Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#688363 @Storm
Από τι υλικό θα ήθελες να είναι; Γιατί υπάρχουν τέτοια από ξύλο, αλουμίνιο, σίδερο κλπ. Το υλικό θα σου πει και ποιος τεχνίτης θα αναλάβει να το φτιάξει υποθέτω.

@PeterPan
Έχουμε εμείς Tempur μαξιλάρια. Αυτά είχα πάρει πρώτα και όταν είδα την διαφορά, αποφάσισα να αγοράσω και το στρώμα.
Έτυχε να έχω κρίση στον αυχένα τότε και η διαφορά φάνηκε αμέσως με τα μαξιλάρια. Έκτοτε και χτυπάω ξύλο, δεν έχω ξαναπάθει κρίση, μόνον κάτι πονάκια μια στο τόσο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted User 2
#688367 Σωστά. Το υλικό. Έχεις δίκιο.
Ξύλο θα ήθελα, οπότε μάλλον θα πρέπει να απευθυνθώ σε ξυλουργό; Μάλλον. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#688385 @ Storm
Η κατασκευή της φωτό (4 συρόμενα φύλλα) , με τζάμια τύπου βιτρώ (προφανώς τυποποιημένα, όχι "χειροποίητα" :lipsealed: ), έχει άνετα 1.500€+, με τα συγκεκριμένα τζάμια. Βέβαια, αν κρίνω απ΄το σχέδιο στα τζάμια , που έχει βγεί τέλεια ζυγισμένο, μάλλον είναι χειροποίητη δουλειά, οπότε και τα 2.500€ ... λίγα είναι !!! :oops:
Για πιό "ταπεινή" κατασκευή, υπολογίζεις τουλάχιστον :
200€ / πορτόφυλλο, προσθέτεις 100€/πορτόφυλλο για απλά τζάμια (+50€/φύλλο αν τα θές και μπιζουτέ), άλλα 200€ κάσωμα-εγκατάσταση και ... καλή ψυχή ! :s_whiteflag

(YΓ: Έστω και ένας απο τους μηχανικούς που είναι -πέρασαν απ΄το φόρουμ ή τους τεχνίτες να έδινε μία ενδεικτική τιμή για οτιδήποτε , όπως έκανα και κάνω ακόμα και σήμερα ... κι ας πεθάνω. Αλλά, .... δεν ήταν κορόιδα !!!)
Άβαταρ μέλους
ByDeleted User 2
#688398 Νομίζω ότι τέτοιες κατασκευές ξεκινούν από χιλιάρικο και τραβάνε την ανηφόρα. Δεν με καίει τόσο πολύ αυτή η κατασκευή, όσο το να αλλάξει προφίλ όλο το σαλόνι...ώστε να χωθούνε κάποια όργανα γυμναστικής και να μην φαίνονται ξεκάρφωτα... :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
Storm έγραψε: Δεν με καίει τόσο πολύ αυτή η κατασκευή, όσο το να αλλάξει προφίλ όλο το σαλόνι...ώστε να χωθούνε κάποια όργανα γυμναστικής και να μην φαίνονται ξεκάρφωτα... :lol:
Γιατί δεν εξηγείς τότε εξ αρχής και χάνουμε το χρόνο μας? :roll:
Βάζεις φωτό από ένα χώρο πολυτελείας και καταλήγουμε σε .... "αποθήκη-γκαράζ".
Speechlessssssss!!!! :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Storm έγραψε:Νομίζω ότι τέτοιες κατασκευές ξεκινούν από χιλιάρικο και τραβάνε την ανηφόρα. Δεν με καίει τόσο πολύ αυτή η κατασκευή, όσο το να αλλάξει προφίλ όλο το σαλόνι...ώστε να χωθούνε κάποια όργανα γυμναστικής και να μην φαίνονται ξεκάρφωτα... :lol:

