Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#681551 Περαστικά και δύναμη Ξενοφόντα

< >
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#681563 Υπομονή φίλε :(
Άβαταρ μέλους
By 224v
#681573 Υπομονή για σένα και περαστικά της Ξενοφών, ελπίζω να πάνε όλα καλά από αυτή τη δοκιμασία.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#681587 Ξενοφών, η ζωή μας δοκιμάζει καθημερινά και με κάθε τρόπο, οι δυνατοί σκουπίζουν το δάκρυ και προχωράνε αλλά δεν ξεχνάνε, όλα γίνονται για κάποιο λόγο και εμείς, οι έξω από το πρόβλημα απλά συμπονάμε γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε περισσότερα, κουράγιο λοιπόν, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον, για όλους.
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#681599 Περαστικά και κουράγιο Ξενοφώντα!
Άβαταρ μέλους
By DAP
#681655 Κουραγιο σε ολη την οικογενεια......
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#681657 Ευχαριστώ όλους σας.

Επανάληψη του ότι κακώς θεωρούμε τη ζωή δεδομένη ( τη δική μας ή αυτών που αγαπάμε ).

Γιατί μεγαλώσαμε* και γίναμε πολύ "απάνθρωποι" να το σκεφτούμε αυτό και για τον άγνωστο απέναντί μας. Και να έρθουμε στη θέση του απέναντί μας και να εκτιμήσουμε κάποια πράγματα, όσο και να τον "αντιπαθούμε" ή να μη συντασσόμαστε με τις πολιτικές, θρησκευτικές ή κοσμοθεωρητικές του αντιλήψεις.

* Αυτό το βλέπω στη μικρή μου που συμπονά πολύ περισσότερο το άγνωστο μικρό παιδάκι, από όσο θα ήθελα εγώ να συμπονώ τον άγνωστο άνθρωπο απέναντί μου.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#681689 Σόρρυ για τη συναισθηματική "φλόμωση" αλλά, συνάμα ήθελα να εκφέρω και την παρακάτω ιστορία, που ταιριάζει περισσότερο (δυστυχώς) στις γιορτάδες ημέρες.

Πάντα εκεί στον ΑΒ που ψωνίζουμε είναι εκείνη η μαμά, που δεν έχει την οικονομική άνεσή της και βοηθιέται. ΠΟΣΟ ΑΝΕΤΑ νιώθω μερικές φορές που βοηθάω και εγώ, τώρα που είμαι κρυμμένος πίσω από τη μάσκα μου.

Και αρκετές φορές είναι που δυσκολεύομαι να εξηγήσω στη μικρή, γιατί μερικοί άνθρωποι είναι σε αυτή τη δυσχερή θέση. Και ακολουθεί αυτός ο βραχνός κομπιασμένος τόνος στη φωνή μου. *

Σήμερα έμαθα, ότι όταν πήγε μικρή σ/μ με τη σύζυγο, εκείνη η μαμά ήταν πάλι εκεί με το κοριτσάκι της. Όταν την είδε η μικρή στο έβγα των ψώνιων, ανάγκασε τη μαμά σε δεύτερη επίσκεψη για κάποιες έξτρα προμήθειες.
Για το κοριτσάκι...
Εκείνης της μαμάς

_______
* I've got a lump in my throat (στο 1:50...)
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
JimClark έγραψε:_______
* I've got a lump in my throat (στο 1:50...)

Τι μας θύμισες πάλι..
Παντοτινά αγαπημένος ο Damon.

Καλό κουράγιο σε όλα.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#681875 Τι συντριβή όταν απρόσμενα χτυπάει ο θάνατος μέσα στην οικογένεια. Αφηρημένα στατιστικά όταν ο κορωνοϊός αθροίζει άγνωστους μας νεκρούς μα τι αφόρητη τραγωδία τώρα που οι γέροι πρέπει να θάψουν παιδί τους για δεύτερη φορά.
Ούτε τον γάμο της κόρης που πρόσμενες δεν πρόλαβες, ούτε τα πρώτα ενήλικα πατήματα των άλλων σου παιδιών.
Μας σκόρπισες όλους σα ναυάγια... αχ κι ο σπαραγμός της μάνας έσκιζε το σπίτι όλο το βράδυ.. κι ακόμα αντηχεί..
Αϊντε καλό κατευόδιο Θείε...

------

καλή δύναμη Ξενοφώντα.