεια κλπ. Στην hellas direct που είμαι δεν αυξάνει σημαντικά το κόστος.

Πρώτη δημοσίευση στο φόρουμ γράφεις την πινακίδα σου.
Στο δεύτερο διαφημίζεις μια ασφαλιστική.

Δεν θα ήταν καλύτερο να πεις πρώτα 2 λόγια για σένα; όταν πας σε ένα σπίτι για πρώτη φορά, δεν λες ποιος είσαι και τι κάνεις;
Άβαταρ μέλους
By socratesn
Anonymous Founder έγραψε:
socratesn έγραψε:Χρήση της υπηρεσίας της οδικής βοήθειας, είναι πιθανό σε μελλοντικό ασφάλιστρο να αυξήσει το κόστος? Και αν ναι, σε κάθε εταιρεία ? :hmmm:

Δεν το έχω ακούσει πουθενά αυτό πάντως, ούτε μου έχουν πει κάτι. Πιο παλιά που είχα θέμα στην μηχανή με την μπαταρία και την μίζα, τους είχα καλέσει 3 φορές σε μια χρονιά, ίσως και 4 και δεν μου είχαν πει κάτι. Στην Interamerican ήταν.

Τέλεια, την χρειάστηκε ο πατέρας μου που του έσκασε το runflat και δεν το ρίσκαρε - κάλεσε οδική και σκέφτηκα κατά πόσο ως υπηρεσία όταν χρησιμοποιείται έχει αντίκτυπο στο bonus malus σκορ
Άβαταρ μέλους
By Alex K
#692707 Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες.
Σε κάθε περίπτωση δε νομίζω ότι είναι διαφήμιση καθώς απάντησα σε διάφορα ερωτήματα. Προσωπικά Είμαι σε αναζήτηση νέας ασφαλιστικής γιαυτό είμαι στο θέμα. Η ΗD έκανε μκρη αύξηση στο ασφάλιστρα μου με τη δικαιολογία αλλαγής αλγόριθμο υπολογισμού κλπ
Άβαταρ μέλους
By mirage
socratesn έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:

Τέλεια, την χρειάστηκε ο πατέρας μου που του έσκασε το runflat και δεν το ρίσκαρε - κάλεσε οδική και σκέφτηκα κατά πόσο ως υπηρεσία όταν χρησιμοποιείται έχει αντίκτυπο στο bonus malus σκορ
Δεν εχει λογική να εχει σχέση με το bonus malus αφου αυτο αφορά ατυχήματα. Η οδική βοήθεια ειναι πρόσθετη υπηρεσία.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted User 2
#692724 Αυτό ακριβώς. Και κοστολογείται από 20 μέχρι 25 euro ανάλογα το πακέτο και την ασφαλιστική. Εγώ πάντα ασφάλιση με οδική βοήθεια,για ευνόητους λόγους.
Άβαταρ μέλους
By nickthetrib
Storm έγραψε:Αυτό ακριβώς. Και κοστολογείται από 20 μέχρι 25 euro ανάλογα το πακέτο και την ασφαλιστική. Εγώ πάντα ασφάλιση με οδική βοήθεια,για ευνόητους λόγους.

μία φορά την πάτησα και δεν μου βάλανε οδική μεσα στη ασφάλεια το 2004 με το πρώτο αμαξι μια corolla 1.3 του 1997. Ήταν που ήταν ακουνητη στη μάντρα, ασχετος οδηγός εγώ ενα Ν τεράστιο και μου έσβηνε ΚΑΘΕ φορα που σταματαγα μέχρι να το μάθω. :lol:
Την διέλησα την μπαταρία, μου εμεινε την επόμενη μέρα (ουτε καλώδια ουτε τιποτα δεν είχα προλάβει να πάρω). Ευτυχώς δουλευε μια ξαδερφή μου στην express service τότε και μου έστειλε μια μηχανή μου έκανε και ενα συμβόλαιο επιτοπου με καλή εκπτωση (σκατόβυσμα λέγεται :lipsealed: ) και απο τότε είναι απαράβατος όρος για ασφάλεια!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted User 2
#692735 Μία φορά να τους καλέσεις φίλε, βγήκε το κόστος της υπηρεσίας που πληρώνεις. Ο πατέρας μου παλιότερα στο νησί του έσπασε βίδα από το πίσω μουαγιέ σε καινούριο Hyundai Matrix πάνω σε στροφή, πέταξε τη ρόδα έξω και παραλίγο να πέσουν σε γκρεμό.
Τελευταία στιγμή το έριξε σε χαντάκι. 4 άτομα μέσα στο Matrix. Αστοχία υλικού, μάλλον της βίδας που έσπασε και το μουαγιέ.