Για να κρυψεις τετοια πραγματα ιδανικο ειναι ενα η δυο παραβαν

Εικόνα

και κανεις την δουλεια σου φτηνα και ομορφα.
Συν οτι μπορεις να τα μεταφερεις παντου
Άβαταρ μέλους
ByDeleted User 2
#688415 Ούτε που ήξερα ότι υπάρχουν τέτοια πράγματα... Παραβάν; Ενδιαφέρον... Πάω να γκουγκλάρω να δω σχέδια.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#688416 Έχει και η ΙΚΕΑ κάποια, ενώ μπορείς να φτιάξεις και δικά σου με απλό τρόπο: τυπώνεις πίνακα σε καμβά με όποιο σχέδιο θέλεις και βάζεις τους μεντεσέδες που τους πουλάνε στο ΙΚΕΑ, Leroy Merlin και φυσικά σε καταστήματα με είδη κιγκαλερίας.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#688461 Εντελώς αντιαισθητικά και το παραβάν και η συρόμενη τζαμαρία, πολύ 70ίλα :lol:
Σηκώνεις γυψοσανίδα :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#688464 Μια άλλη λύση είναι μια ωραία κουρτίνα, που θα βγει και φθηνότερα. Βάζεις ένα σύρμα από τοίχο σε τοίχο και είσαι έτοιμος. Και μπορείς να την ανοίγεις κλείνεις πανεύκολα.
https://www.leroymerlin.gr/gr/diakosmis ... m-60972954
Άβαταρ μέλους
ByDeleted User 2
#688465 Από γυψοσανίδα ξεκίνησα και έφθασα στο παραβάν... :lol:

Φήμες λένε ότι η εσωτερική γυψοσανίδα θέλει και άδεια από πολεοδομία. Ισχύει; Δεν ξέρω...

Επίσης στην ουσία η γυψοσανίδα δημιουργεί ανεξάρτητους χώρους. Κακό δεν είναι, αλλά αν κόψει την πρόσβαση σε φυσικό φως τότε θα χρειαστούν φεγγίτες ή τζαμιλίκι στην πόρτα της ώστε να περνά κάποιο φυσικό φως. Επίσης νομίζω ότι η γυψοσανίδα είναι καλή λύση για πραγματικά μεγάλους χώρους. Να κοπεί στη μέση ένα τυπικό σαλόνι διαμερίσματος με γυψοσανίδα ίσως να μην είναι καλή λύση.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted User 2
Anonymous Founder έγραψε:Μια άλλη λύση είναι μια ωραία κουρτίνα, που θα βγει και φθηνότερα. Βάζεις ένα σύρμα από τοίχο σε τοίχο και είσαι έτοιμος. Και μπορείς να την ανοίγεις κλείνεις πανεύκολα.
https://www.leroymerlin.gr/gr/diakosmis ... m-60972954

Καλή φάση! Έχω και δύο κουρτίνες μπάνιου με παπάκια και ψαράκια που είχα κερδίσει σε μία λοταρία!... :thumbsup:

Στο σαλόνι παπάκια και ψαράκια ... :s_crazy :lol:

Αστιεύομαι έτσι; Πλάκα κάνω... :s_wink
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#688470 Η κουρτίνα έχει το καλό πως την μαζεύεις πανεύκολα και δεν χρειάζεται μεγάλο μερεμέτι. Όσο το σκέφτομαι τόσο την θεωρώ την καλύτερη λύση. Τα άλλα, εκτός από το παραβάν, είναι πολύ δεσμευτικά.
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
#688472 H κουρτίνα δεν μου αρέσει καθόλου σαν λύση. :lol:

Αν τα όργανα γυμναστικής δεν θα μετακινηθούν από το σαλόνι στο κοντινό μέλλον, μήπως να σήκωνες ένα μικρό πάσο μεταξύ κυρίως σαλονιού και γυμναστηρίου;

Καταλαβαίνω οτι είναι απείρως πιο ακριβό από την κουρτίνα αλλά, στο μάτι μου τουλάχιστον, θα έδειχνε πολύ καλύτερα. :)
Άβαταρ μέλους
By glf
#688490 Εγώ πήρα ένα μεταλλικό διαχωριστικό από το ΙΚΕΑ για να κρύβει το σαλόνι στην τηλεδιάσκεψη.
Είναι βαρύ και δε διπλώνει, δε μαζεύει.
Αλλά για εδώ είναι ότι πρέπει.
Ούτε ο σκύλος δε μπορεί να το ρίξει.