Ove20 έγραψε:Τυπικός γάβρος.
"Our team has achieved incredible things together and we look forward to building on our success even further, while continuously looking to improve, both on and off the track." - Lewis Hamilton
Πονάτε;
Ove20 έγραψε:Eγώ προσωπικά όχι. Δεν υποστηρίζω κάποιον. Εσύ πόναγες μέχρι να βάλει την υπογραφή του.
Εγώ;
Ποτέ δεν έγραψα και δεν ανησύχησα. Ήμουν σίγουρος ότι θα κάνει την κότα (η Μερτσέντες) και θα κρατήσει τον Σερ.
Θυμάσαι να έγραψα κάτι; να εξέφρασα κάποια ανησυχία;
Η όλη διαδικασία με το Λούη ήταν να'χαμε να ασχολούμαστε με κάτι.
Σου λεει αν ειναι παλι κορυφαιο το μονοθεσιο και παρω την 8η την κουπα και σπασω το ρεκορ του Μιχαλακη, γιατι να κατσω και του χρονου να ρισκαρω με κανενα Ρασσελ?
Απο την αλλη μερια αν εχει χασει πλεον τα σκηπτρα η Μερσεντες και το χασω φετος, γιατι να ρισκαρω του χρονου με το Ρασσελ, εφοσον πλεον η Μερσεντες δε θα ειναι τοσο δυνατη οσο παλια ωστε να εχω σιγουρια οτι θα παρω μαζι της την 8η κουπα? Δε χανω τιποτα να αρμεξω καμια αλλη ομαδα και να προσπαθησω απο αλλου να τσιμπησω την 8η την κουπα την καλη. Εγω ετσι θα σκεφτομουνα κι ας με λεγανε και κοτα. Οταν εχεις λιγα να κερδισεις (να αποδειξεις οτι κερδισες ΚΑΙ το Ρασσελ) και πολλα να χασεις (μια πιθανη σφαλιαρα απο τον πιτσιρικα και μερικη αποδομηση οσων εχτισες τοσα χρονια), το ρισκο ειναι βλακωδες.
Η Mercedes απο την αλλη μερια ειχε καθε λογο να τον θελει και του χρονου το Λουη. Ακομα και τοσο καλος οσο δειχνει να ειναι ο Ρασσελ, δε στηνεις την ομαδα πανω στον πιτσιρικα. Θελεις αρχικα να εισαι καβατζωμενος οτι εχεις σιγουρα καποιον που μπορει (Λουη) κι αν σου κατσει τοσο καλος κι ο μικρος τον κρατας αλλα 10 χρονιακια κι αυτον.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Προσωπικα δε χαλαστηκα καθολου με την υπογραφη του Λουη και μαλιστα ημουν σιγουρος οτι αυτο θα γινει.
Αλλα χαλαστικα ΠΟΛΥ με το στυλακι που ποσταρεις κι εδω, οπως και στο τοπικο του ποδοσφαιρου. Να πεις μερικα πραγματα που ανεβαζουν τον αγαπημενο σου οδηγο/ομαδα, δεκτο. Να πεις μερικα πραγματα που θα "στριμωξεις" τους αντιπαλους και θα ζοριστουν να δωσουν μια εξυπνη απαντηση, επισης λογικο. Να πειραξεις τον αλλον που κερδισες με κοσμιο τροπο, ειναι κατι που επισης εχουμε κανει ολοι...
Αλλα με τετοια ποστακια γιατι ο Λουης εβαλε την αναμενομενη υπογραφη ή με ποστακια του στυλ "κοφτε τα λογια για τον προεδρο μας, μην καταληξετε καμια φυλακη" (για το οποιο δεν ειπα κουβεντα αλλα ειδα οτι σαν εμενα αναγουλιασαν πολλοι ακομα χρηστες που το διαβασαν) δε γινεται κουβεντα. Πρωτιστως υποτιμας τον ιδιο σου τον εαυτο (γιατι ειλικρινα σε εχω για ΠΟΛΥ καλυτερο απο κατι τετοια σχολια) κι επισης δε σεβεσαι οσους θελουν να συμμετασχουν στην κουβεντα χωρις τετοιες καφριλες.
