Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bibendum
Corto Maltese έγραψε:
j.marr έγραψε:
Hellenic tifosi έγραψε:Για να λέμε την αλήθεια όμως, πολλά πράγματα μπορεί να είναι ο Καμμένος (και εγώ προσωπικά να μην μπορώ να τον βλέπω), αλλά Ναζί εγκληματίας ΔΕΝ είναι.

Εγώ πάντως περιμένω ακόμα απάντηση για το πόσο "φασισταριό" μπορεί να είναι κάποιος για να κάνει κυβέρνηση με Συριζα. :shifty: :shifty:

Τζιμαρ είσαι απόλαυση. Για "ουδέτερος", "φιλελευθερος", "αδιάφορος" και μπλαζέ εξυπνάκιας που θες να το παίξεις, έχεις φάει τόσο τσούξιμο και έχεις βγάλει τόσο πόνο που έχεις κάνει το πετρολχέτζ μαγεία :inlove: :yahoo:

30% φασισταριο jmarr και ο καμενος είναι 29%

@ΧΛ

Από κει και περα με τον πολεμο που εχει δεχτει απ ολους τους υπολοιπους ο Συριζα (δες γκαλοπ, δημοσιεύματα, δηλωσεις κλπ) ο Καμμενος φανταζει ο μοναδικος που μπορει να παει μαζι του χωρις να του βαζει τρικλοποδιες.
]
Θες να τα παρουμε ένα ένα;

ΝΔ --> δες διαφημιστικα σποτ
ΠΑΣΟΚ --> μεχρι πρότινος εδινε βημα στην τρομολαγνεια και μετα το γυρισε σε σταθεροτητα ο χοντρος. Εξαλλου τον χοντρο δεν τον γουσταρει κανενας
ΧΑ--> 99% φασιστες
Ποταμι --> Τους ρωτας "θα συνεργαστείτε με τον τσιπρα" και απαντανε στο τσαμικο για σταθερη ευρωπη ενώ πηραν μερος υπερ της τρομοκρατιας κατά την προεκλογικη εκστρατεια με το σποτ "Να τ αλλαξουμε χωρις να γκρεμίσουμε"
ΚΚΕ--> λεει όχι ακομα και σε πιπα από το καλυτερο μωρο...

Τι άλλο εμενα να κανει;
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
rx8_drifter έγραψε:H διάλυση των ΜΑΤ-ΥΜΕΤ είναι καθαρά πολιτική απόφαση, και για μένα κομβικής σημασίας για κάποιο κόμμα που επαγγέλεται την εκδημοκράτιση του κράτους.
Αν κάποιοι βλέπουν ως ρεβανσισμό, λυπάμαι, αλλά πρόβλημά τους.
Επίσης το να επιστρέψουν οι ΔΙΑΣ στα κανονικά τους καθήκοντα και οποιαδήποτε παρέκλιση να σημαίνει πούλεμα δε νομίζω να πειράξει τον giannik. Το ότι ο γιάννικ και οι κάθε λογείς συνάδελφοί του θα συνεχίσουν να ψηφίζουν ΝΔ/Καμμένο/Πασοκ κλπ μου είναι αδιάφορο
Το ότι μες στη σχολή των Αξιωματικών αυτοί που υποτίθεται ορκίζονται πίστη στο σύνταγμα σηκώνουν μπαϊράκι, ε όσο να ναι θα έπρεπε πρώτα να ενοχλεί εσάς κι όχι εμενα :s_yes

