Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
saxon_747 έγραψε:Γιατί να μην βρω κάτι από Ελλάδα;

ΜΟΝΟ αν βρεις το ιδιο απο Ελλαδα. Γιατι πιο ταιριαστο αποκλειεται να βρεις.

Αν σκοπευεις να παρεις "κατι σαν αυτο" απο αλλου ισα ισα για να μην εχει να σου λεει ο Τζι οτι....

Εικόνα

Τοτε απλα θα εχεις πιο "ασχημο" ρολοι. Οποτε πες ευχαριστω στο φιλο σου το Τζι και να θυμασαι οτι "μπρος στα καλλη τι 'ναι ο πονος" (γιατι ποναει να παραδεχεσαι οτι κερδισε ο "εχθρος") :lol:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#689168 Σκέφτομαι χακί. Όχι ότι του g είναι άσχημο αλλά δεν κυκλοφορείς Τούμπα με αυτό.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
saxon_747 έγραψε:Σκέφτομαι χακί. Όχι ότι του g είναι άσχημο αλλά δεν κυκλοφορείς Τούμπα με αυτό.

Φιλε με τιποτα. Αν και γουστα ειναι αυτα, οταν εψαχνα για "μαυρο με κατι" να σου προτεινω, σκεφτομουνα "μαυρο με λιγο κιτρινακι θα ηταν σουπερ", αλλα δε βρηκα. Για να καταλαβεις, μολις το ποσταρισε ο Τζι σκεφτηκα "ε τον παλιοπουστρα, με περασε στα φρενα". :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#689172 Εγω δεν θα έμπαινα καν στην διαδικασία για NATO strap αλλα γούστα είναι αυτά.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Προβολή μη αναγνωρισμένων δημοσιεύσεων ---->ρολόγια---->Τελευταία δημοσίευση: από saxon_747
Παρ Ιαν 29, 2021 12:54 pm

Εικόνα

Κλικ

saxon_747 έγραψε:Γιατί να μην βρω κάτι από Ελλάδα;

Έχεις δίκιο Γιώργο. Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου. Live and let live. Peace bro :inlove:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
mirage έγραψε:Εγω δεν θα έμπαινα καν στην διαδικασία για NATO strap αλλα γούστα είναι αυτά.

Σωστος. Οπως ειπε κι ο Μπουσο που μιλησε για "ζυγισμα", τετοιο στυλ βαρυ ρολοι, μου φαινεται καπως με nato strap.

Αλλα εφοσον ο Σαξονας ηθελε τετοιο ειπα να το παιξω γουστοζος και να πω τη γνωμη μου!

Εγω εχω ενα Samsung Gear Sport που πλεον φοραω συνεχεια, αλλα το προηγουμενο που ειχα για καμια 10αρια χρονια ηταν ενα SEIKO Kinetic, που δε θα του εβαζα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ nato strap. Πραγματικα το λατρεψα αυτο το ρολοι.Μου αρεσε και σε εμφανιση κι επισης απιστευτη η λειτουργια του Kinetic. 10 χρονια δε χρειαστηκε ποτε μπαταρια και δεν εχασε δευτερολεπτο. Ακομα και τωρα που το εχω παρατημενο και το φοραω 2-3 φορες την εβδομαδα (λιγες ωρες καθε φορα καθως φορτιζει το Samsung) παλι δε λεει να ψοφησει και να μεινει πισω η ωρα! btw για πειτε γνωμη. Σας αρεσει καθολου αυτο το ρολογακι?

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#689188 Δεν θα βάλεις dress watch σε nato, εξαιρέσεις υπάρχουν...
Του saxon δεν είναι τέτοιο ρολόι και του πάει το ΝΑΤΟ...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
MIXOStsi έγραψε:Δεν θα βάλεις dress watch σε nato, εξαιρέσεις υπάρχουν...
Του saxon δεν είναι τέτοιο ρολόι και του πάει το ΝΑΤΟ...

Σιγουρα παει περισσοτερο σα στυλ το νατο στου Σαξονα σε σχεση με το Σεικο που ποσταρισα.

