http://www.koolnews.gr/parapolitica/560 ... ta-paidia/
vice246 έγραψε:αναρωτιεμαι γιατι να ειναι καποιος στεναχωρημενος με την αλλαγη της κυβερνησης…!!!
εφ` οσον με την προηγουμενη, ολοι μα ολοι (λιγοτερο ή περισσοτερο) ηταν απογοητευμενοι, εκνευρισμενοι, πονεμενοι….
τα πειράματα (φυσιολογικα) δημιουργουν ανασφάλεια… (πχ. ελευθερη πτωση χρηματιστηριου..)… αλλα οταν εισαι επι 5 χρόνια πειραματοζωο….. τι να κλασεις απο Συριζα… στρατουλιδες και λαφαζανιδες….
GTS έγραψε:Αυτό παλι βρωμια του αστικου συστηματος είναι;![]()
http://www.koolnews.gr/parapolitica/560 ... ta-paidia/
junior gt έγραψε:Φαίνεται
giannik1977 έγραψε:junior gt έγραψε:Φαίνεται
Συντροφε ακουγεται τπτ για τα διοδια; καμμια καταργηση παιζει;
panos2171 έγραψε:vice246 έγραψε:αναρωτιεμαι γιατι να ειναι καποιος στεναχωρημενος με την αλλαγη της κυβερνησης…!!!
εφ` οσον με την προηγουμενη, ολοι μα ολοι (λιγοτερο ή περισσοτερο) ηταν απογοητευμενοι, εκνευρισμενοι, πονεμενοι….
τα πειράματα (φυσιολογικα) δημιουργουν ανασφάλεια… (πχ. ελευθερη πτωση χρηματιστηριου..)… αλλα οταν εισαι επι 5 χρόνια πειραματοζωο….. τι να κλασεις απο Συριζα… στρατουλιδες και λαφαζανιδες….
Το θέμα είναι ότι το συριζα βγήκε με τη λογική να δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο, καινούργιο όμως δεν είναι και το ξέρουμε όλοι. Επιπλέον αν το σύριζα αποτύχει και απογοητεύσει σειρά ποιος έχει; Η ΧΑ ή ξανά η ΝΔ;

The Ace έγραψε: ΔΕΝ είπα ότι ΔΕΝ πρέπει να υπάρχει ένα ΔΩΡΕΑΝ βασικό πακέτο πακέτο παροχών για όλους, και ειδικότερα για κάποιες ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Γι'αυτό και ανέφερα συγκεκριμένα την πρόταση του Ποταμιού, που λέει ακριβώς αυτό. Αυτό όμως που ΔΕΝ πρέπει να γίνει -και που γίνεται μέχρι σήμερα- είναι οι εξαιρετικά δυσανάλογες παροχές σε σχέση με τα ασφάλιστρα και τη γενικότερη κατάσταση της οικονομίας της χώρας (αφήνω στην άκρη και τον εκπληκτικά ανισοβαρή επιμερισμό των εισφορών ανά κλάδο).
ΟΧΙ. Είπες ακριβώς αυτό:The Ace έγραψε:Αφού το είπαμε, ο λαός θέλει "Τσοβόλα δώστα όλα", "Λεφτά υπάρχουν", κανά επαναστατικό "Έξω οι βάσεις του θανάτου" και "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, το ίδιο συνδικάτο", βάλε και 1,5εκ. δημοσίους υπαλλήλους, δωρεάν υγεία, παιδεία και ασφάλιση για όλους (τα πάντα όλα λέμε) και άλλα τέτοια όμορφα και ωραία.
The Ace έγραψε:Θα το κάνω πιο λιανά μπας και αγκιστρώσει κάπου...εισπράττεις ασφαλιστικές εισφορές α από β αριθμό πολιτών και δίνεις "δωρεάν" παροχές x σε y αριθμό πολιτών. Για να μην μπλέξουμε με αποταμιευτικά, επενδυτικά, ανταποδοτικά κλπ μοντέλα, ας μείνουμε στην απλή αναλογιστική μελέτη. Θα πρέπει λοιπόν το α*β να ισούται με x*y, αλλιώς από κάπου πρέπει να δίνεις το έλλειμα.
Έρχεται λοιπόν ένας Χριστός για να πολλαπλασιάσει το ψωμί και τα ψάρια και λέει ότι θα παίρνει μικρότερες εισφορές α' από -έστω- τον ίδιο β αριθμό πολιτών, και να δίνει "δωρεάν" περισσότερες παροχές x' σε μεγαλύτερο αριθμό y' πολιτών (όπου y στο "δωρεάν για όλους" ισούται με τον πληθυσμό της χώρας). Και ότι το α' * β δεν θα είναι μικρότερο από το x' * y' (ο πολλαπλασιασμός που λέγαμε)
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως, αφού αυτό το "σύστημα" (ΙΚΑ λέγεται) δεν δούλεψε επί Αντρέα, υπάρχει κόσμος που πιστεύει σήμερα ότι θα δουλέψει επί ΣΥΡΙΖΑ. Και φυσικά θα δουλέψει στην Ελλάδα (αφού δεν δουλεύει πουθενά αλλού), αφού εδώ είναι η χώρα των θαυμάτων....Και εγώ οικονομολόγος δεν είμαι, μηχανικός είμαι, και ξέρω ότι 1 + 1 κάνει 2 σε όλα τα συστήματα πλην του δυαδικού, άρα όποιος π.χ. μου λέει ότι 0+0=14, ε τον κοιτάω με λίγη απορία...
Ωραίος αγώνας. Όπως είπατε αν η Φεράρι είχε κρατήσ[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]