Επισημάνσεις:
1) δε ζορίζομαι για την ασφάλεια του GV, απλώς επισήμανα ότι το ποσό που δίνω για το GV, θα πηγαίνει για την ασφάλεια και του ΚΤΕΟ τού ηλεκτρικού.
2) το GV ΔΕ φεύγει, γιατί δεν είναι στο χέρι μου. Ο φάδερ έχει δικό του αυτοκίνητο κι οδηγεί κι εργάζεται καθημερινά.
3) βλέπω ότι αμφότεροι αναλογίζεστε ότι το Verso θα βγάλει έξοδα εν καιρώ. Δε με προβληματίζει όμως. Ίσως είναι που διαβάζω στο αντίστοιχο φόρουμ των υγραεριοκίνητων για ελληνικά αμάξια με 400+ χιλιόμετρα με μηδενικά προβλήματα και γενικώς, θεωρώ πως έχει γίνει άψογη εγκατάσταση. Άλλωστε, στις 50 χιλιάδες μέχρις στιγμής, δουλεύει υπεράριστα. Έτσι κι αλλιώς, ο αρχικός μου στόχος ήταν οι 400Κ χιλιόμετρα, δηλαδή 200 πάνω από τα αρχικά. Που βέβαια, αυτό θα γίνει όταν το αυτοκίνητο θα είναι 27 ετών, οπότε νισάφι, ακόμα κι αν το πετάξω, δε θα με πειράξει καθόλου.
4) αν το iOn εισαγόταν κανονικά στην Ελλάδα (όπως το Nissan Leaf πρώτης γενιάς, που ενώ δεν είχε εισαχθεί όταν ήταν καινούριο, η ελληνική αντιπροσωπεία λέει ότι το υποστηρίζει κανονικότατα), δε θα είχα κανέναν ενδοιασμό για την μπαταρία. Άλλωστε, το κάνεις μια μεγάλη βόλτα και βλέπεις τι γίνεται με την αυτονομία. Άσε που θα μπορούσε κι η αντιπροσωπεία να την ελέγξει.
5) ναι, η τεχνολογία καλπάζει, αλλά σε ένα όχημα αστικής χρήσης, που θα φορτίζει κάθε βράδυ στην πυλωτή, δε μου κάνει διαφορά αν σε 5 χρόνια τα ηλεκτρικά φορτίζουν στο δεκάλεπτο. Ή αν βγάζουν 400 χιλιόμετρα με μια φόρτιση. Καλά, αυτό θα είχε μια μικρή σημασία=μονοήμερες εξορμήσεις.