Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#683804 Πάρα πολύ ωραία!
Γενναιόδωρος ο Άη Βασίλης σε πολλούς !!
Ότι καλύτερο!!!

Καλοτάξιδα σε edmond και Scotch τα εξαιρετικά οχήματά τους ! :thumbsup:

Όσο για τον Obelix .....
Την είχα μυριστεί τη δουλειά.
Μή σου πω ότι τη μαγειρέψαμε παρέα , όπως κάνουμε σε κάθε τροχοαγορά :s_biggrin
tsilis έγραψε:Ελπίζω να την τρέξουμε με τον Obelix σε κανένα regularity σαν youngtimer , αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα τον έχω αντίπαλο , αν όλα πάνε καλά :lipsealed: :
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#683805 Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Edmond, κι εμάς μας αρέσει. Γενικά το όλο πακέτο θα μπορούσε να είναι και η επιλογή μας αν το παίρναμε καινούργιο.
Το ΧΕΖ πάντως δεν το γλίτωσα ούτε εγώ

@markvag: όντως πολύ "γκάζι"

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#683808 καλοριζικο και καλοταξιδο να ειναι!
Απο τα πιο ομορφα σχεδια τα τελευταια χρονια!
Άβαταρ μέλους
By Ove20
edmond έγραψε:Καλοτάξιδο!!!
Πόσο μ' αρέσει η αισθητική του ταμπλό με το ξύλο..
:s_thumbsup

Ότι πρέπει για το ελληνικό καλοκαιρινό ήλιο. :lol:

Καλοταξιδο. Έχω πετύχει αρκετά στο δρόμο. Όλα πήγαιναν σβέλτα!!!
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
Giuseppe Busso έγραψε:Καλοτάξιδο και από εδώ

Εμείς κάναμε μπάνιο και την πέσαμε για ύπνο να αλλάξουμε χρονιά.

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#683820 Νομίζω πως τα δικά σας Λεον ,στις δικές σας εκδόσεις και χρώματα , είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει η Σεατ .
Μου αρέσουν καλύτερα από το καινούργιο
Άβαταρ μέλους
By GTS
Scotch έγραψε:Ο Άη Βασίλης ήρθε νωρίς φέτος, για πολλούς :s_gamer
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Kαλοταξιδο. Απο ιδιωτη? Κοστος; Τουλαχιστον σε αυτο το αμαξι ξερεις οτι δεν θα εχει ιστορικο ατυχηματων.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#683848 Σας ευχαριστώ όλους!

25,9, από ιδιώτη που δραστηριοποιείται σχετικά πρόσφατα και ερασιτεχνικά στην αγοραπωλησία αυτοκινήτων. Από Γερμανία το είχε αγοράσει 20, από αντιπροσωπεία της BMW. Τώρα πόσο του κόστισε για να το φέρει, άγνωστο. Κανένα 1000ρικο ενδεχομένως; Δεν έχει και τέλη ταξινόμησης. Άσχετο, απλά αναρωτιέμαι.

Ναι, λογικά ισχύει αυτό που λες για ατρακάριστο. Τώρα αν έχει βαμμένο κάτι, δεν ξέρω αν υπάρχει εξασφάλιση. Είναι σκανδαλωδώς αγρατζούνιστο πάντως :hmmm: (ακόμη και οι ζάντες δεν έχουν ούτε σημάδι)

< >
Άβαταρ μέλους
By GTS
#683853 Καλο business τα ηλεκτρικα. ΑΝ εχεις καποιον εκει να βοηθησει το κοστος να κατεβει και εκτελωνισμου μαλλον 1000ε πες 1500ε αν πρεπει να πας εκει να το φερεις.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#683855 Ο ίδιος πάει και τα ψάχνει/αγοράζει και του τα κατεβάζει νταλίκα. Είχε 2 Merc, c και e 350e, λουκουμάκια. Κι έχει κι άλλα δύο i3 αλλά με 20" ζάντες που δε νομίζω ότι είναι κατάλληλες για Ελλάδα.

< >
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#683865 Το λατρεύω το μπεζ-ξυλο-κόκκινο φωτισμό.
Ανυπομονώ να πάω από εβδομάδα για βιολογικό να δείξει περισσότερο.ΕικόναΕικόναΕικόνα

< Note 9 >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#685470 Όχι δικά μου, αλλά οικογενειακά αυτοκίνητα. Έψαχνα σήμερα φωτογραφίες και βρήκα τις κάτωθι:

Hillman Drophead, του παππού μου. Κάπου περί το 1950, στον Βόλο. Το αυτοκίνητο ήταν αγορασμένο από το Αγγλικό Γενικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης, για το Βελγικό Προξενείο Θεσσαλονίκης:

Εικόνα

H Toyota Celica του πατέρα μου - από τις πρώτες στην Ελλάδα και φερμένη από την κεντρική αντιπροσωπεία Ευρώπης των Βρυξελλών - με την μητέρα μου και μια φίλη της, το 1975, πέριξ της Θεσσαλονίκης:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#685478 MY TOYOTA IS FANTASTIC. Καγκουριά της Toyota Europe, έτσι αγοράστηκε από την αντιπροσωπεία στο Βέλγιο. :svivhaha:

Τον δεν εξωτερικό καθρέπτη τον τοποθετούσαν κατ' απαίτηση του οδηγού. Ρωτούσαν αν τον ήθελες στο φτερό (όπως στην Ιαπωνία) ή στην πόρτα. Ο πατέρας μου φυσικά τον ζήτησε στην πόρτα και τον έβαλαν να καθίσει μέσα και να τους υποδείξει το σημείο που θα ήθελε να τον βιδώσουν, σε σχέση με την θέση οδήγησης που τον βόλευε. :lol:
Άβαταρ μέλους
By georgetz
Obelix έγραψε:Το λατρεύω το μπεζ-ξυλο-κόκκινο φωτισμό.
Ανυπομονώ να πάω από εβδομάδα για βιολογικό να δείξει περισσότερο.ΕικόναΕικόναΕικόνα

< Note 9 >

το ξύλο είναι ο επιλογέας ?

μπορείς να βγάλεις και μια σε ημέρα ?