Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
#681552 Εγώ με το αδερφάκι του το honor magic watch 2 έχω βολεύτει με το σκούρο πράσινο λουράκι .Εικόνα

< Note 10 >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#681820 Ξαναβαλα το δικό του για την καθημερινότητα και το μπρασελέ θα το έχω για τις εξόδους. Λέω να πάρω και κάνα δερμάτινο. Δεν ξέρω για σιλικόνης γιατί με ψιλοενοχλουσε στο band
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#682202 Εβρεχε ολη μερα σημερα, εκοψε τωρα πριν λιγο και ορμησα να δοκιμασω ενα τρεξιματακι με τον νεο garmin forerunner 245

αυτα ειναι !
ειναι οτι ακριβως ηθελα ... γυρισα και καθομαι και χαζευω ποση ωρα τα στατιστικα στο web dashboard
ατελειωτα στοιχεια που θελουν μελετη , και αυριο που μου ερχεται και το running dynamics pod , προβλεπεται μερισσοτερη μελετη .
Δεν ξερω αν θυμαται κανεις που εγραφα ποση ωρα ειχα ξοδεψει προσπαθωντας να συνδεσω ενα cadence sensor του ποδηλατου με το strava παλια.... πηγα στο ποδηλατο εκανα μιση στροφη τα πεταλια να ξυπνησει ο σενσορας και τσοοοουπ αμεσα συνδεθηκε με το ρολοι
τα κουμπακια προβλεπονται μεγαλη ευκολια ειδικα με το ποδηλατο, τερμα το σταματα να βγαλεις τα γαντια για να πατησσεις κατι....

παιζει να ειναι και απο τις καλυτερες αγορες μου τελευταια
Άβαταρ μέλους
By mirage
#682213 Ε, ας αγόραζες το 945 να είσαι πιο κοντά και με extra features.
Για το design θα διαφωνήσω βεβαια αλλα τεσπα.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
KiloMeater έγραψε:Μπα παράπονο δεν έχω, είναι ότι έψαχνα
Ναι είvαι το σωστό για αυτό που ήθελες και θα το χαρείς κι άλλο με το running pod. Τρομερή αριθμολαγνεία. Αξίζει να παρακολουθείς το πάνω κάτω και το χρόνο επαφής με το έδαφος και να προσπαθείς να τα μειώσεις.
Πρώτο βήμα πρέπει να αυξήσεις το cadence. 161 είναι πολύ λίγο για την ταχύτητα που πας, όταν πιάσω την ταχύτητά σου είμαι πάνω από 180.
Τα κουμπιά κι εγώ τα φοβόμουνα μετά από την οθόνη αφής του vivoactive 3 αλλά και τα συνηθίζεις γρήγορα και προσφέρουν ασφάλεια-σιγουριά, χωρίς ατυχήματα, καλύτερο έλεγχο σε όλες τις συνθήκες (βροχή, θάλασσα, γάντια) και ταχύτητα.
Καλό ψάξιμο στα άπειρα μενού και υπομενού... και καλές δωρεάν επιλογές από το store της Garmin.

Εγώ έπαθα μια τρομάρα με το δικό μου Garmin fenix 5s plus. Τελείωσε η μπαταρία, ακριβώς μόλις έφτασα στο σπίτι κι έσβησε και μετά δεν άναβε κανονικά. Έβγαζε το τριγωνάκι και μια σελίδα τίτλων της Garmin και τίποτα. Σβήσιμο με το ζόρι πάλι τίποτα. Φοβόμουνα ότι το μπρίκιασα. Ευτυχώς βρήκα κάτι που λέγεται test mode (πατάς ταυτόχρονα 4 κουμπιά και τα αφήνεις ένα ένα ή κάτι τέτοιο). Είχε διάφορες σελίδες με περίεργα κόλπα. Όλα καλά ευτυχώς.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#682241 30 μήνες με το 5χ(το ξε΄ρω γιατί τόσες δόσεις το είχα βάλει στην κάρτα και σήμερα πληρώθηκε η τελευταία) και η μπαταρία του κρατάει απιστευτα.

Αυτό το διάστημα που δεν πηγαίνω για άθληση, 50% μπαταρίας με 9 μέρες στο χέρι (χωρίς όμως b/t σύνδεση στο κινητό για notifications και χωρίς να το φοράω στον ύπνο).

κι άλλο έντιτ, και εγώ μετά το gear fit οταν είδα την οθόνη του 5x είπα 10 χρόνια πίσω.
Μετά μόλις πέρασα τους ορειβατικούς χάρτες και τα τοπωνύμια, λέω εδώ είμαστε.
Τελευταία επεξεργασία από JimClark και 23 Δεκ 2020, 10:37, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#682247 πσσσσςς αυτα ειναι....
επειτα απο την καθημερινη φορτιση του προηγουμενου για 3 χρονια ειναι μεγαλη ανακουφιση ακομα και αν το δικο μου δε βγαζει τοσο πολυ
τα notifications τα χρησιμοποιω , αυτα και τα αθλητικα , τιποτα αλλο . Να δουμε ποσο θα βγαλει

λοιπον κοιταγα στον υπνο τι εγραψε σχετικα με το ρυθμο αναπνοης και το οξυγονο while sleeping
δεν ξερω αν δε τα μετραει καλα η αν ειναι οντως αυτα τα νουμερα μου... τωρα πρεπει να κατσω να δω αν ειναι νορμαλ