Hellenic tifosi έγραψε:
--> Να βελτιωθεί η ψυχολογία. Ακόμα και χωρίς ουσιαστική αυξομείωση των οικονομικών ενός νοικοκυριού, αρκεί η βελτίωση/ή η επειδείνωση της ψυχολογίας για να αλλάξουν άρδην οι συνήθειες!
το θέμα είναι πόσο θα κρατήσει αυτή η βελτιωμένη ψυχολογία..
με τη ΝΔ βέβαια η ψυχολογία ήταν όσο πιο σάπια γινόταν και όπως μου έλεγε και ένας τύπος αλλοδαπός/μετανάστης χρόνια στην ελλάδα που παρακολουθεί εμάς τους έλληνες να ψηφίζουμε:
"σου λένε, θα σε γ@μήσω, θα σε γ@μήσω, θα σε γ@μήσω.., ε πόσο να αντέξεις κι εσύ; σηκώνεσαι του ρίχνεις μια μπουνιά και του λες άντε γ@μήσου εσύ! "
αυτή ήταν η ψυχολογία των ψηφοφόρων, η νέα δημοκρατία απλά έριχνε πούτσες στο κόσμο και σαν αντάλλαγμα του υποσχόταν να μη τα χάσει όλα ενώ σιγά σιγά τον πήδαγε
ποια ήταν η οικονομική της πολιτική, να τρώμε τα λίπη μας και να φυτοζωούμε;
πόσο να αντέξει κανείς αυτή τη ψυχολογία, ειδικά ο άνεργος ή ο χαμηλόμισθος
γιατί κι άλλοι κλαίγονταν, αλλά κλαίγονταν για να κλαίγονται, αυτοί είναι τα "φυτά" της τάξης που γλείφουν το δάσκαλο παρόλο που θα τους τιμωρήσει όλους για να έχουν όσο το δυνατόν την εύνοια του, αλλά @@ εύνοια είχαν και αυτοί.
με εξαίρεση για πολύ συγκεκριμένους τύπους αυτή η συνταγή ήταν καταστροφή
ο τσίπρας θα φανεί τι θα κάνει.. εγώ προσωπικά δεν περιμένω πολλά για αυτό και την κυριακή κάθισα και κοιμήθηκα. αν όμως κάνει έστω και το 1/3 και δείξει τη σωστή διάθεση στις επόμενες εκλογές θα είμαι από τις 7:00 να τον ψηφίσω