Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#667097 Προφανώς και είναι φονιάς και όχι πολιτικός κρατούμενος. Για μένα. Οπότε και η δικαιοσύνη θα πρέπει να του φέρεται σύμφωνα με τα εγκλήματά του και όχι την ιδεολογία του. Ή πόσο μάλλον, σύμφωνα με ποιον ακριβώς σκότωσε (όπως γίνεται στην περίπτωσή του).
Αν κάποιος ζητάει να έχει ειδική μεταχείριση ο Κουφοντίνας, ουσιαστικά δέχεται πως δεν είναι απλός φονιάς, αλλά κάτι άλλο. Απλό; Όχι όπως φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#667100 Η ψευτοδικαιολογια της χούντας του mitsotakeiku είναι ότι ο Δημήτρης ο Κουφοντινας δεν είναι σαν τον άντρα της κυρίας Σουλας που την έπιασε στα πράσα και την καθάρισε αλλά ένας ψυχοπαθής που σκότωνε κατά συρροή κόσμο και δεν έχει ζητήσει συγνώμη.

Τα λένε αυτά ανθρώποι που δεν ξέρουν τι σημαίνει ιδεολογία, δεν ξέρουν τι σημαίνει αγώνας, δεν ξέρουν τι θα πει σ' αγαπώ.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#667109 Γουτσου γούτσου
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#667128
Corto Maltese έγραψε:Εικόνα



+εκπαιδευτική άδεια Ρουπακιά
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#667130
diplomat έγραψε:Το βασικό δίπολο εδώ είναι punitive vs rehabilitative justice.


Αυτό θα λέω στο μαγαζί όταν με ρωτάνε αν στο μπάνιο ειναι καλό το φουλ ψυχρό ή το ενδιάμεσο.

Το ένα είναι πχιουνιτηβ ,

...το άλλο ρεχαμπίμπι γιαχαμπίμπι γιαχαντά.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#682109 Με ξεπερνάει το γεγονός πως γίνεται τεράστια κινητοποίηση και ειδικός νόμος (που παραβιάζει άλλο νόμο της σημερινής κυβέρνησης) για έναν κρατούμενο. Πραγματικά, δείχνει μόνον εμμονή και τίποτε άλλο.
Τι διάβολο δικαιοσύνη είναι αυτή που λειτουργεί τόσο φωτογραφικά, δεν ξέρω.
Σημείωση: Καμία συμπάθεια δεν έχω στον συγκεκριμένο κρατούμενο. Αλλά ο νόμος πρέπει να είναι απλός, σαφής και να εφαρμόζεται σε όλους. Και να μην έχει εξαιρέσεις. Ούτε προς τα πάνω, ούτε προς τα κάτω.

Αυτό που γίνεται είναι ξεφτίλα για το νομοθετικό μας σύστημα.
https://www.efsyn.gr/node/273968
Άβαταρ μέλους
By markvag
#682150
Anonymous Founder έγραψε:
Αυτό που γίνεται είναι ξεφτίλα για το νομοθετικό μας σύστημα.


Και να ήταν μόνο αυτό...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#682159 Επειδη εχθες σκεφτομουνα να πω κατι σχετικο με 17Ν εκει που λεγαμε για το Ρουβικωνα και το ξεχασα, διαβασα τωρα για 17Ν και το θυμηθηκα.

Αλλωστε ειναι σχετικο και με αυτο το τοπικο, αφου η ΝΔ (που εκραζε τους Συριζαιους οτι υποθαλπτουν την "εγκληματικη οργανωση") εχει γεμισει τις φυλακες με Ρουβικωνιωτες :s_tongue

Αν με ρωτουσανε "να κανουν το ταδε στο Βακακη?" η απαντηση μου θα ηταν γρηγορη και μονολεκτικη. ΟΧΙ.
Αλλα οταν ακουω στις ειδησεις οτι κανανε το ταδε, πιο πολυ μου ερχεται στο μυαλο σαν ενα καψονι που του κανανε και δε με χαλαει που εγινε, ακομα κι αν ποτε δε θα το εκανα ο ιδιος. Ισως να αισθανομαι μια "εξιλεωση" απο μεσα μου, που καποιοι κανουν κατι, εστω και χοντροκομμενο, σε αντιθεση με μενα που τα γραφω απλα τα στραβα εκ του ασφαλους απο το πληκτρολογιο μου. Για τον ιδιο λογο ισως χαιρομαι πολυ με μεγαλειωδεις ειρηνικες συγκεντρωσεις, γιατι δυστυχως ουτε τοτε κουναω τον κωλο μου να παω.

