In other news.
http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro ... ataei-edo/
CPP έγραψε:Τι θεωρείτε οτι θα αλλάξει στην ελληνική αγορά αυτοκινητου και στην φορολογηση αυτών?
trident1971 έγραψε:WTF ειναι Υπουργειο Μεταναστευσης???
αεροζολ έγραψε:Σταρχιδια μου τι λεει ο Παπαδημουλης (και αν το λεει) και γιατι πρεπει να παρουμε σαν βαση τον Παπαδημουλη ? Ειναι πιο δεξιος ο Καμμενος απο Βοριδη , Γεωργιαδη , Φαηλο και μια σειρα απο αλλους ? Δεν νομιζω και δεδομενων των συθηκων δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια.
Εδω εχετε βγει τα αντισυριζαϊκα τρολ και κραζετε πριν ακομη σχηματισει κυβερνηση και πριν κανει καμια ενεργεια. Καντε το , αλλα οταν σας την πεφτουν μην προσπαθειτε να βγειτε και αποπανω.
Το 2012 συγκυβερνησαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ. Το ΠΑΣΟΚ ελεγε την ΝΔ δεξια και κλεφτες. Η ΝΔ ελεγε τους ΠΑΣΟΚους κλεφτες και καταλογιζε στο ΠΑΣΟΚ την καταστροφη της χωρας. Η ΡΗΜΑΔ ελεγε και τους δυο κλεφτες και την ΝΔ δεξια. Ειχες προβλημα με την συνεργασια ? Δεν νομιζω.
αεροζολ έγραψε:@ξμαρρ
Εγω παλι αναρωτιεμαι ποσο πολυ μιζερη ζωη εχεις εσυ και ο τσιχλας ωστε να ειστε σε σχεδον 12ωρη βαση στο φορουμζ γραφοντας μαλακιες για τον ΣΥΡΙΖΑς. Και αυτη η μιζερια βγαινει χοντρα.
Hellenic tifosi έγραψε:αεροζολ έγραψε:Σταρχιδια μου τι λεει ο Παπαδημουλης (και αν το λεει) και γιατι πρεπει να παρουμε σαν βαση τον Παπαδημουλη ? Ειναι πιο δεξιος ο Καμμενος απο Βοριδη , Γεωργιαδη , Φαηλο και μια σειρα απο αλλους ? Δεν νομιζω και δεδομενων των συθηκων δεν εχει και ιδιαιτερη σημασια.
Εδω εχετε βγει τα αντισυριζαϊκα τρολ και κραζετε πριν ακομη σχηματισει κυβερνηση και πριν κανει καμια ενεργεια. Καντε το , αλλα οταν σας την πεφτουν μην προσπαθειτε να βγειτε και αποπανω.
Το 2012 συγκυβερνησαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ. Το ΠΑΣΟΚ ελεγε την ΝΔ δεξια και κλεφτες. Η ΝΔ ελεγε τους ΠΑΣΟΚους κλεφτες και καταλογιζε στο ΠΑΣΟΚ την καταστροφη της χωρας. Η ΡΗΜΑΔ ελεγε και τους δυο κλεφτες και την ΝΔ δεξια. Ειχες προβλημα με την συνεργασια ? Δεν νομιζω.
Το τρολάρισμα με την καλόπιστη κριτική έχει τεράστια διαφορά.
Εγώ δεν έγραψα ποτέ με διάθεση τρολαρίσματος, απλώς εξέφρασα την απορία μου και μια σχετική δυσαρέσκεια - θεμιτό είναι πιστευω.
Πραγματικά ΟΛΑ είναι μια ζαριά, οι Ανεξέλεγκτοι κάλλιστα θα μπορουσαν να είναι στο "απέναντι" μπλοκ. Θα έχει ενδιαφέρον τώρα να δουμε και τις σχέσεις της Ραχήλ με τους πρώην συναδέλφους, τους οποίους κατηγόρησε με τρελές μπηχτές.
Ίδωμεν.
Κατα τα άλλα, τόσο η ανακοίνωση του Ποταμιου, όσο και της Ν.Δ ήταν τραγικές. Ας ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ρε γαμώτο πρώτα....
Τέλος, έχω την εντύπωση ότι ο Τσίπρας πήρε μακράν τον καλύτερο που είχε η ΔΗΜΑΡ (Πανουσης).
The Ace έγραψε:trident1971 έγραψε:WTF ειναι Υπουργειο Μεταναστευσης???
Κάτι μου λέει ότι θα κλαίμε και θα γελάμε με αυτό (και ότι -προφανώς- συνεπάγεται)....
Anonymous Founder έγραψε:Τι συνεπάγεται;
Hellenic tifosi έγραψε:
Τέλος, έχω την εντύπωση ότι ο Τσίπρας πήρε μακράν τον καλύτερο που είχε η ΔΗΜΑΡ (Πανουσης).
Αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ΤΖΙΜΗΣ Πανούσης
Χμ, οκ, τώρα κατάλαβα: - σε SC η διαφορά χάνεται […]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]