Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#68756 :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By gianik
#68788 Για πειτε κανα καλο site (Ελληνικο η ξενο) με καλες τιμες για ανδρικο αρωμα.. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Chris έγραψε:το κλασικό timberland που φοριέται χωρίς κάλτσες μήπως? έχω ένα τέτοιο αλλά το έχω φορέσει ελάχιστα και δεν έχω εντοπίσει κάτι, πνίξτο στο ταλκ για αρχή

το ιστιοπλοικο λες? με αυτο βρωμαγανε και τα δικα μου τα ποδια,αλλα χωρις καλτσες και καλοκαιρι δυσκολο να μην βρωμαει.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
giannik1977 έγραψε:Για πειτε κανα καλο site (Ελληνικο η ξενο) με καλες τιμες για ανδρικο αρωμα.. :hmmm:

πηγαινε σε αρωματοπωλειο για ιμιτασιον ,εχουν οτι θελεις,και ειναι καλα.Με 6-8 ευρω οτι αρωμα θελεις.Δωσε 24 ευρω και παρε 4 αρωματα.Αγορασα ενα της γυναικας που το φοραει χρονια και δεν καταλαβε διαφορα.Και κραταει,δεν χανεται η μυρωδια.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#68797 Ρε συ , οντως , η αδερφη μου δουλευει στο carrefour , στην εισοδο εχει ενα καταστημα τετοιο, μου λεει γινεται πανικος απο δουλεια...σταθερους πελατες λεει εδω κ χρονια.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
giannik1977 έγραψε:Ρε συ , οντως , η αδερφη μου δουλευει στο carrefour , στην εισοδο εχει ενα καταστημα τετοιο, μου λεει γινεται πανικος απο δουλεια...σταθερους πελατες λεει εδω κ χρονια.

η σωστη μεθοδος ειναι η παρακατω.
περνας μια φορα απο ενα τετοιο,δοκιμαζεις 4 αρωματα πανω στα χερια σου(δεξι χερι πανω,δεξι χερι απο κατω αρωμα ,το ιδιο και στο αριστερο) μετα απο 2-3 ωρες θα μυριζουν κανονικα και δεν θα μπλεκεις τις μυρωδιες μεταξυ τους,οπως δοκιμαζωντας 10 αρωματα το ενα μετα το αλλο.
Πας την επομενη και αγοραζεις αυτο/αυτα που σου αρεσουν.
Εγω εχω παρει 2 αρωματα και κρατανε 2 μερες πανω μου.Σου τα βαζουν σε μπουκαλακι με σπρευ.
Στα γυναικια φτιαχνουν και body lotion με οποιο αρωμα θες.Τις μυρωδιες δεν τις ξεχωριζεις παντως με τιποτα σε σχεση με τα γνησια.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#68808 http://www.lemontreeshop.gr/

Αυτό είναι μαγαζί αδελφού συναδέλφου. Έχω πάρει 2 κολώνιες και τις έχω αφήσει στο εξοχικό σε περίπτωση που ξεχάσω να πάρω μαζί. Μια χαρά είναι.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#68814 dimik έχεις χρησιμοποιήσει κανονικά (όχι μια σνίφα σε ένα χαρτάκι) το αντίστοιχο γνήσιο;

Αν όχι τότε μη βιάζεσαι να τα βγάλεις όμοια γιατί δεν είναι.
Αν εσένα σε καλύπτει αυτό που βάζεις πάνω σου και νιώθεις καλά, μια χαρά κάνεις και το αγοράζεις.

Στην τελική οινόπνευμα με άρωμα είναι.
Δεν είναι ιμιτασιόν Nike να σου γίνει τσαρούχι για πέταμα πάνω στο χρόνο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#68816 dimviii ρε οχι dimik.
οπως ειπα η γυναικα μου φοραει 20 χρονια το ιδιο αρωμα,δεν καταλαβε κατι με το ιμιτασιον.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
dimviii έγραψε:dimviii ρε οχι dimik.

Το πιασες τώρα;

:shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By bill33
#68835 Μόνο ίδια δεν είναι, ακόμα και το οινόπνευμα που βάζουν παίζει ρόλο . Εδώ υπάρχουν διαφορές στα made in USA και στα made in France / Italy της ίδιας εταιρίας.

ταπαταπαλκ!
Άβαταρ μέλους
By JBT
#68837 Στο ποιο;!
Άβαταρ μέλους
By dimviii
EDDIE_147 έγραψε:
dimviii έγραψε:dimviii ρε οχι dimik.

Το πιασες τώρα;

:shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :s_sarcastic

oxi δεν το επιασα :tomato: κατι δεν εχω παρακολουθησει προφανως. :oops:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#68842 Αστειεύομαι.
Απλά δεν είναι ίδια.

Τώρα δεν ξέρω ποιο είναι το γνήσιο που φόραγε η γυναίκα σου απλά έχω δει γνήσιο μαζί με αντίγραφα του και ήταν απλά καμία σχέση.
Όπως είπε και ο Bill παίζει ρόλο και το οινόπνευμα αλλά κατά βάση η ποιότητα και η περιεκτικότητα του αρώματος.

giannik τι άρωμα ψάχνεις;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#68850 Eddie δεν ειναι μια η εταιρια που βγαζει ιμιτα αρωματα.Ειναι πολλες,και σιγουρα δεν θα ειναι ολες ιδιες.