Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
bibendum έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:
Bibendum οχι τόση αντικειμενικότητα. Θα σε πιασει το έντερο σου. :)

παραδοσιακος πασοκος ειμαι εγω... αλλα με πιανει το εντερο μου με τον προεδρο Θεοδωρακη η αληθεια ειναι...

Εδώ είσαι

http://www.argiro.gr/Recipe/%CF%87%CF%8 ... E%B4%CE%B1

:s_bye :s_bye

Για να σταθώ στο σχόλιο του Μαλτέζου περί Τσίπρα.
Δεν θα λεγα ότι μιλάμε για κανά φοβερό ηγέτη, άσχετα αν το βράδυ έχει ονειρώξεις με τον Παπανδρέα.
Φάση Senna-Hamilton να ούμε... :shifty:

Απλά πρέπει να παραδεχτώ αυτό που είχα αναφέρει ξανά ότι η στρατηγική του σε όλα τα επίπεδα σε αυτές τις εκλογές ήταν υποδειγματική.
Επικοινωνιακά ήταν πολύ προσεκτικός, μάντρωσε αποτελεσματικά όλα τα κοπρόσκυλα (+κωλόχερο στη Ραχήλ), απέφυγε το τριπάκι "Η μάχη των κόσμων" που άνοιξε η ΝΔ και γενικά έκανε το Σαμαρά (επειδή το fail της ΝΔ χρεώνεται σε τεράστιο ποσοστό σε αυτόν) με τα κρεμμυδάκια.

Επί του πρακτέου θεωρώ ότι είναι πολύ έξυπνος και θα εφαρμόσει μια αρκετά έξυπνη τακτική τύπου "Βάζω φόρους αλλά ρίχνω στη σούπα και λίγη λενινάδα και όλοι είναι ευτυχισμένοι".
Θα μου πεις δεν είναι καμιά καταπληκτική πολιτική αυτό, αλλά μπροστά στο χάλι της ΝΔ θα φανεί παράδεισος στον κόσμο.

ΥΓ: (kept for future reference)
Βάζω μια καλή πιθανότητα ο ιστορικός του μέλλοντος να γράψει ότι ο Σαμαράς τα τελευταία x χρόνια είχε κάψει φλάτζα. Εννοώντας ότι κάποιο πρόβλημα υγείας πρέπει να είχε που τον είχε βαρέσει στον εγκέφαλο.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#68359 Όπου x;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#68370 Εικόνα

:( :( :( :(
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
corsair έγραψε:
:lol:

και καπως ετσι, αυτός ο τόπος παραπαίει... γιατι ευθύνη έχουν και οι πολίτες... μην γκρινιάζουμε μετά για οτι μας τύχει...

Στις δύο τελευταίες εκλογές πού υποτίθεται ότι είχα φτάσει σε μια ωριμότητα ψήφισα και η ψήφος μου ένιωσα ότι πηγέ χαμένη καθώς και ότι εξαπατήθηκα
(για να μην αναρωτιέσαι πασοκ και δημαρ ήταν)

Οπότε μπορείς να πεις ότι υπήρξα συνυπεύθυνος για το χαλι που ζησαμε και δε θα διαφωνήσω μαζί σου

Αυτή τη φορά δε θέλησα να νιώσω ότι έκανα το ίδιο λάθος. Καλώς βγήκε ο Σύριζα, αν τελικά ηταν να ψηφίσω κάτι αυτό θα ψήφιζα, αλλά αν δε μου δείξουν κάποιο έργο τη ψήφο μου δε θα την έχουν.

Δε θέλω να συνεχίσω να έχω ευθύνη για πράγματα που θα κάνουν άλλοι στο όνομά μου, χωρίς να το θέλω εγώ. Οπότε η δική μου αποχή ήταν πολύ συνειδητοποιημένη και δε τη μετανιώνω, καθώς δε νιώθω ότι κάποιος από τους υποψηφίους με εκφράζει απόλυτα με το τρόπο που θα επιθυμούσα και πάνω απο όλα δε θέλω να νιώσω ξανά ότι πιάστηκα κωτσος, πράγμα που τουλάχιστον παραδεχομαι ανοικτά ότι μου συνέβη.

