manosky έγραψε:Την πλάκα όμως δεν την χάνουμε.
Έτσι, μας κοστίζει κάτι παραπάνω η παράσταση αλλά να γελάσουμε και λιγάκι.
manosky έγραψε:Την πλάκα όμως δεν την χάνουμε.
kostis20 έγραψε:Είχα κουραστει πάρα πολυ με όλους τους προηγούμενους.Σκεφτομαι δηλαδη τι άτομα είχε μέσα η κυβέρνηση Σαμαρα και τρελαινομαι...Καλα για Πασοκ δε συζητάω καν...
Eγω τους έχω συμπαθήσει στη νεα κυβερνηση.Και ο Αλέξης είναι μια χαρά παιδί.![]()
Φυσικά θα κριθούν εκ του αποτελεσματος.
Hellenic tifosi έγραψε:Η αλήθεια είναι πάντως ότι όλα αυτά τα "επαναπροσλήψεις παντου" είναι λίγο... κάπως.
Ο σκοπός δεν πρέπει να είναι κάνουμε reset σε μια παλιότερη κατάσταση, αλλά να φτιάξουμε ένα σύγχρονο, λειτουργικό κράτος. Με εξορθολογισμένες αμοιβές και κόσμο που θα εργάζεται πραγματικά.
Hellenic tifosi έγραψε:Η αλήθεια είναι πάντως ότι όλα αυτά τα "επαναπροσλήψεις παντου" είναι λίγο... κάπως.
Ο σκοπός δεν πρέπει να είναι κάνουμε reset σε μια παλιότερη κατάσταση, αλλά να φτιάξουμε ένα σύγχρονο, λειτουργικό κράτος. Με εξορθολογισμένες αμοιβές και κόσμο που θα εργάζεται πραγματικά.

red_monster έγραψε:Πάνω που λέγαμε να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα στο δημόσιο χάος, ξανά προς το μπουρδέλο τραβάμε
red_monster έγραψε:Πάνω που λέγαμε να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα στο δημόσιο χάος, ξανά προς το μπουρδέλο τραβάμε
Hellenic tifosi έγραψε:Έχω την αίσθηση ότι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα ήταν "επαναπρόσληψη των πάντων". Μπορεί φυσικά να κάνω λάθος, και όντως να θέλουν να βάλουν τάξη. Ίδωμεν!
The Ace έγραψε:Αφού το είπαμε, ο λαός θέλει "Τσοβόλα δώστα όλα", "Λεφτά υπάρχουν", κανά επαναστατικό "Έξω οι βάσεις του θανάτου" και "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, το ίδιο συνδικάτο", βάλε και 1,5εκ. δημοσίους υπαλλήλους, δωρεάν υγεία, παιδεία και ασφάλιση για όλους (τα πάντα όλα λέμε) και άλλα τέτοια όμορφα και ωραία.Δηλαδή παιδεία, υγεία και ασφάλιση για όλους είναι κάτι κακό;
Το γαρ πολύ της θλίψεως...
Γαμάτος :lol: https://x.com/evrythngformu1a/stat[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]