Καταρχάς, άλλο τα ΜΑΤ, άλλο τα ΥΜΕΤ. Αυτά που γράφεις έχουν μια λογική και θα συμφωνούσα απόλυτα με μία ένσταση μόνο: όταν καταργείς μία μονάδα, σε οποιονδήποτε τομέα, χάνεις τεχνογνωσία την οποία θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να την αποκτήσεις, αν και όταν σου εμφανιστεί το πρόβλημα. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με τη ΔΙΑΣ που έχει βοηθήσει στην μείωση της εγκληματικότητας και στο περιβάλλον των ελληνικών πόλεων με την αυξημένη κίνηση είναι η μόνη λύση για έγκαιρη προσέλευση της ΕΛ.ΑΣ. και προστασία του εισβολέα (συνήθως αλβανικής, γεωργιανής ή ρουμανικής καταγωγής) από τον κακοπροαίρετο ιδιοκτήτη που θέλει να τον εμποδίσει να απαλλοτριώσει την 50'' πλάσμα για την οποία ακόμη πληρώνει δόσεις*.

Μια πιο ρεαλιστική αντιμετώπιση θα ήταν η μείωση του αριθμού τον υπηρετούντων σε αυτές τις μονάδες, ώστε να υπάρχει πάντα ένας πυρήνας έμπειρων στον αγώνα εντός αστικού ιστού και εξεγερμένου πλήθους (στα ελληνικά riot control, όπως ανέφεραν και οι υπόλοιποι), αλλά όχι δυνάμεις στο σημερινό σημείο που ως μόνη τους εργασία έχουν να δέρνουν τους απλούς πολίτες και να υποστηρίζουν τις κινήσεις των "δικών σου"... Να τα λέμε κι αυτά...

Ευχαριστώ.

* Το τελευταίο για να δείξω ποια είναι η άποψή μου περί λειτουργίας της ΕΛ.ΑΣ. σήμερα.
Άβαταρ μέλους
By Gilles_27
#68119 Σε «στενή συνεργασία» με τη νέα ελληνική κυβέρνηση προσβλέπει ο Λευκός Οίκος
http://www.naftemporiki.gr/story/906257 ... ukos-oikos

Παιδί των Αμερικανοσιωνιστών... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By manosky
#68120 Numero Uno (καλή αρχή :lol: ):

Για τη διάλυση των ΜΑΤ:

ΟΚ by me , δέχομαι ότι είναι πολιτική απόψαση.

Εννοείται ότι πρέπει ν' αντικατασταθούν από κάτι, διαφορετικά η κλίμακα κρατικής αντίδρασης στην άσκηση βίας από οργανωμένους όχλους είναι:

Σχολικοί φύλακες -> Μπασκίνες -> ΕΚΑΜ.

Κάτι λείπει δηλαδή. :hmmm:

Numero due:
Ελπίζω να θυμάται το φιλοθεάμον κοινό ότι το μπινελίκι τπου έριχνα στα κόμματα ήταν Χ.Α. -> ΑΝΕΛ -> ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΤΑΡΣΥΑ/ΠΑΣΟΚ. Για διαφορετικούς λόγους.

Έχουμε κυβέρνηση που περιλαμβάνει το δεύτερο χειρότερο κόμμα του κοινοβουλίου. Πρακτικά, αφού η Χ.Α. είναι εκτός συναγωνισμού, το χειρότερο.

Επίσης, δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου κόμμα που να παρακαλάει προεκλογικά για συγκυβέρνηση.
Καμμένος και Αλέξης σε σποτάκι, "αναγκαίο ΚΑΛΟ" στη γιγαντοαφίσα του κτιρίου του μπαμπά Καμμένου στη Συγγρού.

:s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By bibendum
manosky έγραψε:Numero due:
Ελπίζω να θυμάται το φιλοθεάμον κοινό ότι το μπινελίκι τπου έριχνα στα κόμματα ήταν Χ.Α. -> ΑΝΕΛ -> ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΤΑΡΣΥΑ/ΠΑΣΟΚ. Για διαφορετικούς λόγους.

Έχουμε κυβέρνηση που περιλαμβάνει το δεύτερο χειρότερο κόμμα του κοινοβουλίου.

Μανωλη η κυβερνηση που είχαμε ειχε το χειροτερο κομμα...
Αυτό που ξεχασες να πεις ότι βριζεις και ότι δεν το εχεις ψηφισει ποτε
Άβαταρ μέλους
By Asimov
bibendum έγραψε:in real news

Ο Μεγας Αντώνιος δεν παει στην παραδοση...

