Βέβαια μπορεί ένας πολίτης να μην τον σταματήσει ΠΟΤΕ η αστυνομία ή το λιμενικό (φίλος εμβολιάστηκε χθες - κοιμηθείτε ήσυχοι) και το ιδανικό είναι αυτό, αλλά ο δάσκαλος υποχρεωτικά θα δει τα παιδιά και θα βάλει ιό σε σπίτια, ο οδηγός του αστικού υποχρεωτικά θα βρίσκεται σε κλειστό χώρο με τους εργαζόμενους, αλλά γιατί να χαλάσει η πραγματικότητα την ιδεολογική μας αντίληψη;
Από το 1993 που είμαι δάσκαλος δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο, ούτε έχει χρειαστεί ποτέ να βάλω κάτω κάποιο παιδί που φτύνει και χτυπιέται και να του περάσω χειροπέδες.
Εξυπακούεται ότι δεν θα με χαλούσε καθόλου να μπουν και οι δάσκαλοι σε λίστα προτεραιότητας γιατί τώρα με το μωρό δεν σας κρύβω ότι φοβάμαι αρκετά τα μαθήματα με φυσική παρουσία. Αλλά δεν μπορώ να κοροϊδεύω τον εαυτό μου ότι έχω την ίδια έκθεση σε κίνδυνο με έναν αστυνομικό που πηγαίνει κόσμο στο κρατητήριο ξέρω ‘γώ.
Aπροπόζιτο, πολύ κρίμα να θεωρεί ένας πολίτης ότι βασικός ρόλος του αστυνομικού είναι να τον συλλαμβάνει μετά ξυλοφορτώματος.
Ove20 έγραψε:Π.χ. στην εργασία μου ο 1 στους 6 έχει εκφράσει επιθυμία να εμβολιαστεί.
Τόσο μεγάλο ποσοστό έχετε;
Μην μένεις στον μικρόκοσμο του φόρουμ.
Βγείτε έξω, κυκλοφορείστε και αφουγκραστείτε τι λέει λίγο ο κόσμος.
Γιατί να κάνει κάποιος το εμβόλιο, αφού αφορά συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες;
Εάν θέλει κάποιος να ζήσει ακούει τους γιατρούς.
< Note >
Ove20 έγραψε:η πλάκα είναι ότι εδώ μέσα μαλώνετε ποιος να το κάνει πρώτος το εμβόλιο κι έξω οι αρνητές των εμβολίων κάνουν πάρτι. Π.χ. στην εργασία μου ο 1 στους 6 έχει εκφράσει επιθυμία να εμβολιαστεί.
Σε τι τομέα είσαι;
bill33 έγραψε:Ove20 έγραψε:η πλάκα είναι ότι εδώ μέσα μαλώνετε ποιος να το κάνει πρώτος το εμβόλιο κι έξω οι αρνητές των εμβολίων κάνουν πάρτι. Π.χ. στην εργασία μου ο 1 στους 6 έχει εκφράσει επιθυμία να εμβολιαστεί.
Σε τι τομέα είσαι;
Στον τομεα των αντιεμβολιαστων
bill33 έγραψε:Ove20 έγραψε:η πλάκα είναι ότι εδώ μέσα μαλώνετε ποιος να το κάνει πρώτος το εμβόλιο κι έξω οι αρνητές των εμβολίων κάνουν πάρτι. Π.χ. στην εργασία μου ο 1 στους 6 έχει εκφράσει επιθυμία να εμβολιαστεί.
Σε τι τομέα είσαι;
Τεχνολογία.
Είναι επειδή είναι πιο εύκολα τα logistics του πράγματος... κόψτε αυτό που φουμάρετε, σας πειράζει!
Amen and a-women!

@ dimik
Ναι, κοιτα να δεις, καποιες φορες μεσα στην Ιστορια, βρεθηκαν καποιοι που ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ. Θα μου πεις οτι αυτοι που ΔΕΝ αναρωτηθηκαν ποτε , απαντουσαν για παντεσπανια και live and let live και ναιταξερουμεαυταετσιειναιτινακανομεν.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ προχώρησε με ταχύτατες διαδικασίες στην κατάρτιση, μέσα σε μία μέρα, πινάκων με τα ονόματα του προσωπικού που επιθυμεί να εμβολιαστεί με τα αδιάθετα εμβόλια σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα της χώρας.
Οι αστυνομικοί εμβολιάστηκαν με δόσεις που θα χάνονταν και το ίδιο γίνεται στις Ένοπλες Δυνάμεις, στο Πυροσβεστικό Σώμα, στο Λιμενικό, κ.λπ.».
εντάξει παίδες, καταλαβαίνω ότι triggάρεστε, αλλά έλεος κάπου...
Amen and a-women!