socratesn έγραψε:Χρήση της υπηρεσίας της οδικής βοήθειας, είναι πιθανό σε μελλοντικό ασφάλιστρο να αυξήσει το κόστος? Και αν ναι, σε κάθε εταιρεία ?
Alex K έγραψε:dimviii έγραψε:εχουμε εκπτωτικο κωδικο για hellas direct?
Ναι γράψε στο πεδίο ΥΕΡ4810
Alex K έγραψε:Από όσο ξέρω η αύξηση είναι ασήμαντη με βάση αυτά που προσφέρει, ασφάλεια κλπ. Στην hellas direct που είμαι δεν αυξάνει σημαντικά το κόστος.
Anonymous Founder έγραψε:socratesn έγραψε:Χρήση της υπηρεσίας της οδικής βοήθειας, είναι πιθανό σε μελλοντικό ασφάλιστρο να αυξήσει το κόστος? Και αν ναι, σε κάθε εταιρεία ?
Δεν το έχω ακούσει πουθενά αυτό πάντως, ούτε μου έχουν πει κάτι. Πιο παλιά που είχα θέμα στην μηχανή με την μπαταρία και την μίζα, τους είχα καλέσει 3 φορές σε μια χρονιά, ίσως και 4 και δεν μου είχαν πει κάτι. Στην Interamerican ήταν.
socratesn έγραψε:Δεν εχει λογική να εχει σχέση με το bonus malus αφου αυτο αφορά ατυχήματα. Η οδική βοήθεια ειναι πρόσθετη υπηρεσία.Anonymous Founder έγραψε:socratesn έγραψε:Χρήση της υπηρεσίας της οδικής βοήθειας, είναι πιθανό σε μελλοντικό ασφάλιστρο να αυξήσει το κόστος? Και αν ναι, σε κάθε εταιρεία ?
Δεν το έχω ακούσει πουθενά αυτό πάντως, ούτε μου έχουν πει κάτι. Πιο παλιά που είχα θέμα στην μηχανή με την μπαταρία και την μίζα, τους είχα καλέσει 3 φορές σε μια χρονιά, ίσως και 4 και δεν μου είχαν πει κάτι. Στην Interamerican ήταν.
Τέλεια, την χρειάστηκε ο πατέρας μου που του έσκασε το runflat και δεν το ρίσκαρε - κάλεσε οδική και σκέφτηκα κατά πόσο ως υπηρεσία όταν χρησιμοποιείται έχει αντίκτυπο στο bonus malus σκορ
Storm έγραψε:Αυτό ακριβώς. Και κοστολογείται από 20 μέχρι 25 euro ανάλογα το πακέτο και την ασφαλιστική. Εγώ πάντα ασφάλιση με οδική βοήθεια,για ευνόητους λόγους.
) και απο τότε είναι απαράβατος όρος για ασφάλεια!
Storm έγραψε:Μία φορά να τους καλέσεις φίλε, βγήκε το κόστος της υπηρεσίας που πληρώνεις.
Scotch έγραψε:Με 0 συμβάντα στο παθητικό μου, όσο πίσω κι αν κοιτάξουν, μάλλον δεν ξέρουν τι τους γίνεται
< >

Ωραίος αγώνας. Όπως είπατε αν η Φεράρι είχε κρατήσ[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]