Καραγκιόζης μέχρι τέλους
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Asimov έγραψε:
bibendum έγραψε:in real news

Ο Μεγας Αντώνιος δεν παει στην παραδοση...

Καραγκιόζης μέχρι τέλους

Δεν προβλέπεται από το πρωτόκολλο λέει, ο καραγκιόζης

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
nass έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:H διάλυση των ΜΑΤ-ΥΜΕΤ είναι καθαρά πολιτική απόφαση, και για μένα κομβικής σημασίας για κάποιο κόμμα που επαγγέλεται την εκδημοκράτιση του κράτους.

Τι σχέση έχει αυτό με το παραπάνω που έγραψες για το "φασισταριό" ? "Φασίστες στα Σ.Α." = "ΜΑΤ" ? :hmmm:
Πάντως "όλες" (δεν ξέρω αλλά το υποθέτω) οι δημοκρατικές χώρες έχουν κάποιας μορφής (μπορεί να 'ναι και με άλογα πχ.) riot police (όπως έχουν πχ. και κάποιας μορφής "SWAT")

rx8_drifter έγραψε:Το ότι μες στη σχολή των Αξιωματικών αυτοί που υποτίθεται ορκίζονται πίστη στο σύνταγμα σηκώνουν μπαϊράκι, ε όσο να ναι θα έπρεπε πρώτα να ενοχλεί εσάς κι όχι εμενα :s_yes

Τι σημαίνει "σηκώνουν μπαϊράκι" :hmmm: επιβουλεύονται την κατάλυση της δημοκρατίας ? Ξέρεις κάτι παραπάνω ?
(Αν δεν κάνω λάθος, οι κατηγορίες κατά της ΧΑ δεν περιλαμβάνουν προετοιμασία πραξικοπήματος, εσχάτη προδοσία κτλ.)

Ποιά θεωρείς ότι πρέπει να είναι η στάση της Δημοκρατίας απέναντι σε όσους έχουν ως εκπεφρασμένη επιδίωξή τους την αντικατάστασή της με κάποιο άλλο πολίτευμα ?

Ναι, καθαρά και ξάστερα, η δομή και η λειτουργία των ΜΑΤ ως έχει δεν έχει δουλειά σε μια δημοκρατική χώρα.

Όπως και σχολές σαν και την παρακάτω

http://www.gazzetta.gr/plus/article/674 ... a-provlima
Άβαταρ μέλους
By manosky
bibendum έγραψε:
manosky έγραψε:Numero due:

Έχουμε κυβέρνηση που περιλαμβάνει το δεύτερο χειρότερο κόμμα του κοινοβουλίου.

Μανωλη η κυβερνηση που είχαμε ειχε το χειροτερο κομμα...
Αυτό που ξεχασες να πεις ότι βριζεις και ότι δεν το εχεις ψηφισει ποτε

Γνώμες είναι αυτές.

Για τη δική μου γνώμη (γραμμένη), ήταν καλύτερο κόμμα από τον ΣΥΡΙΖΑ, όχι καλό όπως λειτουργεί γενικότερα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΟΥ:

Με ικανοποιούν δύο πράγματα:
1. ότι δεν κλήθηκε καν, έτσι για τους τύπους, το Ποτάμι για συνύπαρξη στην κυβέρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ
2. ότι οι ΑΝΕΛ δήλωσαν ρητά ότι δεν συγκυβερνούν με Ποτάμι (όπως έγινε και το αντίστροφο)
Άβαταρ μέλους
By nass
#68138 @rx8_drifter
Δεν ξέρω λεπτομέρειες για τη "δομή και λειτουργία των ΜΑΤ" (εσύ πως κι έτσι ?) αλλά δεν πιστεύω ότι όλες οι χώρες που αναφέρονται εδώ είναι μη δημοκρατικές.

