- 23 Δεκ 2020, 01:27
KiloMeater έγραψε:Μπα παράπονο δεν έχω, είναι ότι έψαχνα
Ναι είvαι το σωστό για αυτό που ήθελες και θα το χαρείς κι άλλο με το running pod. Τρομερή αριθμολαγνεία. Αξίζει να παρακολουθείς το πάνω κάτω και το χρόνο επαφής με το έδαφος και να προσπαθείς να τα μειώσεις.
Πρώτο βήμα πρέπει να αυξήσεις το cadence. 161 είναι πολύ λίγο για την ταχύτητα που πας, όταν πιάσω την ταχύτητά σου είμαι πάνω από 180.
Τα κουμπιά κι εγώ τα φοβόμουνα μετά από την οθόνη αφής του vivoactive 3 αλλά και τα συνηθίζεις γρήγορα και προσφέρουν ασφάλεια-σιγουριά, χωρίς ατυχήματα, καλύτερο έλεγχο σε όλες τις συνθήκες (βροχή, θάλασσα, γάντια) και ταχύτητα.
Καλό ψάξιμο στα άπειρα μενού και υπομενού... και καλές δωρεάν επιλογές από το store της Garmin.
Εγώ έπαθα μια τρομάρα με το δικό μου Garmin fenix 5s plus. Τελείωσε η μπαταρία, ακριβώς μόλις έφτασα στο σπίτι κι έσβησε και μετά δεν άναβε κανονικά. Έβγαζε το τριγωνάκι και μια σελίδα τίτλων της Garmin και τίποτα. Σβήσιμο με το ζόρι πάλι τίποτα. Φοβόμουνα ότι το μπρίκιασα. Ευτυχώς βρήκα κάτι που λέγεται test mode (πατάς ταυτόχρονα 4 κουμπιά και τα αφήνεις ένα ένα ή κάτι τέτοιο). Είχε διάφορες σελίδες με περίεργα κόλπα. Όλα καλά ευτυχώς.
aka onyx !