Απο την αλλη μερια οταν διαβαζαμε οτι η 17Ν σκοτωσε τον ταδε, ποτε δε σκεφτηκα "καλα να παθει" για οσο αποβρασμα και να το ειχα στην ακρη του μυαλου μου το θυμα. Ελεγα "αντε να τους πιασουνε τους πστδες".

Αδικο αυτο που κανουν μερικοι και τους βαζουν ολους στο ιδιο τσουβαλι...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#687485
gianik έγραψε:Tέλος η… αγροτική ζωή για τον Δημ. Κουφοντίνα- Οι νέες ρυθμίσεις τον στέλνουν πίσω στον Κορυδαλλό


Φρένο στις ευνοϊκές συνθήκες κράτησης σε αγροτικές φυλακές, αλλά και στη χορήγηση αδειών βάζει το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας. Η αυστηροποίηση του θεσμικού πλαισίου έρχεται να επηρεάσει όχι μόνον τις μεταγωγές κρατουμένων σε αγροτικές φυλακές, αλλά και όσους έχουν μεταφερθεί σε αυτές, όπως ο Δημήτρης Κουφοντίνας.
Σύμφωνα με τις νέες διατάξεις ο πολυϊσοβίτης αρχιεκτελεστής της 17Ν, θα πρέπει να αποχωρήσει από την αγροτική ζωή στις φυλακές της Κασσαβέτειας Βόλου, να χάσει τα προνόμια που παρέχονται σε αυτές και να μεταχθεί σε άλλη φυλακή, πιθανότατα και να σταλεί πίσω στον Κορυδαλλό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το νομοσχέδιο αν κάποιος βαρύνεται με δίωξη για πλημμέλημα ή κακούργημα τότε θα πρέπει να επαναμεταχθεί στη φυλακή από την οποία έφυγε. Μία τέτοια περίπτωση αποτελεί και ο Δημήτρης Κουφοντίνας, όπου βρίσκεται στις αγροτικές φυλακές του Βόλου αλλά του έχει ασκηθεί στο παρελθόν για υποκίνηση στάσης στις φυλακές.

Το νομοσχέδιο έρχεται να τροποποιήσει διάταξη του 2015 που επέτρεπε τη μεταγωγή βαρυποινιτών ακόμη και τρομοκρατών σε αγροτικές φυλακές, όπου επικρατούν συνθήκες πιο «ανοιχτής» διαβίωσης με σαφώς καλύτερους όρους.

Υπό το ειδικό αυτό καθεστώς κατάδικοι διαμένουν σε μη φυλασσόμενα οικήματα στην περιοχή των αγροτικών φυλακών, οι οποίοι δίνουν το «παρών» σε προσκλητήριο κρατουμένων κάθε απόγευμα και τον λόγο της τιμής τους πως δεν θα αποδράσουν.