Είχε οδική βοήθεια στο ασφαλιστήριο και το έφεραν Αθήνα, αφού πρώτα το σουλούπωσαν λιγάκι σε ένα τοπικό συνεργείο για να μπορεί να κινηθεί. Τους μετέφεραν και στο σπίτι και τους έδωσαν και αυτοκίνητο αντικατάστασης για την επιστροφή Αθήνα.

Σκέψου το εξής. Ο πατέρας μου με το ζόρι έβαλε οδική βοήθεια στο ασφαλιστήριο. Σκεφτόταν συνέχεια τα 20euro που κόστιζε η υπηρεσία. Εγώ τον πίεσα και τον έπεισα να την βάλει στο συμβόλαιο.
Άβαταρ μέλους
By nickthetrib
Storm έγραψε:Μία φορά να τους καλέσεις φίλε, βγήκε το κόστος της υπηρεσίας που πληρώνεις.

Αυτό ακριβώς!!!
Άβαταρ μέλους
By Eliaskat
Scotch έγραψε:Με 0 συμβάντα στο παθητικό μου, όσο πίσω κι αν κοιτάξουν, μάλλον δεν ξέρουν τι τους γίνεται

< >

επέτρεψε μου να σου εξηγήσω

το όχημα που ασφαλίζεις είναι ηλεκτρικο σωστά;

σε περίπτωση ατυχήματος , ποτέ να μην χρειαστεί , χρειάζεται μεταφορά από κατάλληλα διαμορφομενο όχημα ,
συνεργείο με κατάλληλες εγκαταστάσεις και εξειδικευμένους τεχνίτες με το ανάλογο κόστος φυσικά

οπότε σε περίπτωση ατυχήματος το μεσο κόστος επισκευής του οχήματος σου θα είναι σημαντικά αυξημένο σε σχέση με ένα συμβατικο

μια από τις 2 εταιρείες το γνωρίζει ...
η άλλη το πιο πιθανόν να σου αρχίσει τα μα-μου...
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#692886 Συνήθως οι ασφαλιστικές συνάπτουν συμβάσεις με τρίτες εταιρείες οδικής βοήθειας και δεν ασχολούνται άλλο.
Η HD με τη Mapfre και η Interlife με την Interamerican... οπότε και δεν αλλάζει αυτό το κόστος του συμβολαίου.

Αν υπάρχει κάλυψη μικτής, κλοπής, ιδίων ζημιών και γενικά ότι δεν είναι στην αστική ευθύνη του πακέτου, η εταιρεία βγάζει τιμές βάση της αξίας του οχήματος. Άρα δεν μπορεί να σου αρχίσει τα μα μου αφού πριν την σύναψη του συμβολαίου γνωρίζει την αξία του οχήματος.

Απλά είναι αυτό που είπε ο dr. dino.
Αναδιαμορφώνουν το χαρτοφυλάκιό τους.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#692912 Τι σόι αναδιάρθρωση είναι αυτή, διώχνοντας τους καλύτερους πελάτες;

@ Eliaskat: Το να κρίνει η ασφαλιστική πως το κόστος επισκευής είναι ασύμφορο και να ζητάει υπέρογκα ασφάλιστρα, είναι δεκτό, αν και δεν έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη που αναφέρθηκε αρχικά. Και στην περίπτωσή μου, κρίνοντας από το ιστορικό μου, το πιθανότερο είναι μόνο αυτή να χάσει. Και (θα) είναι αργά όταν το συνειδητοποιήσει.

< >
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#692922 Το καλοκαίρι για το 308 η HD ήθελε τα δίπλα από την Anytime. Το ίδιο και πριν ένα μήνα για το ΜΧ5 . Κερασάκι στην τούρτα ότι στην μερική κλοπή δεν καλύπτει την κουκούλα.
Η Anytime έχει νομίζω απαλλαγή 300 € αλλά καλύπτει κουκούλα. Επιπλέον την έκανα μέσω insurance market και βγήκε λίγο φτηνότερα από το site της anytime.
Για να λέμε βέβαια και τα καλά, από εμπειρία στην δουλεια μου η Hellas Direct αποζημιώνει πιο γρήγορα από οποιαδήποτε άλλη ασφάλεια.

< Note 9 >