Το αν δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους είναι διαφορετικό από το αν έχουν αντικείμενο. Συμφωνώ ότι το ξύλο που ρίχνουν επί δικαίων και αδίκων δείχνει ότι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους αλλά αν έχουν αντικείμενο και δεν μπορούν να αντικατασταθούν με κάτι άλλο (δεν το ξέρω... αλλά υποπτεύομαι ότι έτσι είναι με βάση τις χώρες αυτές...) τότε η λύση δεν είναι η κατάργηση αλλά η αναδιοργάνωση.

Ισως είναι κάπως σαν τις μυστικές υπηρεσίες: dirty job but (apparently) someone's got to do it (καλά οι ελληνικές είναι ανέκδοτο :lol: )
Άβαταρ μέλους
By kacey
#68139 Την αποψη μου για τους μπατσους (ο χαρακτηρισμος δεν παει σε ολους τους αστυνομικους, αλλα σε αυτους που τους αξιζει) που βαρανε κοσμο χωρις λογο, τη ξερετε ολοι. Εχοντας πει αυτο, θα κανω μια ερωτηση σαν χαζος που ειμαι

mjacob έγραψε:
Τα ΥΜΕΤ θα πρέπει να διαλυθούν χτες, και να τους μετατάξουν όλους στις απανταχού υπηρεσίες πρωτοκόλλου, ώστε το μόνο που θα βαράνε πλέον θα είναι σφραγίδες.

ποιοι θα σταματανε αυτους που κανει ολη την Αθηνα? Εκτος αν

α) πραγματικα πιστευετε οτι τωρα που εχουμε συριζοκυβερνηση, δεν θα ξανακαει η Αθηνα (αυτο ομως δεν σημαινει οτι η αθηνα καιγοταν κατοπιν υποκινησης ή εστω ανοχης συριζα?)

β) πραγματικα πιστευετε οτι την αθηνα δεν την εκαιγαν οι γνωστοι αγνωστοι κουκουλοφοροι πιθανως και υποκινουμενοι αλλα σε καθε περιπτωση καθικια που θελουν καψιμο ζωντανοι, αλλα "το συστημα" για να εξυπηρετησει τους σκοπους του (δικαιολογια καταστολης κλπ κλπ). Εδω η επιστημη θα σηκωσει τα χερια ψηλα και θα σας προτεινει να ελεγξετε τις λιστες του εοπυ με τα εγκεκριμενα ψυχοφαρμακα.

Hellenic tifosi έγραψε:Αν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποδειχτεί εγκληματική οργάνωση (βασικά ΟΤΑΝ, όχι ΑΝ, αλλά τέλωσπαντων) με αδιάσειστα στοιχεία, τότε προφανώς θα πρέπει οι αστυνομικοί μέλη της να αποταχθούν.

Γιατι? Δεν το κατανοω. Ποια ειναι η λογικη συνδεση (θελω να πω, με ποιο τροπο φτανεις απο το ενα στο αλλο)?
Άβαταρ μέλους
By corsair
dimik έγραψε:Από περιέργεια, γνωρίζεις καμία χώρα χωρίς riot police?

η δικη μας riot police, σε μονιμη φάση ανοιγε κεφάλια συνταξιουχων και πουλουσε μαγκια στον καθε πικραμένο (καθαριστριες πχ), φυτευε ενοχοποιητικα στοιχεία, και εκλεινε τα μάτια στους συντροφους της ΧΑ... Δεν θυμαμαι ποτε να πιανει/αντιμετωπίζει ουσιαστικα μπαχαλακιδες... αυτους που δημιουργουν το οποιο προβλημα.

Τι riot police ειναι αυτό δεν ξέρω.

Προσωπικά θεωρώ πως υπάρχει πρόβλημα και θα πρεπει να αντιμετωπιστεί... Σιγουρα ομως δεν μπορει να συνεχίσει ετσι.