Δεν εκανα αναφορα και δε με πειραζει καθολου να παραμεινει το ποστακι σου. Απλα σου ειπα πως το βλεπω με πολυ καλη διαθεση μπας και βοηθησω να το ξανασκεφτεις απο τη μερια σου
g8777 έγραψε:Υπαρχει ενα θεμελιωδες λαθος στον συλλογισμο σου .Κανενας Λουης , κανενας Σουμι, κανενας Προστ, Σεννα, Νανθο δεν νιωθουν οτι "ρισκαρουν" με κανεναν.
Ξερω τι εννοεις και εν μερη συμφωνω, αλλα εγω το μεταφραζω λιγο διαφορετικα...
Οποιον απο αυτους που ανεφερες να ρωτησεις "ποιος πιστευεις οτι ειναι ο καλυτερος οδηγος στον κοσμο" μεσα σε λιγα μιλισεκοντς θα εχεις ακουσει την απαντηση "ΕΓΩ". Κι ολοι θα το πιστευουν πραγματικα απο μεσα τους.
Αλλα ολοι αυτοι με το τεραστιο ΕΓΩ, οταν ερθει η κουβεντα στον επομενο ομοσταβλο, αρχιζουν τα σουξου μουξου και τις συμβουλες ή ακομα και απαιτησεις απο την ομαδα (βαζω μεσα και τον απαιτητικο Αλονσο για να μη λετε οτι μασαω τα λογια μου). Σου λεει αφου ΕΓΩ μπορω αποδεδειγμενα να κανω τη δουλεια, γιατι να μου κατσικωσουν τον αλλον τον πυραυλο και να μου κοβει συνεχεια ποντους. Οσο δυνατος και να αισθανεται ενας οδηγος προτιμαει εναν ευκολο ομοσταβλο εφοσον εχει αποδειξει ποιος ειναι και πλεον μονο "χασουρα" μπορει να εχει απο εναν πολυ δυνατο ομοσταβλο.
Αν πεις ομως στο Μαξ, στο Λεκλερκ ή στο Ρασσελ να πανε ομοσταβλοι με το Λουη, θα το κανουν με μεγαλη χαρα ομως. Γιατι εχουν πολλα να κερδισουν. Εφοσον ακομα δεν εχουν αποδειξει σε ολους τι αξιζουν οι ηθικες και ισως κανονικες κουπες ειναι ταμαμ για τους νεους. Απο την αλλη μερια σε περιπτωση ηττας, το πολυ να ακουστει "και παλι καλα σταθηκε απεναντι στο Λουη" οποτε εχουν λιγα να χασουν.
g8777 έγραψε:Υπαρχει ενα θεμελιωδες λαθος στον συλλογισμο σου .Κανενας Λουης , κανενας Σουμι, κανενας Προστ, Σεννα, Νανθο δεν νιωθουν οτι "ρισκαρουν" με κανεναν.
Σιγουρα?? 1993

Δε θελετε να δειτε τον Λουη και σε ενα κακο μονοθεσιο η γενικα σε ενα αλλο τσαπτερ στο μελλον ? Γιατι ολοι λετε 8ο και τελος? Μετα? Δεν θελετε να τον δειτε κοντρα σε εναν Ρασσελ πχ? Η διπλα σε εναν Λεκλερ στα κοκκινα? Η να ξαναγυρισει στην μεγαλη του αγαπη την Μακλαρεν να κλεισει εκει την καριερα του? Οκ και στις 3 αυτες περιπτωσεις δε θα εχει τιμ μειτ Μποτας Μπαρικελο και σια...
Πλακα δε θα χει?
