Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#68644 Αριστερος πρωθυπουργος με ακρο δεξιο συνεργατη και μαλιστα στο Αμυνας. Οοοοοο yes :yahoo:
Τελικα ποιος θα παει καλυτερα στη θεση του? Ιδωμεν. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
REALZEUS έγραψε:Διαφώνησε και διαφοροποιήθηκε από την ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την Ουκρανία

Η πρώτη, έστω και χαμηλής έντασης, κόντρα με την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πλέον γεγονός για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την τη Δήλωση που εξέδωσαν οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την Ουκρανία..

«Η δήλωση "Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων της ΕΕ" που δημοσιεύθηκε σήμερα, κυκλοφόρησε χωρίς να έχει ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία για την εξασφάλιση συναίνεσης των κρατών-μελών και ειδικότερα χωρίς να εξασφαλισθεί η συναίνεση της Ελλάδας. Στο πλαίσιο αυτό υπογραμμίζεται ότι δεν έχει τη συναίνεση της χώρας μας. Δυσαρέσκεια για τη μεθόδευση αυτή εκφράστηκε τόσο στο πλαίσιο τηλεφωνικής συνομιλίας του Πρωθυπουργού με την ΥΕ/ΕΕ κα Mogherini, όσο και στο κατάλληλο επίπεδο, από τη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στην ΕΕ», αναφέρει ανακοίνωση του ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Δημήτριος Τζανακόπουλος.

Προηγήθηκε η δήλωση του Ευρωπαϊκού Συμβουίου στην οποία καταδικάζεται η Ρωσία για τη συνεχή και αυξανόμενη υποστήριξη προς τους αυτονομιστές της Ανατολικής Ουκρανίας, μετά και από τον θάνατο αμάχων από τις «τυφλές» βολές πυροβολικού στη Μαριούπολη. Παράλληλα, καλούνται οι υπουργοί Εξωτερικών των «28» να εξετάσουν περαιτέρω κυρώσεις εναντίον της Μόσχας με σκοπό αυτή να κινηθεί προς την εφαρμογή της Συμφωνίας του Μινσκ.

http://www.otherside.gr/2015/01/idaniko ... ri-simera/

και το λινκ μας παει κατευθειαν στο "Οι ιδανικοί γυναικείοι σωματότυποι από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα (Video)" :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By IKE
#68646 Γεια σου ρε ΔΙΑ, edit [mod]
χαχαχαχαχαχααχ
:dizzy: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
trident1971 έγραψε:και το λινκ μας παει κατευθειαν στο "Οι ιδανικοί γυναικείοι σωματότυποι από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα (Video)"

Mix up. Αυτό πήγαινε στο Θεωρίες Συμπεριφοράς! :s_rofl
Μπήκε το σωστό λινκ.
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 27 Ιαν 2015, 18:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By IKE
#68652 Ωραία το έσωσες ΤΣΑΚΑΛΕ
Άβαταρ μέλους
By αεροζολ
j.marr έγραψε:
αεροζολ έγραψε:@τσιχλα

Αφου ο ξμαρρ μιλαει με ευκολια για ξενους κωλους , δεν θα εχει προβλημα να μιλησω και εγω για την δικη του κωλαρα. Διφγραγκα στο εκανα.

Αμα δεν έπιασες το τσιφτι περι συμπεριφοράς "πουστικιάς" (με την έννοια του ναι μεν αλλά/σχόλιο για τις κωλοτούμπες) δεν σε φταίω εγω. :lol:

Σουρ , δεν το πιασα (εννοω το αντιθετο απο αυτο που γραφω).

Τα πιο κατω ειναι αυτα που εγραψα και μου απαντησες.

j.marr έγραψε:
αεροζολ έγραψε:@τσιχλα και @ξμαρρ

Εχει πλακα να δινουν την εξουσια οι Σαμαρας , Βοριδης (ο τυπος ηθελε να ξεκινησει και "ανταρτικο" :svivhaha: ) , Αδωνις (αυτος δηλωνε οτι δεν θα την εδινε ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ) στους αριστερους και να εχει συμβαλει σ' αυτο και ο Καμμενος.

Ακομη μεγαλυτερη πλακα εχουν τα αντισυριζαϊκα τρολ/σουργελα.

Ασε τα πούστικα. :shifty: :shifty: Θα σε πάρει χαμπάρι ο υφυπουργός και δεν σε βλέπω καλά. :shifty: :shifty: :shifty:

Που εγκειται η |λογοκρισία| ? Που ειναι τα "ναι μεν αλλα" και οι "κωλοτουμπες" ? Να απαντησεις ομως . Μην αποφυγεις πουστικα.

