Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
GTS έγραψε:Εβαλα το εμαιλ μου και ενα παλιο κωδικο σε μια σελιδα ψαρεματος και τωρα εχω καποιον που μου στελνει εμαιλς να του στειλω Βιτψοινς. Τι κανουμε τωρα;

Δεν τα γραφεις λιγο πιο αναλυτικά γιατί εγω τουλάχιστον δεν κατάλαβα τίποτα;
Άβαταρ μέλους
By Chris
bill33 έγραψε:
GTS έγραψε:Εβαλα το εμαιλ μου και ενα παλιο κωδικο σε μια σελιδα ψαρεματος και τωρα εχω καποιον που μου στελνει εμαιλς να του στειλω Βιτψοινς. Τι κανουμε τωρα;

Θελει να αγορασει ειδη ψαρεματος;
Άβαταρ μέλους
By bill33
Arrow έγραψε:Και που ξέρουμε ότι δεν δουλεύεις για τους τρομοκράτες

< 9T Pro >

Δεν νομίζω να το έκρυψα. :s_cool
Άβαταρ μέλους
By bill33
Chris έγραψε:
bill33 έγραψε:

Θελει να αγορασει ειδη ψαρεματος;

Αν σου πω ότι αυτό με το ψάρεμα με μπέρδεψε πιο πολύ......... :hmmm:
Αλλά ο κωδικός που κολλάει;Και τι μαγαζί με είδη ψαρεματος θελει βιψκοινς?
Και γιατί να πάρει απο εκεί ;Τόσο καλά καλάμια έχει;
Άβαταρ μέλους
By GTS
#681560 Μου εδωσε την διευθυνση που εχει στα βιτψοινς. Ξερει καποιος αν μπορουμε να την χακαρουμε να του τα παρουμε;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#681561 Μιλάς με Cabala10.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#681566 καλημέρα,

σε καινούργια σύνθεση με

inter i3 10100

msi B460M PRO

Samsung 860 evo M2 500 GB

2x8 GB RAM corsair Vengeance LPX 2400Mhz.

αφού συναρμολογήθηκε, ξεκίνησε η διαδικασία εγκατάστασης των windows 10. δημιουργήθηκε το αντίστοιχο USB STICK μέσω της microsoft με την τελευταία ενημέρωση. 

Επιλογή μέσω του BIOS για εκκίνηση από το USB, και την στιγμή που ξεκινάει να μπουτάρει από το στικάκι, με το που εμφανίζει την επιλογή της γλώσσας, το σύστημα σβήνει και ξανανάβει. προσπάθεια ξανά, το αποτέλεσμα το ίδιο. Βγάζω το ένα ντιμ της μνήμης, το ίδιο. βάζω άλλες μνήμες το ίδιο. κάνω Update το BIOS, το ίδιο. παίρνω τον σκληρό δίσκο, του μεταφέρω με κλωνοποίηση τα δεδομένα από άλλον Μ2 και τον βάζω να δουλέψει. πάει να μπει στα windows αλλά με το που εμφανίζει το desktop, reboot.

δοκιμάζω να μπω με safe mode and networking και όλα δουλεύουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ. φυσικά δεν μπορώ να κάνω νέα εγκατάσταση μέσω του λειτουργικού, ούτε να κάνω reset.

καμία βοήθεια πάνω σε αυτό; τι μπορεί να φταίει; 
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#681574 Κάποιος driver των Windows 10 θα κάνει την ζημιά. Δες επίσης αν χρειάζεται update το Bios.
Τέλος, δοκίμασε με ένα Linux να δεις αν έχεις τα ίδια συμπτώματα.