Δεν είναι όλη η καριέρα του Hamilton ένα 2020
BARHonda έγραψε:Την McLaren του 2009 πως θα την χαρακτήριζες?Μια χαρα. Πήρε και νίκες. Δεν ήταν και σαν του 15 πχ..και το 2009 είχε έναν τίτλο...Δεν ήταν τόσο καλομαθημενος με μονοθεσιο νικητή τόσα χρόνια συνεχόμενα..
.
Τόσο αργά που πήγε, δεν είχαν άλλες επιλογές (στην περίπτωση της Mercedes, δεν ήθελαν τον Russel τώρα)
Οπότε υπέγραψαν "αναγκαστικά" για φέτος, δίνοντας 1 χρόνο ακόμα στις συζητήσεις.
Οι συζητήσεις είναι πολύπλοκες καθώς περιλαμβάνουν πολύ περισσότερα πράγματα από τα σημαντικά για εμάς τους φορμουλακηδες (πχ diversity για τον Hamilton, χορηγίες και χίλια δυο άλλα).
Το μόνο συμπέρασμα που βγαίνει, είναι αυτό που βγαίνει πάντα. Τι μπαρούφες γράφουν οι δημοσιογράφοι για μερικά κλικ. Ήταν τόσο εύστοχη η πληροφορία για το Verstappen clause που δεν υπέγραψαν καν για το επόμενο έτος.
Geo f1 έγραψε:Δε θελετε να δειτε τον Λουη και σε ενα κακο μονοθεσιο η γενικα σε ενα αλλο τσαπτερ στο μελλον ? Γιατι ολοι λετε 8ο και τελος? Μετα? Δεν θελετε να τον δειτε κοντρα σε εναν Ρασσελ πχ? Η διπλα σε εναν Λεκλερ στα κοκκινα? Η να ξαναγυρισει στην μεγαλη του αγαπη την Μακλαρεν να κλεισει εκει την καριερα του? Οκ και στις 3 αυτες περιπτωσεις δε θα εχει τιμ μειτ Μποτας Μπαρικελο και σια...
Πλακα δε θα χει?
Το Mercedes-Λουης δεν το έχουν βαρεθεί μόνο ο Τοτός και ο Λούης. Δεν έχει σημασία τι θέλουμε εμείς όμως.
Επίσης τα έχουμε δει αυτά που λες.
Επαναλαμβάνω την πρόβλεψη μου ότι δεν θα σταματήσει το 2020.

Geo f1 έγραψε:g8777 έγραψε:Υπαρχει ενα θεμελιωδες λαθος στον συλλογισμο σου .Κανενας Λουης , κανενας Σουμι, κανενας Προστ, Σεννα, Νανθο δεν νιωθουν οτι "ρισκαρουν" με κανεναν.
![]()
![]()
Σιγουρα?? 1993
![]()
Δε θελετε να δειτε τον Λουη και σε ενα κακο μονοθεσιο η γενικα σε ενα αλλο τσαπτερ στο μελλον ? Γιατι ολοι λετε 8ο και τελος? Μετα? Δεν θελετε να τον δειτε κοντρα σε εναν Ρασσελ πχ? Η διπλα σε εναν Λεκλερ στα κοκκινα? Η να ξαναγυρισει στην μεγαλη του αγαπη την Μακλαρεν να κλεισει εκει την καριερα του? Οκ και στις 3 αυτες περιπτωσεις δε θα εχει τιμ μειτ Μποτας Μπαρικελο και σια...
Πλακα δε θα χει?
Γιωργο να ειμαστε δικαιοι... Αλλο τι θα γουσταραμε εμεις οι φιλαθλοι κι αλλο τι γουσταρει ενας οδηγος.
Εμεις θελουμε να βλεπουμε ομοσταβλους Ναντο-Λουη και Μαξ-Λεκλερκ. Για τους ιδιους τους οδηγους αυτος ειναι ενας εφιαλτης που οσο μπορουνε προσπαθουν να αποφυγουν. Ομοιως προσπαθουν οι ομαδες να αποφυγουν τετοια διδυμα.
