Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...

Θα κάνετε το εμβόλιο?

66
63%
20
19%
3
3%
4
4%
6
6%
6
6%
Άβαταρ μέλους
By bill33
#684759 https://www.grantamedicalpractices.co.uk/

COVID-19 Vaccination Programme
Granta Medical Practices are planning to start Covid-19 vaccinations w/c 11-Jan-2021. The exact timing, however, is dependent on when we receive delivery of the vaccines.
Please note that we will be vaccinating in accordance with NHS England’s priority list. Further information on this can be found at https://www.nhs.uk/conditions/coronavir ... s-vaccine/
You will be contacted when it is your turn for the vaccination. Please make sure that we have your correct contact information. Do not contact us about booking your vaccination before then as we will not be able to help you.
You will never be asked for payment for the Covid-19 vaccination and any text message, letter or telephone call requesting payment should be ignored.
Please be assured that everyone will be vaccinated. In the meantime, continue to play your part and abide by social distancing, wearing of face masks and follow hand hygiene guidance, to stop the spread.
Thank you for your patience and understanding whilst you wait for your vaccination during this unprecedented time.
Βαζουν και το astrazeneca στο παιχνίδι οπότε θα είναι είναι πιο πολλά τα σημεία που θα μπορείς να κάνει το εμβόλιο.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Ove20 έγραψε:Kακώς βιάζονται λοιπόν οι ισραηλινοί να εμβολιαστούν.
Όχι, αντίθετα εγκληματικό είναι όσοι το καθυστερούν. Στην φάση έξαρσης του ιού που περνάμε είναι πολύ βασικό να εμβολιάσεις όσους μπορείς περισσότερους το συντομότερο. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι αυτό θέλουν να κάνουν αλλά για να γίνει πρέπει να έχεις δυνατότητες και να ξεπεράσεις περιορισμούς. Το Ισραήλ δεν ξέρω αν έχει και δυνατότητα τοπικής παραγωγής αλλά λόγω μικρής έκτασης και εξαιρετικής στρατιωτικής οργάνωσης έχει τη δυνατότητα και έχει λεφτά, γρήγορη κρατική μηχανή και διασυνδέσεις οπότε μειωμένους περιορισμούς.
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#684991 Ένα θα πω. Δεν μου έδωσαν πορτοκαλάδα...
Περιμένω τη γυναίκα μου να μου δώσει το κινητό που είναι 5g να κάνω τις κατάλληλες μετρήσεις.
Αυτοί που είναι ύποπτοι για αλλεργίες πρέπει να περιμένουν έως κ 3 ωρες και ήδη τους έχουν βρει φλέβα..
Εγώ την έκανα στα 10 λεπτά ,οι οδηγίες είναι 15,για να πάω να δουλέψω.

Να κάνω κ μια ενημέρωση.
Οι ασθενείς σε απλές κλινικές έχουν μειωθεί πολύ. Στο μισό περίπου. Στη ΜΕΘ πολύ μικρή μείωση...

Καλή δύναμη σε όλους!Εικόνα

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
dekouk έγραψε:Εμβολιάστικα σήμερα το πρωί....
Όλα καλά για την ώρα...

< Note >

Αν επιτρέπεται:

- είσαι ευπαθή ομάδα; τι ηλικία έχεις;
- είσαι σε θέση που συναναστρέφεσαι με πολύ κόσμο;

Έτυχε και έβλεπα έναν καθηγητή Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ στο πρωϊνό του Mega σήμερα που έλεγε ότι οι ασυμπτωματικοί, δηλαδή η μεγάλη μάζα, δεν υπάρχει λόγος να κάνουν το εμβόλιο, αφού για 4-5 μήνες έχουν ανοσία. Το ίδιο και ένας 15χρονος.
Όλοι οι υπόλοιποι, ας το κάνουν στην ώρα τους.

Μπορείς να δεις εδώ το απόσπασμα. Ώρα 7:20 περίπου
https://www.megatv.com/etvshows/227455/ ... -07-01-21/
Άβαταρ μέλους
By mirage
#685017 Η οδηγία για εμβολιασμό ειναι 3 μήνες μετά για άτομα που έχουν νοσησει.
Φυσικα αυτο μπορει να αλλάξει καθώς γίνεται συνεχης αξιολόγηση των δεδομένων.
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#685018 Τα δυο καλύτερα που έχω διαβάσει για το εμβόλιο:

1. Είπαν ότι όταν κάνεις το εμβόλιο σου δίνουν και μια "απόδειξη" (χαρτί) ότι εμβολιάστηκες. Είναι η εγγύηση για το τσιπάκι! :lol:
2. Τα 15' που μένει κανείς στην αίθουσα εμβολιασμού μετά το εμβόλιο είναι ο χρόνος που απαιτείται για να κατέβουν τα Windows :lol:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#685023 Στη Θράκη μου κάποιος εκ των έσω ότι δεν έγιναν εμβολιασμοί επειδή δεν ήθελε να κάνει το προσωπικό των νοσοκομείων όταν ερωτήθηκε :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By dekouk
Giuseppe Busso έγραψε:
dekouk έγραψε:Εμβολιάστικα σήμερα το πρωί....
Όλα καλά για την ώρα...

< Note >

Αν επιτρέπεται:

- είσαι ευπαθή ομάδα; τι ηλικία έχεις;
- είσαι σε θέση που συναναστρέφεσαι με πολύ κόσμο;

Έτυχε και έβλεπα έναν καθηγητή Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ στο πρωϊνό του Mega σήμερα που έλεγε ότι οι ασυμπτωματικοί, δηλαδή η μεγάλη μάζα, δεν υπάρχει λόγος να κάνουν το εμβόλιο, αφού για 4-5 μήνες έχουν ανοσία. Το ίδιο και ένας 15χρονος.
Όλοι οι υπόλοιποι, ας το κάνουν στην ώρα τους.

Μπορείς να δεις εδώ το απόσπασμα. Ώρα 7:20 περίπου
https://www.megatv.com/etvshows/227455/ ... -07-01-21/
Είμαι φυσικοθεραπευτής κ δουλεύω σε νοσοκομείο , το οποίο είναι covid. Τον τελευταίο καιρό βλέπω αρκετούς Ασθενείς covid κάθε μέρα,( εντατική κ σε κλινικές), κ μετά ασθενείς χωρίς covid. Έως τώρα έχω κάνει 7-8τεστ μετά από επαφή με επιβεβαιωμένο ασθενή covid(αρνητικά ολα,).

Στο περιβάλλον μου υπάρχουν άτομα με προβλήματα υγείας....

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#685059 Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Αν εμβολιαστείς σου δίνουν και βεβαίωση για ελεύθερη μετακίνηση πανελλαδικά ή μπα;
Κανονικά θα έπρεπε να βάζουν τσιπ για να σε σκαναρουν! Nfc κι έτσι