Βλέπω θετικά αυτή την αλλαγή και θα τη στηρίξω μελλοντικά εφόσον δω ότι αξίζει, αλλά επειδή δε με διακατέχει η χαρά της δημοκρατίας και της ψήφου "γιατί έτσι πρέπει" και πλέον έχω μάθει να κραταω πολύ μικρό καλάθι, αυτή τη φορά αποφάσισα απλά να μείνω θεατής.

Οκ δέχομαι ότι σου κάθεται άσχημα, απλά έτσι το ένιωσα εγώ. Δε θα σταυρώσω κάποιον μόνο και μόνο γιατί πρέπει ντε και καλά να πάρω θέση. Από δω και πέρα μόνο όποιος το αξίζει. Μάζα που με σέρνουν απο δω κι από κει δε θα συνεχίσω να είμαι
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 27 Ιαν 2015, 01:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
pik. έγραψε:ταβερνιαρης....

Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#68381 Βλέπω τωρα Χατζηνικολάου και όλη την ώρα τρώγονται για την μη παραλαβή. ΟΚ, όλοι το σχολιάσαμε ως απαράδεκτο, αλλά δεν είναι δα και το νο1 θέμα που μας απασχολεί.
Άβαταρ μέλους
By manosky
Νίκος Παππάς έγραψε:
manosky έγραψε:
Πολύ ενδιαφέρον είναι το παλιό και αναπάντητο ερώτημα:

Αλλάζουν κάποια άτομα την ιστορία ή είναι απλώς θέμα χρόνου και συνθηκών να προκύψουν άτομα σαν τον Χίτλερ, τον Λένιν, τον Μάο, τον Ουάσιγκτον, τον Κεμάλ.....τον Τσίπρα κλπ?

Εγώ δεν έχω απάντηση πάντως.

Δεν πιστεύω αυτό να είναι μια πρώτη προσπάθεια για κωλοτούμπα ;;
Αν το δω και αυτό...........

Τι λες άνθρωπε;
Το σχόλιο πήγαινε στα περί Αλέξη που περπατά αγέρωχα στο νερό, καταπίνοντας αμάσητους τους δελφίνους και ρημάζοντας με το βλέμμα του τα κάστρα των εχθρών.

Για εσένα, ν' αλλάξω τη διατύπωση:
ο Τσίπρας ήταν αστέρι -όπως αναφέρθηκε- ή απλώς ωρίμασε το μήλο κι έτυχε να βρίσκεται στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή;

Γιατί, δεν πιστεύω ότι αν δεν είχε σκάσει η χρεωκοπία, θα μάζευε πάνω από +-3% ο ΣΥΡΙΖΑ, έτσι;
Άβαταρ μέλους
By kacey
Hellenic tifosi έγραψε:Το να επανέλθει ο βασικός στα 750 θα ήταν πολύ θετικό.

Το να διαγραφεί μονοκοντυλιά ο ΕΝΦΙΑ μου φαίνεται εξαιρετικα χλωμό.

Πραγματικα πιστευετε οτι επειδη καποιος θα νομοθετησει να επανελθει ο βασικος μισθος στα Χ ευρω, θα συμβει την επομενη μερα? Αυτο ειναι επιπεδου "θα τυπωσουμε 100δις ευρω"... (btw, βγηκε αυτο το ουφο?). Γιατι 400οσα ή 500οσα ειναι σημερα δεν δινουν μονο αυτοι που εχουν να δωσουν και τα υπολοιπα τα κανουν Ferrari, δινουν και πολλοι που δεν εχουν να δωσουν περισσοτερα.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
bibendum έγραψε:
@ΧΛ

Από κει και περα με τον πολεμο που εχει δεχτει απ ολους τους υπολοιπους ο Συριζα (δες γκαλοπ, δημοσιεύματα, δηλωσεις κλπ) ο Καμμενος φανταζει ο μοναδικος που μπορει να παει μαζι του χωρις να του βαζει τρικλοποδιες.
]
Θες να τα παρουμε ένα ένα;

ΝΔ --> δες διαφημιστικα σποτ
ΠΑΣΟΚ --> μεχρι πρότινος εδινε βημα στην τρομολαγνεια και μετα το γυρισε σε σταθεροτητα ο χοντρος. Εξαλλου τον χοντρο δεν τον γουσταρει κανενας
ΧΑ--> 99% φασιστες
Ποταμι --> Τους ρωτας "θα συνεργαστείτε με τον τσιπρα" και απαντανε στο τσαμικο για σταθερη ευρωπη ενώ πηραν μερος υπερ της τρομοκρατιας κατά την προεκλογικη εκστρατεια με το σποτ "Να τ αλλαξουμε χωρις να γκρεμίσουμε"
ΚΚΕ--> λεει όχι ακομα και σε πιπα από το καλυτερο μωρο...

