Μου βγάζει 403 ERROR
The request could not be satisfied.
The Amazon CloudFront distribution is configured to block access from your country. We can't connect to the server for this app or website at this time. There might be too much traffic or a configuration error. Try again later, or contact the app or website owner.
If you provide content to customers through CloudFront, you can find steps to troubleshoot and help prevent this error by reviewing the CloudFront documentation.
Generated by cloudfront (CloudFront)
Request ID: 3C_nIEL3GgwyV3Zi6O1dIz842OYgkiLjxyQZRmEF23Wc70D9e5y55w==
Ξερω ότι ανοίγει αργότερα για ραντεβού αλλά απο Ελληνική ip δείχνει το ίδιο;
< Note 10 >
mousatos έγραψε:Μετά τις 20 Ιαν για το κοινό κοινό
Ναι βρε ,εντάξει .Αλλά να δω αν λειτουργεί ως σελίδα.
mirage έγραψε:Λογικα μέσω VPN με βαση το μνμ θα είσαι ΟΚ Bill.
Σωστο. Με VPN κι Ελληνικη IP που δοκιμασα ανοιγει κανονικα, ενω με ξενη IP βγαζει το ιδιο μηνυμα με του Μπιλ.
George_Prix έγραψε:mirage έγραψε:Λογικα μέσω VPN με βαση το μνμ θα είσαι ΟΚ Bill.
Σωστο. Με VPN κι Ελληνικη IP που δοκιμασα ανοιγει κανονικα, ενω με ξενη IP βγαζει το ιδιο μηνυμα με του Μπιλ.
Για δωσε ινφο ,ποιο πρόγραμμα/σελίδα κλπ γιατι δεν έχω ιδέα απο κάτι τέτοιο.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
drdino έγραψε:Windscribe πχ, έχει δωρεάν κάποια gb τον μήνα.
Ευχαριστώ!
bill33 έγραψε:George_Prix έγραψε:mirage έγραψε:Λογικα μέσω VPN με βαση το μνμ θα είσαι ΟΚ Bill.
Για δωσε ινφο ,ποιο πρόγραμμα/σελίδα κλπ γιατι δεν έχω ιδέα απο κάτι τέτοιο.
Φιλε δεν ξερω αν υπαρχει κανενας free greek proxy server που με αλλαγες στα settings του browser μπορεις να παρεις προσωρινα Ελληνικη IP. Με ενα γκουγκλαρισμα που μολις εκανα υπαρχουν αποτελεσματα, απλα δεν τα εχω δοκιμασει.
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Ακομα και να σου κανει τη δουλεια καποιος τετοιος proxy και να ανοιξει η σελιδα, μην ξεχασεις να αλλαξεις παλι τα settings πριν επισκεφτεις οποιοδηποτε αλλο site (free=risky).
Εγω εχω 2 διαφορετικους paid VPN clients (ExpressVPN και HideMyAss). Και οι 2 αναμεσα στους 100αδες servers που διαθετουν ειχαν και Ελληνικους VPNs και η σελιδα ανοιξε κανονικα και με τους 2 clients.
drdino έγραψε:Windscribe πχ, έχει δωρεάν κάποια gb τον μήνα.
Αυτο δεν το ηξερα!
Λιγο που το κοιταξα ειδα οτι εχει και add on για το Firefox κι εφοσον ηταν γρηγορο ειπα να το τεσταρω μια:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... indscribe/
Δυστυχως απ΄οτι βλεπω ειναι ιδιο με το αλλο VPN add on (Browsec) που εχω περασει. Σου δινει μερικες χωρες free για να δοκιμασεις και να γλυκαθεις, αλλα στη free δοκιμη δε μπορεις να επιλεξεις ολες τις χωρες. Στην Ελλαδα για παραδειγμα που ειναι αναμεσα στους διαθεσιμους servers του προγραμματος σου γραφει upgrade (ωστε να μπορεις να την επιλεξεις). Δεν ξερω αν κανεις εγκατασταση τον client στο PC αν ειναι διαφορετικα τα πραγματα...