glf έγραψε:Και γω έπιασα επιδιόρθωση πάλι στα μπετά. Κάτω από ένα μπαλκόνι έκανε ράγισμα ο σοβάς.
Το σκάβω και βλέπω φυσικά σκουριασμένο οπλισμό στην... επιφάνεια της πλάκας.. .
το ιδιο θεμα εχω στο σπιτι στο χωριο.Πως κοστολογειται μια τετοια επισκευη?
dimviii έγραψε:το ιδιο θεμα εχω στο σπιτι στο χωριο.Πως κοστολογειται μια τετοια επισκευη?
Δεν έχω την παραμικρή ιδέα, μόνος τα κάνω.
< Note >
Σε δραπανοκατσαβιδο μπαταρίας που μπαινουμε;;;;
(Εκτός από Lidl , θα έχω φυσικά τον νου μου κ σε αυτο..)
gianik έγραψε:@ dimv8 allert![]()
Σε δραπανοκατσαβιδο μπαταρίας που μπαινουμε;;;;![]()
καλυτερο value for money απο τα Λιντλ δεν θα βρεις για ερασιτεχνικη χρηση.
Περιμενε.
dimviii έγραψε:gianik έγραψε:@ dimv8 allert![]()
Σε δραπανοκατσαβιδο μπαταρίας που μπαινουμε;;;;![]()
καλυτερο value for money απο τα Λιντλ δεν θα βρεις για ερασιτεχνικη χρηση.
Περιμενε.

Το έχει με το νέο έτος, click away
< >

Βρισκόμαστε σε αναζήτηση τζακιού - η μάλλον σωστότερα, κασέτας. Το τζάκι δε θα χρησιμοποιηθεί ουσιαστικά για θέρμανση, απλά θέλουμε να ειναι κλειστό για να μην καπνίζει το σπίτι, και δεν πρόκειται να χρησιμοποιείται συχνά. Συνεπώς δεν θέλουμε κάτι εξτριμ, και προσανατολιζόμαστε σε φθηνή λύση.
Το χτίσιμο του γύρω γύρω δεν εχει γινει ακόμα, συνεπώς υπάρχει ευελιξία σε διαστάσεις, μοναδική δέσμευση ειναι το να ειναι γωνιακο με τζάμι εμπρος και δεξιά.
Εχουμε καμία πρόταση; Βλέπω άπειρα πράγματα στο ιντερνετ αλλά είμαι λίγο χαμένος.
Με την κασέτα πώς θα ψήνεις λουκάνικα; ;)
My Flickr
Γνώμη μου, για την χρήση που προσανατολίζεσαι, δεν χρειάζεται να το ψάχνεις τόσο πολύ. Βάλε μια φθηνή κασέτα και τέλος.
Κι εγώ όταν ήμουν στην θέση σου έκανα το ίδιο. Και ένα χρόνο τώρα δεν το έχω ανάψει καθόλου, άρα καλά έκανα!
Τα ενεργειακά εξάλλου δεν έχουν την χάρη των άλλων (ούτε και τα μειονεκτήματά τους βέβαια. ..) . Οπότε, νομίζω πως δεν χρειάζεται να παιδευτείς τόσο.
Προφανώς η λύση της κασέτας είναι απείρως καλύτερη. Συν την μικρότερη πιθανότητα να πάει κάτι στραβά με τον μάστορα.
< Note >