Εγω σου λεω οτι φετος παιρνει ο Ναντο την κουπα κι εχει ολη τη Ρενο στα ποδια του μετα. Κι οι Γαλλοι λενε "πολυ λιγος ο Οκον, πρεπει να τον αλλαξουμε". Πιστευεις οτι υπαρχει μια στο εκατομμυριο να δεχτει ο Αλονσο να του φερουν το Ρικιαρντο σαν ομοσταβλο? Θα προσπαθησουν να βρουνε καποιον αναμεσα στον Οκον και το Ρικ να του φερουν. Ωστε να ειναι ευχαριστημενος ο πρωταθλητης τους κι επισης να γλυτωσουνε οι ιδιοι τιποτα πιθανα προβληματα.
Οποτε ειλικρινα δε θα σκεφτω "κοτα" για το Λουη (και τον καθε Λουη) που τη βλεπει ετσι. Θα σκεφτω "λογικο, το ιδιο θα εκανα στη θεση του".
Οποτε αν ειναι σωστο το σκεπτικο μου, η μονη πιθανη περιπτωση να δουμε το Λουη απεναντι σε καλο χερακι ειναι να χασει το φετινο πρωταθλημα και να πρεπει να ξανατρεξει του χρονου για να σπασει το ρεκορ του Μιχαλακη. Εκει αναγκαστικα θα πρεπει να εχει σαν ομοσταβλο εναν απο τους Ρασσελ, Λεκλερκ ή Ρικ, γιατι με Αλονσο αποκλειεται να γινει η παντρεια. Ή αλλιως να παει με μειωμενες πιθανοτητες τιτλου στο καινουργιο μαγαζακι του Τοτο (Αστον Μαρτιν) και να παραδιδει μαθηματα στον υιο Στρολλ.
Geo f1 έγραψε:BARHonda έγραψε:Την McLaren του 2009 πως θα την χαρακτήριζες?Μια χαρα. Πήρε και νίκες. Δεν ήταν και σαν του 15 πχ..και το 2009 είχε έναν τίτλο...Δεν ήταν τόσο καλομαθημενος με μονοθεσιο νικητή τόσα χρόνια συνεχόμενα..
.
Προφανώς τότε τι θεωρεί ο καθένας μας "μια χαρά" διαφέρει
Πρωτάθλημα 17 αγώνων, στους πρώτους 9 αγώνες ο μεν Ham είχε μαζέψει 10 βαθμούς (με max τους 90), o δε Kovalainen 5
Στους υπόλοιπους 8 με τις όποιες βελτιώσεις έφερε η ομάδα, ο Hamilton μάζεψε άλλους 39 και ο Kovalainen 17. 3η ομάδα στους κατασκευαστές με 1 βαθμό διαφορά από την Ferrari στην 4η και γενικά πολύ τσόντα από Brawn - RB
επειδή καλόμαθε τα τελευταία 7 χρόνια, πρέπει να τον τιμωρήσουμε για το ηθικό της υπόθεσης για να μας (lol) αποδείξει (2 lol) ότι τα κατσαρολικά του έχουν κάποια αξία?
Προφανως δεν πηγε για τον τιτλο αλλα δεν ειχε και μονοθεσιο αργοτερο 2-3 σεκ τον γυρο.
Καμια τιμωρια. Γιατι το βλεπεις ετσι? Σαν νεο challenge το λεω.. Αν και λιγο πολυ ξερουμε τι θα δουμε..
Αν με την Μερκ ειχαμε team radio του στυλ i need more power man, my tyres are gone (και εκανε F.L) τοτε δεν μπορω να φανταστω τι μπορει να λεει αν θα δινει μαχη πχ για μια 6η θεση. Και μαχη για να μπει q3.