Η διάταξη

Το άρθρο 3 για «Μεταγωγή σε αγροτικές φυλακές» αναφέρει:

Η παρ. 1 του άρθρου 41 του ν. 4356/2015 (Α΄181), αντικαθίσταται ως ακολούθως:

«1. Στα αγροτικά καταστήματα κράτησης και την Κεντρική Αποθήκη Υλικού Φυλακών (Κ.Α.Υ.Φ.) δύνανται να μετάγονται κατάδικοι κρατούμενοι, ικανοί για εργασία, ανεξαρτήτως αδικήματος, με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών, μετά από πρόταση του Συμβουλίου Φυλακής, εφόσον τους έχει χορηγηθεί τακτική άδεια τουλάχιστον μια (1) φορά, έχουν τηρήσει τους όρους της άδειας και α) έχουν ποινή ή συνολικές ποινές φυλάκισης μέχρι πέντε (5) έτη και έχουν εκτίσει πραγματικά το 1/10 της ποινής τους ή β) έχουν ποινή κάθειρξης ή συνολικές ποινές φυλάκισης μέχρι (10) έτη και έχουν εκτίσει πραγματικά το 1/5 της ποινής τους ή γ) έχουν ποινές άνω των δέκα (10) ετών συνολικά και έχουν εκτίσει πραγματικά τα 2/5 της ποινής τους ή δ) έχουν ποινή ισόβιας κάθειρξης και έχουν εκτίσει πραγματικά δώδεκα (12) έτη. Απαγορεύεται η μεταγωγή σε αγροτικές φυλακές και στην Κ.Α.Υ.Φ. σε κρατούμενους που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις χορήγησης άδειας ή έχει εκλείψει ο λόγος χορήγησής της ή έχουν υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα ή εάν εκκρεμεί σε βάρος τους ποινική διαδικασία για αξιόποινη πράξη σε βαθμό πλημμελήματος που ενέχει πράξεις βίας ή απειλής βίας κατά προσώπων και πραγμάτων ή κακουργήματος ή διαδικασία εκτέλεσης ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης ή έκδοσης σε τρίτη χώρα. Κρατούμενος ο οποίος από τον χρόνο μετάβασής του σε αγροτικές φυλακές ή στην Κ.Α.Υ.Φ. απωλέσει τις προϋποθέσεις χορήγησης άδειας ή εκλείψει ο λόγος χορήγησής της ή υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα ή ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη για αξιόποινη πράξη σε βαθμό πλημμελήματος που ενέχει πράξεις βίας ή απειλής βίας κατά προσώπων και πραγμάτων ή κακουργήματος ή διαδικασία εκτέλεσης ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης ή έκδοσης σε τρίτη χώρα, επαναμετάγεται στο κατάστημα κράτησης από το οποίο αρχικά μετήχθη».

Το «απόστημα» των αδειών- Έμφαση στην επανένταξη

Με τις νέες διατάξεις, όπως είχε αναφέρει το dikastiko.gr εισάγονται αυστηρότερες προϋποθέσεις και για τη χορήγηση αδειών κρατουμένων, καθώς έχουν παρατηρηθεί αυξανόμενα περιστατικά παραβίασης των όρων της άδειας. Ενδεικτικό είναι πως από το 2015 έως το 2019 μόνο από τις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας 63 κρατούμενοι δεν επέστρεψαν από την τακτική άδεια, ενώ το ίδιο διάστημα από τις αγροτικές φυλακές Αγιάς Χανίων 13 παραβίασαν τους όρους κράτησής τους.

Ωστόσο, οι συχνές αποδράσεις κρατουμένων και οι παραβιάσεις αδειών είχαν οδηγήσει από το περασμένο καλοκαίρι την κυβέρνηση να εξετάσει ένα νέο, αυστηρότερο θεσμικό πλαίσιο. «Βάζουμε φρένο στην κατάχρηση του συστήματος αδειών και πατάμε γκάζι στην κοινωνική επανένταξη των αποφυλακισθέντων» είχε τονίσει χαρακτηριστικά ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατά την πρώτη παρουσίαση του νομοσχεδίου.

