Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#681615 Με το τελευταίο firmware έγινε αισθητά πιο σταθερό στο hovering...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
MIXOStsi έγραψε:Με το τελευταίο firmware έγινε αισθητά πιο σταθερό στο hovering...

δεν το περασα ακομα , ευκαιρια να δω το "πριν" μια τελευταια , αν εχει διαφορα
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#682096 Πέταξα ξανά ένα mavic mini το Σάββατο, είναι αστεία απολαυστικό - εύκολο στον χειρισμό, οπότε πείστηκα μάλλον οριστικά για το mini 2 πλέον. :inlove:
Έχω 2-3 ερωτήματα προς Mixos - Kilo ή όποιον άλλο το έχει.

1) Στις φωτογραφίες πως αποδίδει? Ειδικά σε low light συνθήκες (ηλιοβασιλέματα κλπ). Βάσει των όσων έχω δει από το mini, έχω κάποιες αμφιβολίες ως προς το dynamic range του, αλλά αν είναι λίγο καλύτερο το mini 2 σε αυτό τον τομέα, νομίζω θα μου δίνει usable υλικό.

2) Στο sport mode ή σε σχετικά έντονο άνεμο είναι τόσο αδύναμο και αλλοπρόσαλο το gimbal όσο βλέπω σε μερικά reviews?

3) Γενικά επειδή και οι δύο έχετε ασχοληθεί με φωτογραφία, σας έχει χαλάσει πολύ κάτι στις εικόνες που δίνει το drone?
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#682098 Δεν το εχω πεταξει μετα την προχθεσινη αναβαθμιση του firmware, αν φτιαξανε κατι σε αυτο το θεμα.
Προσωπικα το sport το εχω μονο για να παω απο το Α στο Β γρηγορα και ποτε δεν τραβαω οποτε τα χαζα που κανει το gimbal μου ειναι αδιαφορα. Παντως εκει νι κανει κατι τρελλα.
Στα αλλα modes δε μου εχει κανει ποτε τιποτα περιεργο, τραβους οριζοντες και τετοια, ακομα και με αερα

Για της φωτογραφια, με το RAW του mini2 εχεις πιο πολλες δυνατοτητες αλλα πρεπει να ξερεις οτι ειναι 12MP μικρος αισθητηρας , μην περιμενεις θαυματα. Προσωπικα δεν εχω παραπονο , η ποιοτητα ειναι αρκετα καλη ωστε να υποστηριξει post processing και να βγει ενα πολυ ωραιο αποτελεσμα. Παντως η ελευθερια που σου δινει πλεον και οι επιλογες για νεες ληψεις που ηταν αδιανοητες επι εδαφους τα σβηνει ολα ...
Για ημερα γενικα το βρισκω εξαιρετικο, για βραδυ ομως εχουμε θορυβο.
Εχω δοκιμασει και long exposure me ISO 100 και εκθεση ~2 sec και βγηκε crispy .. οχι παντα θελει και λιγο τυχη γιαυτο παιρνεις πιο πολλες ληψεις αλλα γινεται και το αποτελεσμα ειναι πολυ καλυτερο.
Εχω δει και βραδυνες του Αιρ2 με μεγαλυτερο σενσορα και εκει ειδα θορυβο.. αν και βεβαια πρεπει να ειναι καλυτερα τα πραγματα

Εγω μια φορα πεταω και βγαζω φωτο η video (υποψην παλια δεν εβγαζα ποτε αλλα πλεον το αγαπησα),
δεκα σκεφτομαι τι μπορω να παω να βγαλω πλεον :yahoo:
Ειναι τρελλα
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#682103 Για το Sport mode ότι είπε ο kilo, ή αν τραβάς σε sport δε κοιτάει ορίζοντα η κάμερα. Αν κοιτάς 10 μοίρες κάτω είσαι κομπλέ αλλά σε ξεκίνημα και σταμάτημα απο full speed "πηδάει" το gimbal...
Δεν με προβλημάτισε ποτέ!

Τώρα το light light σχετικό ειναι. Έχει περιορισμούς ο αισθητήρας αλλά μπορείς να τον δουλέψεις να πετύχεις το αποτέλεσμα. Δεν με έχει απογοητεύσει μέχρι τώρα και το dynamic range με το raw είναι σε άριστα επίπεδα για τον αισθητήρα του. Έχει και φωτο με bracketing...

Το προτείνω ανεπιφύλακτα! Ανοίγει νέες δυνατότητες, οπτικές κλπ

Η παρακάτω με τον ήλιο να έχει δύσει, αν είχα πιο γρήγορο κλείστρο θα έβγαινε sharp το πλοιο...

Εικόνα

ΥΓ: Εγώ δεν έχω πάρει το Fly More... παίζω μπάλα απλά με 2η μπαταρία και powerbank με quick charge.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#682181 Αν και το μέγεθος της φωτογραφίας είναι μικρό, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό αν σκεφτούμε το μέγεθος και την τιμή του μηχανήματος!
Υ.Γ. Το πλοίο φαίνεται αρκετά sharp πάντως!
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#682186 Δεξί κλικ πάνω στη φωτο, αντιγραφή url και το βγάζει σε full size

https://i.imgur.com/krJkHZH.jpg
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
MIXOStsi έγραψε:Δεξί κλικ πάνω στη φωτο, αντιγραφή url και το βγάζει σε full size

https://i.imgur.com/krJkHZH.jpg

Μεχρι και παπορι της πηρε ο Κοντομηνας της Σπυροπουλου (Queen Ντινα) :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Eliaskat
#682192 μα ειναι γνωστο ότι σέρνει καραβι...

Η φωτογραφια με το καραβι εχει μπει desktop...
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#682221 Αν ήταν για desktop να μου λέγατε να την έφτιαχνα λίγο καλύτερη... :lol:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#682224 και βίντεο στο λιμάνι...

Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#682248 Τράβα κει κανά τσιπουράκι και άσε τα λιμάνια :lol:
Ή κανά ορεινό χωριουδίστικο τοπίο από Πορταριά και άνω :inlove:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#682260 Χωριό έχει στη προηγούμενη σελίδα...

Για τσίπουρο.. .
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#682265 με τα τσιπουρα πιωμενο πετας το UAV ; :lol: