Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
#680857 Δεν γράφω υστερόγραφο στο παραπάνω ποστ γιατί είναι σοβαρό ,θέλω να μείνω στο συνομωσιλογικό τώρα δεν μπορώ να μην το πω .
Μα είναι όνομα αυτό που εχει η υπηρεσία που ερευνά τα UAP , Advanced Aerospace Threat Identification Programe πολύ ανησυχητικό, σκοτεινό το βρίσκω και εσείς που ξέρετε καλά αγγλικά το Advanced παει στο πρόγραμμα ή στην αεροδιαστημική απειλή , εχει σημασία για πείτε...γιατί αν είναι προηγμένη αεροδιαστημική απειλή προσπαθώ να καταλάβω απο ποιους, τους Κινέζους :thumbsdown: ή τους Ρώσους :svivhaha: ... :whistlink:

https://www.nytimes.com/2017/12/16/us/p ... -reid.html
Άβαταρ μέλους
By markvag
MONMAN έγραψε:https://www.thedrive.com/the-war-zone/33179/navy-officially-releases-infamous-ufo-videos

Εδώ υπάρχει ενα στοιχείο και είναι μόνο στοιχείο όχι απόδειξη , της ύπαρξης UAP ,Unidentified Aerial Phenomena όπως εχει αλλάξει ο χαρακτηρισμός πλέον απο το αμερικάνικο ναυτικό .

Τα τρία βίντεο "FLIR," "GO FAST," και "GIMBAL" είναι αυθεντικά ,τραβηγμένα απο F-18 . Αν ήταν η μαρτυρία μόνο του πιλότου τότε θα μπορούσαμε να μιλάμε για διάφορα αλλα εδώ έχουμε στοιχεία απο τους αισθητήρες του αεροσκάφους.

https://www.nytimes.com/2019/05/26/us/p ... ilots.html

οτι και να είναι αψηφά τους νόμους της φυσικής (που ξέρουμε τουλάχιστον) αλλα μπορεί να είναι και γήινο άλλωστε εχει ξαναγίνει με τα διάφορα stealth προγράμματα των ΗΠΑ της δεκαετίας του ' 70 ... αλλα βρε παιδί μου να είναι τόσο μπροστά οι Αμερικάνοι :hmmm:

Επειδή "It's NEVER Aliens"

Untill it is :ninja:

προτείνω 2 βιντεάκια:

Με τη σωστή γωνία πάρα πολλά πράγματα μπορεί να φανούν περίεργα! :s_wink

Πχ, πριν λίγο καιρό, επιστρέφοντας από τη δουλειά, την ώρα που έδυε ο ήλιος, είχα από τ' αριστερά μου το φεγγάρι που ανέτειλε και δεξιά μου τον ήλιο που έδυε. Το φεγγάρι ίσα που είχε ξεμυτίσει πάνω από κάτι λίγα σύννεφα που είχε χαμηλά στην ανατολή. Και έτσι όπως έπεφτε το φως του ήλιου που έδυε, μα τον Τουτατή, φαινόταν σαν ένα τεράστιο μεταλλικό ημικύκλιο που αντανακλούσε το φως του ήλιου. Οι πρώτες μου σκέψεις ήταν φυσικά "Ε, λογικό, αυτό έμεινε για το 2020" και "είχαν δίκιο τα b-movies των '50s, οι ιπτάμενοι δίσκοι όντως είναι από ανοξείδωτη λαμαρίνα", αλλά εν τέλει ήταν απλά το φεγγάρι (νομίζω :ninja: ). Ο καθένας μπορεί να μπερδευτεί. Το ναυτικό δεν είπε πως είναι εξωγήινοι, είπε απλά πως δημοσιεύουμε αυτά τα βίντεο, πρακτικά γιατί έχουν ήδη δημοσιευτεί και δεν θέλουμε ο καθένας να πετάει την παπαριά του.

Ξαναλέω, ένα κακό βίντεο, που πολύ εύκολα μπορεί ένας παπάρας στο youtube να εξηγήσει με πολύ πειστικό τρόπο και να αποδείξει με αρκετή βεβαιότητα ότι είναι απλά μία πάπια και όχι εξωγήινοι, δεν είναι ούτε καν ένδειξη.

Εάν υπάρχει τέτοιου μεγέθους ύπαρξη στη γη (συνεργασία με παραπάνω από μία κυβερνήσεις, μεταφορά τεχνολογίας, συχνές επισκέψεις, κτλ) θα περίμενα πολύ περισσότερα.

Το πάνω άρθρο των NyTimes δεν φαίνεται, έχει paywall.
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
#681070 https://www.youtube.com/watch?v=M9NhOKy2K80

Αυτός ήταν πρώην πιλότος για το πρώτο βίντεο λεει οτι είναι μάλλον drone για το δεύτερο τζούφιο και για το τρίτο πάλι drone.
Εχει πολύ ωραία και κατανοητή επεξήγηση για το τι βλέπουμε και τι σημαίνουν τα διάφορα γραφικά .

Τα busted βίντεο που έβαλε ο markvag καλά και άγια αλλα η φωνή του τύπου εχει κατι σαρκαστικό δεν μου άρεσε επίσης που το πολιτικοποιεί δείχνοντας συνέχεια τη χαζόφατσα :svivhaha: του παρουσιαστή των fox news , γιατί ρε φίλε να τα δείχνεις απο την πλατφόρμα των fox news δείξτα απο την πηγή χάνεις σε υπόληψη όσο έξυπνος και να είσαι.

Τώρα εγείρετε το ερώτημα γιατί το Πεντάγωνο οταν τα αποδέσμευσε δεν είπε οτι είναι πουλιά να τελειώνει το πράγμα και το αφήνει φλου, ενας τυχαίος youtuber τα αποδομεί "εύκολα " και με απλή γεωμετρία παρακαλώ , δεν είχαν τεχνικούς να τους έβαζαν να τα ελέγξουν και όταν τα δίναν να είχαν και την εξήγηση;
Τελευταία επεξεργασία από MONMAN και 16 Δεκ 2020, 18:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By markvag
#681077 Προφανώς και το πεντάγωνο είχε τεχνικούς και φυσικά δεν είπε ποτέ ότι είναι εξωγήινοι... :lol: Όπως είπα, τα βίντεο δόθηκαν στη δημοσιότητα από το πεντάγωνο, γιατί είχαν ήδη διαρρεύσει, οπότε δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο. Drone ή πάπια, το όχημα του ΕΤ πάντως δεν είναι...

Αλλά εντάξει, όποιος θέλει μπορεί να πιστεύει πως οι CIA και η Μοσάντ έχουν ανοιχτή γραμμή με τον ΕΤ στον Σείριο και πως ιπτάμενοι δίσκοι κόβουν βόλτες πάνω από τη θάλασσα αγνοώντας τους νόμους της φύσης, ποιος είμαι εγώ να το χαλάσω;;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#681082 ΜΟΝΙΜΑΝ, υπάρχει μία παροιμία, "άμα το' χει η κουτρα σου να κατεβάζει ψείρες". Που σημαίνει ότι αν θες να πιστεύεις σε κάτι δεν θα σου αλλάξει γνώμη κανείς.

Η γνώμη μου αν την θες είναι πως αν υπάρχει εξωγήινος πολιτισμός και έρθει σε επαφή, θα μας επιφυλάξει την μοίρα που επιφυλαξαμε εμείς σε όσους ιθαγενείς πολιτισμούς συναντήσαμε. Τους εξαφανίσαμε.

Από το Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
Νίκος Παππάς έγραψε:ΜΟΝΙΜΑΝ... είναι πως αν υπάρχει εξωγήινος πολιτισμός και έρθει σε επαφή, θα μας επιφυλάξει την μοίρα που επιφυλαξαμε εμείς σε όσους ιθαγενείς πολιτισμούς συναντήσαμε. Τους εξαφανίσαμε.

Από το Redmi Note 8 Pro

και γ@μ@ τις πάσες μου δίνεις και εχεις δει τα προηγούμενα μου ποστ και επειδή μου αρέσει το σκεπτικό σου και θέλω να διατηρήσω την συνομωσιολογία του τοπικού

https://en.wikipedia.org/wiki/Nike_Zeus

εχει πολύ παρασκήνιο και θεωρία , περίεργη θεωρία όπως πχ

αναχαίτηση πολλαπλών εισερχόμενων αντικειμένων στην ατμόσφαιρα με terminal speed 26.000 km/h την δεκαετία του ΄50 ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ !! Υποτίθεται για ICBM των Σοβιετικών και των Κινέζων ...ΝΑΙ ΚΑΛΑ :lol: !
κάποιοι υποστηρίζουν πως οι συνομιλίες που είχε ο Αιζενχάουερ δεν πήγαιναν καλά ....ξέρετε με ποιους.