Bloko.gr

Βλέπεις gianik, ούτε στις αγροτικές, ούτε στον Κορυδαλλό, αλλά στο Δομοκό ή αλλού, έτσι γιατί στα @@ μας οι νόμοι που εμείς ψηφίσαμε.
:s_laughat
Και η εφαρμογή των νόμων, ΔΕΝ έχει να κάνει με την όποια συμπάθεια ή αντιπάθεια προς τον κρατούμενο, το είδος του εγκλήματος κλπ. Είναι τι ορίζει ο νόμος. Τελεία. Αλλιώς, ας σταματήσει η κωμωδία και να γίνονται όλα με εντολή Πρωθυπουργού να τελειώνουμε, να γλιτώσουμε και την μισθοδοσία (λέμε τώρα) όλων αυτών. :s_laughat
https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/27 ... koyfontina

Οι υπογράφοντες-στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούν την κυβέρνηση διότι προχώρησε σε κινήσεις και ενέργειες που παραβιάζουν τον νόμο τον οποίο ψήφισε η κοινοβουλευτική πλειοψηφία που διαθέτει, σύμφωνα με τον οποίο έπρεπε να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού και όχι στον Δομοκό. «Οταν η ζωή ενός ανθρώπου κινδυνεύει (λόγω της απεργίας πείνας και της επιβαρυμένης υγείας του), δεν μπαίνεις στη λογική “οφθαλμός αντί οφθαλμού”, δεν παραπέμπεις στην πράξη, δεν ισοφαρίζεις τα αδικήματα, δεν εκδικείσαι. Το κράτος δικαίου υπερασπίζεται το δίκαιο και εφαρμόζει τον νόμο για κάθε κρατούμενο ανεξάρτητα αδικήματος. Οποιαδήποτε άλλη πρακτική ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για να γίνουν οι νόμοι κουρελόχαρτο, η νομιμότητα παρανομία και η δικαιοσύνη εκδίκηση. Η δημοκρατία, άλλωστε, δεν εκδικείται».

Η Ν.Δ. με ανακοίνωσή της υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται έναν κατά συρροή δολοφόνο, ενώ δεν έχει βγάλει ποτέ ανακοίνωση για τα θύματα της «17 Νοέμβρη». Στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛΛ., τονίζοντας μεν τον «σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως προστατεύονται από το Σύνταγμα, τις διεθνείς συμβάσεις και τους νόμους και την καταδίκη καταχρηστικών πρακτικών», συμπληρώνει: «Ομως δεν είναι όλα τα εγκλήματα ίδια. Πολύ περισσότερο αυτά που στρέφονται κατά της Δημοκρατίας. Μας προξενεί λοιπόν εντύπωση η επιλεκτική αναφορά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στα δικαιώματα του Δημήτρη Κουφοντίνα, χωρίς να καταδικάζουν κατηγορηματικά τις τρομοκρατικές, δολοφονικές του ενέργειες».



Οι ανακοινώσεις της ΝΔ και του ΚΙΝ.ΑΛΛ δείχνουν το επίπεδο που έχει περιέλθει η χώρα, η ψηφόροι και τα κόμματα που τους εκπροσωπούν. Να τονίσουμε επίσης πως οι συριζομαδούροι δεν έπλυναν πριν το στόμα τους και όφειλαν εκτός από τις ενέργειες του Κουφοντίνα, να πουν και δυο λόγια και για την Μαρφιν.
:s_shout

Μλκ, τι ζούμε. Έλα Κάφκα να μας δεις!
Άβαταρ μέλους
By markvag
#687533
Anonymous Founder έγραψε:
Η Ν.Δ. με ανακοίνωσή της υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται έναν κατά συρροή δολοφόνο, ενώ δεν έχει βγάλει ποτέ ανακοίνωση για τα θύματα της «17 Νοέμβρη». Στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛΛ., τονίζοντας μεν τον «σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως προστατεύονται από το Σύνταγμα, τις διεθνείς συμβάσεις και τους νόμους και την καταδίκη καταχρηστικών πρακτικών», συμπληρώνει: «Ομως δεν είναι όλα τα εγκλήματα ίδια. Πολύ περισσότερο αυτά που στρέφονται κατά της Δημοκρατίας. Μας προξενεί λοιπόν εντύπωση η επιλεκτική αναφορά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στα δικαιώματα του Δημήτρη Κουφοντίνα, χωρίς να καταδικάζουν κατηγορηματικά τις τρομοκρατικές, δολοφονικές του ενέργειες». [/i]