Τι άλλο εμενα να κανει;

Sorry για την αργοπορημένη απάντηση, αλλά δεν ήμουν σπίτι απ΄το μεσημέρι.

Τι άλλο του έμενε να κάνει; Για να σκεφτούμε:

1) Να δηλώσει ότι αρνείται να σχηματίσει κυβέρνηση με ανθρώπους που είναι τεκμηριωμένα ηλίθιοι και να ξαναπάμε σε εκλογές (δεν νομίζω να κατάφερνε να σχηματίσει κανείς άλλος κυβέρνηση χωρίς το Bonus των 50 εδρών που παίρνει το πρώτο κόμμα).

2) Να καλέσει το ποτάμι για συνεργασία. Υπάρχουν περισσότερα κοινά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και βαρεμένων του Καμένου παρά με το Ποτάμι; Αν ναι... :dizzy:

3) Δεν με ενδιαφέρει τι άλλο θα μπορούσε να κάνει, δεν θα ψάχνω εγώ δικαιολογίες για τον Τσίπρα. Όταν πριν από μήνες έγραψα ότι θα συνεργαστεί με τους ΑΝΕΛ, διαβάσαμε απαντήσεις μελών του forum που εξηγούσαν με αγανάκτηση και σαρκασμό ότι συνεργασία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ υπάρχει και θα υπάρξει μόνο στην φαντασία μου.

Τώρα έχουμε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Ελπίζω να μην επιβεβαιωθώ και για άλλα πράγματα όπως έξοδο από την Ευρωζώνη.
Στον λόγο της τιμής μου, εύχομαι να αποδειχτεί ότι αυτή τη φορά έκανα λάθος.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
kacey έγραψε:
Hellenic tifosi έγραψε:Το να επανέλθει ο βασικός στα 750 θα ήταν πολύ θετικό.

Το να διαγραφεί μονοκοντυλιά ο ΕΝΦΙΑ μου φαίνεται εξαιρετικα χλωμό.

Πραγματικα πιστευετε οτι επειδη καποιος θα νομοθετησει να επανελθει ο βασικος μισθος στα Χ ευρω, θα συμβει την επομενη μερα? Αυτο ειναι επιπεδου "θα τυπωσουμε 100δις ευρω"... (btw, βγηκε αυτο το ουφο?). Γιατι 400οσα ή 500οσα ειναι σημερα δεν δινουν μονο αυτοι που εχουν να δωσουν και τα υπολοιπα τα κανουν Ferrari, δινουν και πολλοι που δεν εχουν να δωσουν περισσοτερα.
αυτό το ούφο βγήκε πρώτο κ με διαφορά στην Κοζάνη...
Κατα το πρώτο θέμα ήταν η καλύτερη μεταγραφή του σύριζα...

Φαντάσου πόσα ούφο υπάρχουν που την ψήφισαν...

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#68399 Έχει καταλάβει κάποιος τι πολιτική πρεσβεύει το Ποτάμι; Γιατί εγώ δεν έχω καταλάβει, ο Τσίπρας μάλλον δεν κατάλαβε, ο Θεοδωράκης ακόμη το ψάχνει...
Άρα, πως βγαίνει πως θα ήταν καλύτερο για συνεργασία από τους Ψεκασμένους Έλληνες; Οι τελευταίοι τουλάχιστον, στο βασικό ζήτημα του μνημονίου, συμφωνούν με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Από όλους τους πιθανούς συνεργάτες, ο Καμμένος -τρελαίνομαι που το λέω, αλλά έτσι είναι- ήταν ο πιο αξιόπιστος και σταθερός.
Ή θα συνεργαζόταν μαζί του, ή θα πήγαινε σε εκλογές. Το τελευταίο, τι νόημα θα είχε;
Θα άλλαζε κάτι;