bibendum έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:
Bibendum οχι τόση αντικειμενικότητα. Θα σε πιασει το έντερο σου.
παραδοσιακος πασοκος ειμαι εγω... αλλα με πιανει το εντερο μου με τον προεδρο Θεοδωρακη η αληθεια ειναι...
Εδώ είσαι
http://www.argiro.gr/Recipe/%CF%87%CF%8 ... E%B4%CE%B1
Για να σταθώ στο σχόλιο του Μαλτέζου περί Τσίπρα.
Δεν θα λεγα ότι μιλάμε για κανά φοβερό ηγέτη, άσχετα αν το βράδυ έχει ονειρώξεις με τον Παπανδρέα.
Φάση Senna-Hamilton να ούμε...
Απλά πρέπει να παραδεχτώ αυτό που είχα αναφέρει ξανά ότι η στρατηγική του σε όλα τα επίπεδα σε αυτές τις εκλογές ήταν υποδειγματική.
Επικοινωνιακά ήταν πολύ προσεκτικός, μάντρωσε αποτελεσματικά όλα τα κοπρόσκυλα (+κωλόχερο στη Ραχήλ), απέφυγε το τριπάκι "Η μάχη των κόσμων" που άνοιξε η ΝΔ και γενικά έκανε το Σαμαρά (επειδή το fail της ΝΔ χρεώνεται σε τεράστιο ποσοστό σε αυτόν) με τα κρεμμυδάκια.
Επί του πρακτέου θεωρώ ότι είναι πολύ έξυπνος και θα εφαρμόσει μια αρκετά έξυπνη τακτική τύπου "Βάζω φόρους αλλά ρίχνω στη σούπα και λίγη λενινάδα και όλοι είναι ευτυχισμένοι".
Θα μου πεις δεν είναι καμιά καταπληκτική πολιτική αυτό, αλλά μπροστά στο χάλι της ΝΔ θα φανεί παράδεισος στον κόσμο.
ΥΓ: (kept for future reference)
Βάζω μια καλή πιθανότητα ο ιστορικός του μέλλοντος να γράψει ότι ο Σαμαράς τα τελευταία x χρόνια είχε κάψει φλάτζα. Εννοώντας ότι κάποιο πρόβλημα υγείας πρέπει να είχε που τον είχε βαρέσει στον εγκέφαλο.