Είναι εξαιρετικά "αστείο" όταν τα αστικά κόμματα αρνούνται να υπερασπιστούν μία από τις βασικές αρχές της αστικής δημοκρατίας. Κατανοώ την προσωπική χροιά της υπόθεσης για τον πρωθυπουργό και την οικογένειά του (είναι απολύτως λογικό), αλλά εάν η πολιτεία νομοθετεί (ή επιλέγει ποιους νόμους θα εφαρμόσει) βασισμένη στα προσωπικά οποιουδήποτε, δεν είναι δημοκρατία.


Και για να προλάβω, ο Κουφοντίνας καλώς είναι φυλακή, γιατί είναι αποδεδειγμένα στυγνός εγκληματίας και δολοφόνος. Αλλά σε μία δημοκρατία, σαν αυτήν που υποτίθεται ότι έχουμε, οι νόμοι ισχύουν για όλους. Όπως περιμένω / απαιτώ από την πολιτεία να κόψει κλήση για παράνομο παρκάρισμα ακόμα και στην πρόεδρο της δημοκρατίας αν παρκάρει παράνομα, έτσι περιμένω / απαιτώ ο νόμος που ισχύει για όλους τους κρατούμενους να ισχύει και για τους χειρότερους εγκληματίες.

Εκδικητικές συμπεριφορές προς συγκεκριμένους κρατούμενους υποσκάπτουν τα θεμέλια του κράτους δικαίου. Θα περίμενε κανείς πως το κατεξοχήν κόμμα του νόμου και της τάξης να μπορούσε να το αντιληφθεί, αλλά δεν το βλέπω.


Το αν μας αρέσει ή όχι ο νόμος είναι τελείως διαφορετική συζήτηση και εν προκειμένω η ΝΔ έχει τα μέσα να τον αλλάξει.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#687539 O Κουφοντίνας πάντως δεν ζητάει ειδική μεταχείριση, ούτε να βγει από την φυλακή. Να εφαρμοστεί ο νόμος ζητάει. Και ΑΝ δεν τον εφαρμόσουμε, είναι τραγικό: γιατί του δίνουμε ΔΙΚΙΟ.
Και ο τύπος, είναι δολοφόνος, κάτι που δεν το αρνείται και ο ίδιος στην τελική...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#687629
Anonymous Founder έγραψε:O Κουφοντίνας πάντως δεν ζητάει ειδική μεταχείριση, ούτε να βγει από την φυλακή. Να εφαρμοστεί ο νόμος ζητάει. Και ΑΝ δεν τον εφαρμόσουμε, είναι τραγικό: γιατί του δίνουμε ΔΙΚΙΟ.
Και ο τύπος, είναι δολοφόνος, κάτι που δεν το αρνείται και ο ίδιος στην τελική...


Ακριβώς.

Η συμπεριφορά αυτή είναι τόσο άθλια που κάνει υποκείμενα όπως ο Κουφοντίνας να έχουν δίκιο και να φαίνονται οι σωστοί της υπόθεσης. :s_mad
Άβαταρ μέλους
By gianik
#687632
Anonymous Founder έγραψε:O Κουφοντίνας πάντως δεν ζητάει ειδική μεταχείριση, ούτε να βγει από την φυλακή. Να εφαρμοστεί ο νόμος ζητάει. Και ΑΝ δεν τον εφαρμόσουμε, είναι τραγικό: γιατί του δίνουμε ΔΙΚΙΟ.
Και ο τύπος, είναι δολοφόνος, κάτι που δεν το αρνείται και ο ίδιος στην τελική...