Δείτε τις φάτσες τώρα των θεωρητικών ο Herbert Frank York και ο Hans Albrecht Bethe σίγουρα κατάσκοποι των...άλλων , δεν γίνεται είναι δαπανηρό μπλα μπλα , ο Dan Flood όμως πρέπει να είναι ο σωτήρας της ανθρωπότητας μόνο με το μουστάκι πούλησε πολύ τρέλα και οι άλλοι μαζεύτηκαν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στον πολιτισμό τους η τρέλα είναι ιερή :s_crazy

τελικά κάτι έφτιαξαν και έκαναν και επίδειξη εκεί που έπρεπε, φυσικά είχαν πυρηνικές κεφαλές :metalo: και οι δοκιμές μετα το 1963 ήταν όλες πετυχημένες ...καλά οι υπολογιστές τότε λυχνίες κενού δεν είχαν; :hmmm: ...αλλά ξέχασα δεν είχαν windows :svivhaha: ΑΡΑ δούλευαν !

Απο αξιόπιστες πηγές οι...άλλοι ξαναγύρισαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αλλα με μια προϋπόθεση δεν ήθελαν τον Κέννεντυ :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By markvag
lazarefa έγραψε:Ray Kurzweil: Humans will be hybrids by 2030

https://money.cnn.com/2015/06/03/techno ... index.html

Βέβαια, αυτό δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, είναι πρόβλεψη από έναν τύπο που έχει κάνει πολλές πετυχημένες προβλέψεις στο μέλλον.

Και κατά μία έννοια είμαστε ήδη σε κάποιον (πολύ μικρό) βαθμό, από τη στιγμή που έχουμε μονίμως στο χέρι μας μία συσκευή τεχνητής αναβάθμισης (ή υποβάθμισης, είναι λίγο περίεργο μερικές φορές :lol: ) των νοητικών μας ικανοτήτων, όπως μνήμη, ικανότητα υπολογισμών, κτλ... Αν "αύριο" αυτή η συσκευή μετατραπεί σε κάποιας μορφής εμφύτευμα δεν θα ήταν και τόσο μεγάλη αλλαγή. Δεν λέω αν θα ήταν θετική ή αρνητική εξέλιξη, ειλικρινά δεν έχω άποψη, απλά λέω πως η αλλαγή μέχρι ενός σημείου είναι θέμα οπτικής γωνίας και αντίληψης. Και δεν νομίζω ότι η πορεία είναι αντιστρέψιμη. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#683081 Και φυσικά στα άρθρα του Facebook περί εμβολιασμού του Μητσοτάκη ξεκίνησαν τα σχόλια όπως αναμενοταν ότι εμβολιαστηκε με νερό ...Δεν υπάρχει σωτηρία

Xperia 5ii
Άβαταρ μέλους
By markvag
#683089 Να πούμε στον Bill Gates να πατήσει Ctrl + Alt + Del να δούμε αν θα γίνει κάτι. :hmmm:

Ελπίζω πάντως το τσιπάκι να έχει όλα τα update, βαριέμαι τη διαδικασία του restart κάθε τρεις και λίγο.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
markvag έγραψε:Να πούμε στον Bill Gates να πατήσει Ctrl + Alt + Del να δούμε αν θα γίνει κάτι. :hmmm:

Ελπίζω πάντως το τσιπάκι να έχει όλα τα update, βαριέμαι τη διαδικασία του restart κάθε τρεις και λίγο.
Εγώ δεν ξέρω αν μετά την εγκατάσταση πρέπει να κάνω ,reset για να κάτσει καλά η καινούργια έκδοση

Xperia 5ii
Άβαταρ μέλους
By lazarefa
#683194 Εφόσον ισχύει το δημοσίευμα, σε λίγο καιρό θα είμαστε όλοι ψεκασμένοι και με τη βούλα, από τον Σωτήρα Bill Gates (κι όχι μόνο ο Π. Καμμένος, η Ρ. Μακρή, ο Μαυραγάνης κλπ).

Αυτό είναι το νέο μεγάλο σχέδιο που χρηματοδοτεί ο Μπιλ Γκέιτς για τον πλανήτη μετά τον παγκόσμιο εμβολιασμό

https://www.pronews.gr/perivallon/fysi/ ... on-planiti