Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#681115 Κουφάλα Apple.... με το ζόρι να μη θέλει να παίξει καλά με το Samsung gear s3 μου....
Το έκανα pair , το βλέπει αλλά μόνο πολυ βασικό functionality , στέλνει notifications πχ αλλά δεν μπορείς να απαντήσεις η να κανείς οτι έκανε οταν τό ειχα paired με το android....
Κόκκινη γραμμή το syncing με το strata ... ποτέ παίζει ποτέ δεν παίζει ... το τελευταία που βρήκα ειναι να κόψω την μεταξύ τους σύνδεση μέσω BT , άμα συνδεθεί το ρολόι κατευθείαν στο wifi καταφέρνει και κάνει synch αλλιώς μέσω Iphone συνήθως αποτυγχάνει.....

Και μέσα σε όλα αυτα εχει το αμαζον το Garmin forerunner 245 προσφορά μέχρι τα μεσάνυχτα 194€ .....
Άβαταρ μέλους
By Geralt
socratesn έγραψε:Το Huawei Gt2 είναι τρο με ρο μηχανηματάκι για τα χρήματά του.

Πραγματικά δεν βρίσκω κάτι να με χαλάει στη λειτουργία του, ίσα ίσα σε πολλά πράγματα το θεωρώ ανώτερο και από Apple Watches. Ειδικά σε αυτονομία κλέβει εκκλησίες, αναλογικά με την οθονάρα και τις λειτουργίες του. :inlove:
Μου ήρθε σήμερα και δηλώνω εντυπωσιασμένος
Ευχαριστώ τα παιδιά εδώ για την παρακίνηση να το τσιμπήσω
Έφτασα μετά από τόσα χρόνια, ότι βλέπαμε σαν sci-fi να γίνεται πραγματικότηταΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
KiloMeater έγραψε:Κουφάλα Apple.... με το ζόρι να μη θέλει να παίξει καλά με το Samsung gear s3 μου....
Το έκανα pair , το βλέπει αλλά μόνο πολυ βασικό functionality , στέλνει notifications πχ αλλά δεν μπορείς να απαντήσεις η να κανείς οτι έκανε οταν τό ειχα paired με το android....
Κόκκινη γραμμή το syncing με το strata ... ποτέ παίζει ποτέ δεν παίζει ... το τελευταία που βρήκα ειναι να κόψω την μεταξύ τους σύνδεση μέσω BT , άμα συνδεθεί το ρολόι κατευθείαν στο wifi καταφέρνει και κάνει synch αλλιώς μέσω Iphone συνήθως αποτυγχάνει.....

Και μέσα σε όλα αυτα εχει το αμαζον το Garmin forerunner 245 προσφορά μέχρι τα μεσάνυχτα 194€ .....
Πάρε apple watch να δεις το φως το αληθινό.
Τι κάθεσαι και παιδευεσαι με τις μπακατελες
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#681125 Πήρα το garmin, θα το χρησιμοποιήσω κάνα δυο βδομάδας και αν δεν είναι έτσι όπως το περιμένω θα το γυρίσω και θα πέσω στην ποδιά της μάνας απελ....
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#681135 Κοιτά έψαξα καμία ωρα το Apple Watch της γυναίκας ... δεν είδα κάτι ιδιαίτερο , πέρασα τη φάση του gadgetισμου στο ρολόι πριν χρόνια... εχω καταλήξει να βλέπω μόνο τα notifications (που το κάνουν όλα) και μα ασχολούμαι με τα τρεξίματα ποδήλατα λίγο παραπάνω .
Σίγουρα το Apple εχει σχέδια και και χρώματα και ειναι πιο Allrounder αλλά πιστεύω το garmin και το App στο κινητό με όλα τα analytics ειναι το κάτι διαφορετικό που ζητάω.
Αλλά ειπαμε το παίρνω δοκιμαστικά , θα φαει τρέξιμο ποδήλατο σύνδεση με οτι άλλο σενσορα εχω και αν δε ειναι κάτι εντυπωσιακό στο χώρο των δεδομένων Fitness , θα πάει στο κουτάκι του και πίσω και θα μείνω με τα graphics του Apple Watch , στα δοκιμασμένα
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#681137 Εδώ να σημειώσω οτι το Samsung gear s3 έκλεισε τα 3χρονια ασταμάτητης χρήσης ... βγήκε σκυλί δεν είχε ποτέ θεμα (άντε καμία φορά μπούκωνε και έκανα κανα restart μια φορά το μήνα πχ ) . Καλοεβλεπα απο καιρό τα Garmin analytics , ο μόνος λόγος που θα σκεφτομουνα να το αλλάξω, αλλά με το iOS πλέον και να μην παίζουν ούτε τα μισά απο τα features που υποστήριζε.... έφτασε η ωρα.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#681151 To Garmin είναι το πιο κατάλληλο και είναι πολύ καλό για τα λεφτά του το 245 αλλά τολμώ να πω ότι αν είσαι Appleάκιας ίσως βολεύει να τα έχεις όλα τέτοια, τα πάνε καλύτερα μεταξύ τους.
Σχετικά με το μηλορολόι σε σχέση με το garmin θα σου πω μία λέξη.... αυτονομία.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#681475 Καλή φάση φαίνεται το GT2. Ήρθε το μεσημέρι, το φόρεσα νωρίτερα και τώρα το ψάχνω. Πήρα και μπρασελέ αλλά δεν το έβαλα ακόμη.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Dimitris_P έγραψε:Καλή φάση φαίνεται το GT2. Ήρθε το μεσημέρι, το φόρεσα νωρίτερα και τώρα το ψάχνω. Πήρα και μπρασελέ αλλά δεν το έβαλα ακόμη.

Το σκεφτομουν στο bf
Αλλα τελικα πηρα το Mi band 5.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#681505 Θέλω να δω πώς θα είναι και στον ύπνο γιατί είναι γκουμουτσα σε σχέση με το band4