Πάντως ειναι συγκινητικό το ενδιαφέρον των 58 (οκ τυχαίο ειναι ότι οι πιο πολλοί ειναι στελέχη του Συριζα) για τον Κουφοντίνα.. :(
φαντάζομαι ενδιαφέρονται και εχουν βγάλει εξίσου ανακοινώσεις για 100δες άλλους κρατουμένους , για ανθρώπους με Ca που πεθαίνουν στις φυλακές , για μωρομάνες με τα βρέφη τους , για ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα υγείας που δεν εχουν την δέουσα ιατρική περίθαλψη κλπ κλπ...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#687648 To ότι είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τι ακριβώς έχει να πει gianik; Γιατί το άκουσα χθες 3 φορές στο μανάβικο από τον Νίκο Χατζηνικολάου, και δεν κατάλαβα γιατί επιμένουν τόσο. Πολύ καλά κάνουν και ενδιαφέρονται οι 58 για τα δικαιώματα των κρατουμένων, είτε αφορούν τον Κουφοντίνα, είτε τον Δημάκη, είτε οποιονδήποτε άλλο. Δεν ζητούν εξάλλου κάτι παράνομο, την εφαρμογή των νόμων ζητούν.
Επομένως, δεν καταλαβαίνω γιατί κράζεις τους ΣΥΡΙΖΑίους εδώ, αφού ουσιαστικά τα νόμιμα ζητούν, κάτι που η κυβέρνηση δεν πράττει. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο που δεν το κατάλαβα.

Όσο για ανακοινώσεις για άλλους κρατούμενους, η αλήθεια είναι πως έχουν βγάλει πολλές φορές, πχ:
https://www.iefimerida.gr/news/409309/2 ... ili-dimaki
Και όπως βλέπεις, η ανακοίνωση βγήκε με Υπουργό Δικαιοσύνης επίσης ΣΥΡΙΖΟμαδουραίο.

Άρα, δεν βλέπω ποιο είναι το κακό σ'αυτήν την περίπτωση, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κάνουν. Η διαφωνία σου πού είναι;
Άβαταρ μέλους
By gianik
#687650
Anonymous Founder έγραψε:To ότι είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τι ακριβώς έχει να πει gianik; Γιατί το άκουσα χθες 3 φορές στο μανάβικο από τον Νίκο Χατζηνικολάου, και δεν κατάλαβα γιατί επιμένουν τόσο. Πολύ καλά κάνουν και ενδιαφέρονται οι 58 για τα δικαιώματα των κρατουμένων, είτε αφορούν τον Κουφοντίνα, είτε τον Δημάκη, είτε οποιονδήποτε άλλο. Δεν ζητούν εξάλλου κάτι παράνομο, την εφαρμογή των νόμων ζητούν.
Επομένως, δεν καταλαβαίνω γιατί κράζεις τους ΣΥΡΙΖΑίους εδώ, αφού ουσιαστικά τα νόμιμα ζητούν, κάτι που η κυβέρνηση δεν πράττει. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο που δεν το κατάλαβα.

Όσο για ανακοινώσεις για άλλους κρατούμενους, η αλήθεια είναι πως έχουν βγάλει πολλές φορές, πχ:
https://www.iefimerida.gr/news/409309/2 ... ili-dimaki
Και όπως βλέπεις, η ανακοίνωση βγήκε με Υπουργό Δικαιοσύνης επίσης ΣΥΡΙΖΟμαδουραίο.

Άρα, δεν βλέπω ποιο είναι το κακό σ'αυτήν την περίπτωση, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κάνουν. Η διαφωνία σου πού είναι;




η διαφωνία μου ειναι ότι ασχολούνται με τους κρατούμενους που εχουν γκελ , διότι υπάρχουν κ τα ψηφαλάκια...μονος σου τα εγραψες , Δημακης , κουφοντινας κλπ...για τον απλό κρατούμενο που δεν μπορεί να κάνει χημειοθεραπείες και πεθαίνει σε ένα κελί δεν θα μάθουμε ποτέ ονόματα...Για την μάνα που μεγαλώνει το νεογέννητο της επίσης...
πίστεψε με υπάρχουν καμμιά 190289720 σοβαρότερα προβλήματα στο σοφρωνιστικό σύστημα από το που θα κρατηθεί ο Κουφοντίνας..