ΥΓ Το να νομιζεις οτι εισαι εξυπνος δεν σε κανει εξυπνο. Γραφικο σε κανει.
Άβαταρ μέλους
By kacey
#68676 υπευθυνη μεταναστευτικου η τυπισσα που μεχρι και τη προηγουμενη των εκλογων ελεγε "οποιος φτανει στα συνορα και ΔΗΛΩΝΕΙ πολιτικος προσφυγας, πρεπει να θεωρειται τετοιος και να αντιμετωπιζεται αναλογα"...
Άβαταρ μέλους
By Panosss
j.marr έγραψε:Could be worst. :lol:

Μπορεί κάποιος να μεταφράσει παρακαλώ;
Άβαταρ μέλους
By 224v
#68679 Ο προεδρος του ΤΕΕ ανταμοιφθηκε καλα για την υπηρεσια που προσεφερε οταν εβγαλε το αποτελεσμα για την μελετη της αξιας του Ελληνικου!!! αξιος ο μισθος του, ασε που θα βγαζει και στο μελλον αντιστοιχα αποτελεσματα και συμβουλες στην κυβερνηση..
Άβαταρ μέλους
By j.marr
αεροζολ έγραψε:Που εγκειται η |λογοκρισία| ? Να απαντησεις ομως . Μην αποφυγεις πουστικα.

Στο οτι σε οποια αναφορά στην συνεργασία με ΑΝ.ΕΛ. αμέσως αρχίζεις τα Αδωνις, Βορίδης, Πλευρης κλπ. Ναι μεν αλλά κλπ. κλπ.

Σε αυτό αναφερόταν το "πούστικα" με το τσίφτι. Πήγα να κάνω αστείο (αποτυχημένο) με τη μεταφορική και την κυριολεκτική εννοια. Δεν είχα στο μυαλό μου σεξουαλικές συμπεριφορές όταν το έγραφα ούτε τον κώλο σου. Ο νικολοπουλος το χρησιμοποίησε κυριολεκτικά αλλα η αναφορά μου σε αυτόν ήταν το μεταφορικό. Και φυσικά μπήχτη για το με ποιους συνεργάστηκε ο συριζα.

Δεν ήταν πετυχημένο. Παμπαρακατ.
Άβαταρ μέλους
By αεροζολ
j.marr έγραψε:
αεροζολ έγραψε:Που εγκειται η |λογοκρισία| ? Να απαντησεις ομως . Μην αποφυγεις πουστικα.

Στο οτι σε οποια αναφορά στην συνεργασία με ΑΝ.ΕΛ. αμέσως αρχίζεις τα Αδωνις, Βορίδης, Πλευρης κλπ. Ναι μεν αλλά κλπ. κλπ.

Σε αυτό αναφερόταν το "πούστικα" με το τσίφτι. Πήγα να κάνω αστείο (αποτυχημένο) με τη μεταφορική και την κυριολεκτική εννοια. Δεν είχα στο μυαλό μου σεξουαλικές συμπεριφορές όταν το έγραφα ούτε τον κώλο σου. Ο νικολοπουλος το χρησιμοποίησε κυριολεκτικά αλλα η αναφορά μου σε αυτόν ήταν το μεταφορικό. Και φυσικά μπήχτη για το με ποιους συνεργάστηκε ο συριζα.

Δεν ήταν πετυχημένο. Παμπαρακατ.

Δεν καταλαβες . Δεν με απασχολει το αν ηταν μεταφορικο ή κυριολεκτικο. Απλα αντι να σου απαντησω αυτα που εγραψα στο προηγουμενο σχολιο και αυτα που γραφω πιο κατω , ειπα να σου απαντησω με το τροπο που σου απαντησα για να τελειωνει.

Ειπα οτι το να γραφουν για την συνεργασια του ΣΥΡΙΖΑς με τον Καμμενο ατομα που στηριξαν Σαμαρα , Βοριδη (ο οποιος , εκτος των αλλων , ηταν και ο πρωτος που μιλησε για τους αεροψεκασμους και κατεθεσε και επερωτηση στην Βουλη), Γεωργιαδη (δεν χρειαζεται να αναφερθω στις επερωτησεις που εχει κανει , μεχρι και για τα παιδια ιντιγκο) , Μπαλτακο , Φαηλο , Ντινοπουλο , Βουλτεψη , και πολλους αλλους και ψηφιζαν ή/και εξακολουθουν να ψηφιζουν το κομμα στο οποιο μεχρι πριν λιγο ανηκαν οι καμμενοι , ειναι το λιγοτερο καραγκιοζιλικι. Δηλαδης μιλαω για αυτους που εχουν στηριξει πολιτικες που υπηρετησαν τυποι χειροτεροι απο τον Καμμενο. Ε, ειναι καραγκιοζιλικι να μιλανε αυτοι. Δηλαδης εχει σημασια το ποιος λεει αυτο που λεει. Απλο ειναι , δεν ειναι να πεταξουμε τον πυραυλο.

Δεν ειχε εννοια να καθησω να τα γραψω γιατι ηξερα οτι θα μου απαντησεις τις πιπες που μου απαντησες (Στο οτι σε οποια αναφορά στην συνεργασία με ΑΝ.ΕΛ. αμέσως αρχίζεις τα Αδωνις, Βορίδης, Πλευρης κλπ).