Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#683835 Την ίδια την λάμπα, πολλά τέτοια aftermarket συστήματα μπαίνουν στο κύκλωμα της λάμπας της όπισθεν.
Άβαταρ μέλους
By Geralt
drdino έγραψε:Την ίδια την λάμπα, πολλά τέτοια aftermarket συστήματα μπαίνουν στο κύκλωμα της λάμπας της όπισθεν.
Χμ σήμερα που τσεκαρα (που να σηκωθείς από το φαι) και το φως ανάβει και το μπιπ ακούγεται

Μήπως κάπου δεν κάνει καλή επαφή;
Άβαταρ μέλους
By drdino
#683989 Μπορεί να είναι η λάμπα στα τελευταία της, να μην κάνει καλή επαφή στο ντουι κλπ. Παρακολούθησέ το, πάντως είναι πολύ "απλή" η συνδεσμολογία όλων αυτών των κιτ με το αυτοκίνητο.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#684042 Στο δικό μου Corsa με επίσης αφτερμάρκετ σετ αισθητήρων εγκατεστημένων σε αντιπροσωπεία, αυτό που έχω παρατηρήσει στο κρύο της Τσεχίας είναι ότι όσο πιο κρύος ο καιρός ( από 0 έως -10 της εποχής), οι αισθητήρες χάνουν αρκετά σε ευαισθησία (χρόνο αντίδρασης) και το μπιπ "ξεθωριάζει"
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#685787 ταπα λαδιου ειναι?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#685796 την εχεις σκουπισει,η ετσι ηταν οταν την ξεβιδωσες?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#685816 δεν θα ανησυχουσα,αλλα τσεκαρισε την ξανα,οπως και του λαδιου.
Καποιες φορες τον χειμωνα,ειδικα σε αυτοκινητα που κανουν συχνα μικρες διαδρομες με κρυο κινητηρα,εμφανιζουν τετοιες ''υγρασιες''.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#685840 Σαπουνάδα είναι;Δεν είναι λογικό.Μπας και έριξε κανείς σαπουνι για τα τζάμια;
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#686351 Χθες κατά την εκκίνηση του Corsa, μου πεταξε μήνυμα "μειωμενη ισχυς κινητηρα" και μπήκε σε safe mode ενω παράλληλα άναψε και το λαμπάκι του κινητήρα. Έσβησα, το αφησα και μετα απο λίγο όλα φυσιολογικά

Το πήγα σήμερα στην αντιπροσωπεία, κούμπωσε στο διαγνωστικό και το μηνυμα λαθους αντιστοιχεί σε σφαλμα στο πεταλ γκαζιου. Μου εξήγησαν οι άνθρωποι εκεί οτι είναι ενα ποτενσιόμετρο που ρυθμίζει το ηλεκτρογκαζο. Συνηθισμενο προβλημα στα συγκεκριμένα Corsa απο οτι μου ειπαν.

Προς το παρόν έριξαν σπρέι καθαρισμού και συμφωνήσαμε να το παρακολουθήσω.
Είναι εκτός εγγύησης και σε πιθανή αντικατάσταση μου ανέφεραν 200 ευρω για ορίτζιναλ GM, 150 για ιμιτασιόν.
Καθαρά από θέμα ασφάλειας έχει νόημα να ρισκάρω να βάλω το ιμιτασιόν η καλύτερα το ορίτζιναλ ώστε να κοιμάμαι ήσυχος?
Άβαταρ μέλους
By drdino
#686353 Τι θα πει ιμιτασιόν; No name εντελώς;