Γι' αυτο αναφερθηκα στο βαρος και στο ζυγισμα που ειπε κι ο Μπουσο. Γιατι κι αυτο του Σαξονα δειχνει κουρσουμι!
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#689193 Δε το κατάλαβα αυτό με το βαρύ ότι δεν πάει σε ΝΑΤΟ να σου πω την αλήθεια.
Τα καταδυτικά?
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
MIXOStsi έγραψε:Δε το κατάλαβα αυτό με το βαρύ ότι δεν πάει σε ΝΑΤΟ να σου πω την αλήθεια.
Τα καταδυτικά?

Με με μπλεκεις εμενα με καταδυσεις :lol:

Σαν αισθηση στο χερι λεω. Σαν ζυγισμα των 2 μεριων του ρολογιου μεταξυ τους. Και δεν το εχω προσπαθησει καν ενα βαρυ ρολοι με ΝΑΤΟ οποτε δεν ειμαι καν σιγουρος οτι ισχυει αυτο που λεω...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
saxon_747 έγραψε:Μόλις έδωσα παραγγελία.

https://www.casio-europe.com/euro/produ ... db-1avuef/

Sapphire glass
Solar powered
Solid stainless steel band

Και λογικά αθάνατο, με μόλις 135€ από ελληνικό κατάστημα μέσω σκρουτζ(ελπίζω να είναι αυθεντικό)

Το μόνο "αρνητικό" ότι είναι 47mm.

Τι χρώμα nato strap θα του ταίριαζε;
Εικόνα

Είναι λίγο μικρό αλλά ωραίο.
Καλορίζικο!
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
NickTG έγραψε:
saxon_747 έγραψε:Μόλις έδωσα παραγγελία.

https://www.casio-europe.com/euro/produ ... db-1avuef/

Sapphire glass
Solar powered
Solid stainless steel band

Και λογικά αθάνατο, με μόλις 135€ από ελληνικό κατάστημα μέσω σκρουτζ(ελπίζω να είναι αυθεντικό)

Το μόνο "αρνητικό" ότι είναι 47mm.

Τι χρώμα nato strap θα του ταίριαζε;
Εικόνα

Είναι λίγο μικρό αλλά ωραίο.
Καλορίζικο!
Μικρό ε; Ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
By g8777
George_Prix έγραψε:Σωστος. Οπως ειπε κι ο Μπουσο που μιλησε για "ζυγισμα", τετοιο στυλ βαρυ ρολοι, μου φαινεται καπως με nato strap.

Εικόνα

MIXOStsi έγραψε:Δεν θα βάλεις dress watch σε nato, εξαιρέσεις υπάρχουν...

Εικόνα

Εικόνα

Γιωργο και Μιχο :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: δεν εχει σημασια τι φοραει ο καθενας, να ειμαστε καλα και να εχουμε την υγεια μας και να χαιρεται ο καθενας το ρολοι του, Βορειοι , Νοτιοι, Ρομα, Σαξονας, δεν εχει σημασια. :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#689247 Γούστα είναι αυτά, απλά ειδικά σε μεγάλα ρολόγια, όπως αυτό που αγόρασε ο Σάξονας, χαλάει η συμμετρία και το ζύγισμα στον καρπό.
Βέβαια το κόστος για ένα νατο είναι μικρό, οπότε οι δοκιμές δεν κοστίζουν.
Πάντως είναι λάθος γενικά η αγορά ενός ρολογιού με γνώμονα να του αλλάξεις λουρί/ιμάντα/μπρασελέ αν δεν σου αρέσει εξ αρχής.

Πάμε σε κάτι άλλο.
Έβγαλε ένα πανέμορφο ρολόι η Tissot, βασισμένο σε σχέδιο του Geralt Genda που έχει σχεδιάσει το PP Nautilus & AP Royal Oak

Για την ώρα το βγάζει μόνο σε quartz αλλά δεν με χαλάει καθόλου μιας και ένα sport dress ρολόι, δεν το έχεις για daily beater.
Οπότε δεν θα μπλέξεις με τον μπελά της ρύθμισης ώρας.
Υποθέτω ότι το εν λόγω θα είναι και σε εξαιρετικά λογική τιμή.