George_Prix έγραψε:Επιταξη στα καναλια πρεπει να κανει η κυβερνηση, οπως στις ιδιωτικες κλινικες.
George_Prix έγραψε:Επιταξη στα καναλια πρεπει να κανει η κυβερνηση, οπως στις ιδιωτικες κλινικες.
ArrowsFA1 έγραψε:και τα 230.000 που θέλαν οι γιατροί του Παπανικολάου για την εξέλιξη του φαρμάκου ήδη από τον Μάρτιο..."σιγά το budget" είναι για το κράτος.........αλλά δεν δόθηκαν ποτέ...
KiloMeater έγραψε:το περιεργο ποιο ειναι ; πιστευεις οτι δε χρειαζεται μια καμπανια ενημερωσης για τον εμβολιασμο;

KiloMeater έγραψε:Έκοψε ενα κονδύλι για να αντιμετωπίσει ενα μεγάλο ρίσκο , αυτό του μη μαζικού εμβολιασμού, και κάτι έγινε ..εδώ παίζονται δις ανάλογα το ποτέ θα ξεκινήσει η οικονομία πάλι...σιγά το budget .
Η εναλλακτική περί επιταξεως ειναι αστεία ..δεν τα αφήνεις στην τύχη αυτα , αν και ποτέ θελήσουν τα Media να φτιάξουν σποτάκια και να τα προβάλουν .
markvag έγραψε:KiloMeater έγραψε:το περιεργο ποιο ειναι ; πιστευεις οτι δε χρειαζεται μια καμπανια ενημερωσης για τον εμβολιασμο;
Υπάρχουν νομικά εργαλεία για τα κανάλια να προβάλλουν τα μηνύματα αυτά δωρεάν, όπως και έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν.
Απλά τότε ενδέχεται η Μαρέβα να χάσει κάτι από την κομψότητά της και εν τέλει να ανακαλύψουμε ότι το πρόβλημά μας δεν είναι αν ο Τσίπρας έφαγε 2,5 κιλά μπαρμπούνια σε παραλιακή ταβέρνα τον Αύγουστο του 2017.
Για να μην αναφέρουμε πως τα χρήματα αυτά μπορούν να δοθούν σε άλλα πράγματα πολύ πιο άμεσα και σοβαρά, όπως πχ στην αγορά προστατευτικού εξοπλισμού για τα νοσοκομεία, τόσο για το δεύτερο κύμα που υποχωρεί σιγά σιγά, όσο και για προετοιμασία για το τρίτο κύμα που έρχεται τον Ιανουάριο - Φεβρουάριο.
EDDIE_147 έγραψε:Ακόμα και χωρίς ινσαιντ ινφο είναι δεδομένο ότι το ποσό αυτό αφορά τις σιχαμενες βρωμιες της σιχαμενης χούντας.
Απλά μια διευκρίνιση --> δεν χρειάζεται μόνο """επίταξη""" του διαφημιστικού χρόνου απ' τα κανάλια.
Θα έπρεπε να """επιτάξουν""" και μια διαφημιστική, μια εταιρεία παραγωγής και μια εταιρεία που αγοράζει διαφημιστικό χρόνο σε τηλεόραση και ίντερνετς.
Εναλλακτικά κάμερα κινητού και Κικίλιας - Τσιοδρας με περούκες α λα ΑΜΑΝ να κάνουν σκετσάκι.
KiloMeater έγραψε:Συμφωνώ γιατί δεν βλέπω τα κανάλια
Όμως όποιον και να έβαζες να διαχειριστεί τον εμβολιασμό λογικά θα είχε κάποιο reach out campaign με το αντίστοιχοι κόστος, ίσα ίσα που αν δεν είχε και καμία πρόβλεψη θα το έλεγες και poor management.
Μέχρι εκεί , δεν προτίθεμαι να υπερασπίσω καμία κυβέρνηση κτλ
Είναι αυτό που λέμε, έφυγε νύχτα https://up[…]
Είναι τρελό! Σκέψου το: Για να κρατήσεις δύο[…]