j.marr έγραψε:Γλυτώσαμε τον νικολόπουλο και το μήλιο. Κάτι είναι και αυτό.
...τί λες???!!!...
...έπεσαν έξω οι πηγές πληροφόρησης σου?...
...και πάντως το παρόν, δεν είναι το μέλλον της νιότης μου!..
j.marr έγραψε:Γλυτώσαμε τον νικολόπουλο και το μήλιο. Κάτι είναι και αυτό.
Hellenic tifosi έγραψε:Εδώ θα διαφωνήσω, όσο κι αν μου είναι εξαιρετικά συμπαθής ο Σακελλαρίδης. Υποτίθεται ότι ζήτησε την ψήφο των Αθηναίων και θα παρέμενε και στα δημοτικά συμβούλια.Εφόσον αποφάσισε να κατέβει για βουλευτής (και μάλιστα εξελέγει) νομίζω ότι ήδη το θέμα του Δήμου ήταν λήξαν εδώ και καιρό. Άπαξ και τον διάλεξε ο κόσμος για βουλευτή, απόλυτα λογικό να λάβει τέτοια θέση. Αντίθετα κάτι Ευρωβουλευτίνες που άφησαν τις Βρυξέλλες για να γίνουν προεκλογικοί εκπρόσωποι τύπου μου άφησαν μακρά χειρότερη εντύπωση.
Αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης
Red Garland έγραψε:Hellenic tifosi έγραψε:Εδώ θα διαφωνήσω, όσο κι αν μου είναι εξαιρετικά συμπαθής ο Σακελλαρίδης. Υποτίθεται ότι ζήτησε την ψήφο των Αθηναίων και θα παρέμενε και στα δημοτικά συμβούλια.Εφόσον αποφάσισε να κατέβει για βουλευτής (και μάλιστα εξελέγει) νομίζω ότι ήδη το θέμα του Δήμου ήταν λήξαν εδώ και καιρό. Άπαξ και τον διάλεξε ο κόσμος για βουλευτή, απόλυτα λογικό να λάβει τέτοια θέση. Αντίθετα κάτι Ευρωβουλευτίνες που άφησαν τις Βρυξέλλες για να γίνουν προεκλογικοί εκπρόσωποι τύπου μου άφησαν μακρά χειρότερη εντύπωση.
trident1971 έγραψε:αεροζολ έγραψε:j.marr έγραψε:αεροζολ έγραψε:@τσιχλα και @ξμαρρ
Εχει πλακα να δινουν την εξουσια οι Σαμαρας , Βοριδης (ο τυπος ηθελε να ξεκινησει και "ανταρτικο") , Αδωνις (αυτος δηλωνε οτι δεν θα την εδινε ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ) στους αριστερους και να εχει συμβαλει σ' αυτο και ο Καμμενος.
Ακομη μεγαλυτερη πλακα εχουν τα αντισυριζαϊκα τρολ/σουργελα.
Ασε τα πούστικα.![]()
Θα σε πάρει χαμπάρι ο υφυπουργός και δεν σε βλέπω καλά.
![]()
![]()
Για την δικη σου τη κωλαρα να ανησυχεις
Γιατι, θα ανοιξει η Μακρονησος?
The Ace έγραψε:Αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης
Για τους μηχανικούς αναμεσά μας....
QsisVTS έγραψε:για αυτό το τύπο, το Τόσκα τι λέτε εσείς που παίζετε τα στρατιωτικά θέματα στα δάχτυλα;
λένε ότι μπήκε στο άμυνας με το ψεκασμένο
http://www.onalert.gr/stories/tethoraki ... skas/40281
αεροζολ έγραψε:Αμα δεν ανοιξει η Μακρονησος γιατι να υπαρχει ανησυχια? Για κανε το λιανα.trident1971 έγραψε:αεροζολ έγραψε:j.marr έγραψε:αεροζολ έγραψε:@τσιχλα και @ξμαρρ
Εχει πλακα να δινουν την εξουσια οι Σαμαρας , Βοριδης (ο τυπος ηθελε να ξεκινησει και "ανταρτικο") , Αδωνις (αυτος δηλωνε οτι δεν θα την εδινε ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ) στους αριστερους και να εχει συμβαλει σ' αυτο και ο Καμμενος.
Ακομη μεγαλυτερη πλακα εχουν τα αντισυριζαϊκα τρολ/σουργελα.
Ασε τα πούστικα.![]()
Θα σε πάρει χαμπάρι ο υφυπουργός και δεν σε βλέπω καλά.
![]()
![]()
Για την δικη σου τη κωλαρα να ανησυχεις
Γιατι, θα ανοιξει η Μακρονησος?
Οχι , δεν θα ανοιξει. Οπως ισως καταλαβες , η δαιμονοποιηση του ΣΥΡΙΖΑς δεν δουλεψε. Ο κοσμος εφαγε οβερντοουζ κινδυνολογιας και οχι μονο τους τα εχωνε γιατι του σπαγανε @@ , αλλα και ψηφισε ΣΥΡΙΖΑς. Συνεχιστε. Ειναι διασκεδαστικο .
vice246 έγραψε:@τριντεντ
η αρνηση γραβατας δεν ειναι στυλιστικη ιδιοτροπια….. αν θες να το δεις μεχρι εκει, γουστο σου και καπέλο σου….
Γαμάτος :lol: https://x.com/evrythngformu1a/stat[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]